En de winnaar is........

03 april 2023

Donderdag 30 maart 2023 was het zover, dé bekendmaking van de winnende cadeaukaarten in de strijd om de titel Giftcard van het Jaar 2023. Vol spanning hielden we onze adem in toen de winnaars in de verschillende categorieën bekend werden gemaakt. Toen de categorie ´Eten & Drinken' aan bod kwam, zaten we op het puntje van onze stoelen! Zouden we de award weer winnen in deze categorie? Toen kwam daar dan eindelijk het verlossende antwoord: en de winnaar is.........Diner Cadeau!!

Jaaa, we hebben het gewoon weer geflikt, euforie alom! Het was bijna te mooi om waar te zijn, voor de zesde keer winnen wij deze felbegeerde prijs! In 2015, 2018, 2019, 2020, 2021/2022 gingen wij er namelijk ook al met de winst vandoor. Speciaal daarom in deze blog, een kleine ode aan onze winnende cadeaukaart Diner Cadeau. Naast Diner Cadeau waren er uiteraard nog meer winnaars in de overige categorieën. Lees nu snel verder en kom alles te weten over deze winnende en tevens meest populaire cadeaukaarten van 2023!

Diner Cadeau - winnaar 'Eten & Drinken'

Trots zijn wij dat we dit jaar wederom gewonnen hebben met Diner Cadeau! Maar wat maakt deze dinerbon nou zo speciaal? Simpel, Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3250 restaurants in heel Nederland! Met zoveel goede restaurants en gezellige cafe's om uit te kiezen, vindt iedereen zijn of haar ideale plek om heerlijk te dineren, borrelen of lunchen. Naar wat voor soort restaurant of keuken de voorkeur ook uitgaat, met Diner Cadeau is alles mogelijk. Dus ben je op zoek naar een cadeau dat letterlijk altijd in de smaak valt bij de ontvanger? Ga dan voor Diner Cadeau!

Bol.com Cadeaukaart - winnaar 'Winkelen'

Jaar in, jaar uit doet de bol.com Cadeaukaart het altijd goed. Logisch ook, met meer dan 33 miljoen verschillende producten binnen het assortiment, is bol.com echt van alle markten thuis! Vandaar ook dat deze cadeaukaart door iedereen goed ontvangen wordt. Dus wil je verzekerd zijn van een flexibel cadeau ga dan voor de bol.com Cadeaukaart!

VVV Cadeaukaart - winnaar 'Multi Keuze'

Nog zo'n top cadeaukaart die ook dit jaar weer in de prijzen is gevallen, de VVV Cadeaukaart! Niet alleen heeft deze cadeaukaart gewonnen in de categorie 'Multi Keuze' maar ook nog eens in de categorie 'Overall'. De VVV Cadeaukaart is te besteden bij duizenden winkels, webshops en aan verschillende uitjes en goede doelen. De ontvanger heeft dus alle vrijheid bij het besteden van deze veelzijdige cadeaukaart.

Boekenbon - winnaar 'Kijken, Lezen en Luisteren'

Ook de klassieker onder de cadeaubonnen, de Boekenbon gaat er dit jaar weer met de winst vandoor! De Boekenbon is te besteden bij meer dan 1500 boekwinkels en webshops. Met deze cadeaubon kiest de ontvanger zelf een boek of e-book uit. Voor iedereen die van lezen houdt is dit cadeau dus een absolute aanrader!

Gift for You - winnaar 'Belevenissen'

Overnachten in een goed hotel is voor velen de ultieme manier van ontspannen. Vandaar dat deze cadeaukaart het als geschenk goed doet en dus in de prijzen valt! Met GiftForYou - Ultimate Choice heeft de ontvanger eindeloos veel bestedingsmogelijkheden. Zo kan de ontvanger gaan genieten van een heerlijke lunch, een fijne overnachting in een hotel of zelfs de spanning opzoeken in een avontuurlijk uitje. Het ruime aanbod vind je terug op de GiftForYou website!

Decathlon Cadeaubon - winnaar 'Sport & Actief'

De Decathlon Cadeaubon is met recht de grote winnaar van deze categorie! Met de Decathlon Cadeaubon schaft de ontvanger sportproducten voor maar liefst 80 verschillende sporten aan. Decathlon ontwikkelt, maakt en verkoopt sportproducten voor o.a. fietsen, hardlopen, balsporten, zwemmen, golf en nog veel meer. Iedere sportliefhebber kan met deze cadeaubon dus precies kopen wat hij of zij nodig heeft!

Nationale Bioscoopbon - winnaar 'Dagje Uit & Avondje Uit'

Het zal niemand verbazen dat de Nationale Bioscoopbon bekroond is met niet één maar wel twee prijzen! Naast de bovenstaande categorie heeft de Nationale Bioscoopbon ook de Innovatieaward gewonnen. De vernieuwde Nationale Bioscoopbon is volledig op maat van de ontvanger aan te passen. Voor mensen die graag naar de film gaan is dit cadeau een echte must-have!

Weekendjeweg.nl Cadeau Card - winnaar 'Overnachten & Reizen'

Velen van ons gaan toch maar wat graag lekker een weekendje weg! Vandaar dat de Weekendjeweg.nl Cadeau Card ook dit jaar weer goed heeft gescoord. Met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card heeft de gelukkige ontvanger keus uit een groot aantal hotels en bungalowparken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Deze cadeaukaart is o.a. te besteden bij Centerparcs, Van der Valk Hotels & Restaurants en Landal GreenParks. Trakteer nu iemand op een weekendje weg!

Fashioncheque - winnaar 'Fashion'

De Fashioncheque raakt ook nooit uit de mode en is wederom de winnaar van de categorie 'Fashion'. Met deze veelzijdige modebon shopt de ontvanger (ook online) bij meer dan 10.000 winkels! Winkels als H&M, Zalando, HEMA, ICI Paris XL, Wehkamp, de Bijenkorf en Rituals behoren tot de vele shopmogelijkheden. Dus ben je op zoek naar een cadeau voor een modeliefhebber? Dan is de Fashioncheque absoluut een schot in de roos!

Etos Cadeaukaart - winnaar 'Drogisterij & Parfumerie'

Dat de Etos Cadeaukaart binnen deze catogie als meest popualire cadeaukaart is bestempeld, verbaasd niemand denk ik. Iedereen loopt toch regelmatig even de Etos binnen voor het aanvullen van zijn of haar voorraad aan verzorginsproducten. De handige Etos Cadeaukaart kan online worden ingewisseld of bij een van de 500 Etos winkels en komt dus altijd wel van pas. Bestel 'm nu en verras iemand met dit nuttige cadeau!

Benieuwd naar andere cadeaukaarten?

Bekijk dan hier een overzicht van alle beschikbare cadeaukaarten! 

Altijd een passend zakelijk cadeau

Wil je meer lezen over alle zakelijke mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte opvragen?

Kijk dan hier en ontvang een offerte op maat binnen een uur. Ook vind je hier alle informatie over ons aanbod van 200+ cadeaukaarten en over onze personalisatiemogelijkheden, zoals het drukken van het eigen bedrijfslogo op de cadeaubonnen of het toevoegen van een persoonlijke boodschap. Bekijk daarnaast onze luxe zakelijke cadeaupakketten zoals het Borrel Cadeaupakket, het Tony's Chocolonely's Cadeaupakket of het Say Cheese Today Cadeaupakket. Zakelijke bestellingen worden gemakkelijk gedaan op factuur. Voor dit en meer helpen wij je graag verder bij cadeaubon.nl zakelijk.