Secretaressedag: welke medewerkers verdienen een verrassing?

06 april 2021

De uitdrukking ‘je bent het zonnetje in huis’ komt niet zomaar uit de lucht vallen. Er zijn mensen die van nature de opgewektheid zelve zijn en dit graag overbrengen op hun omgeving. Secretariaatsmedewerkers zijn vaak een van hen, omdat ze als ‘spin in het web’ op verschillende manieren de toon zetten. Van administratie tot aan decoratie, maar ook planning en organisatie van uiteenlopende zaken. Op deze officiële feestdag hebben werkgevers de kans om hun secretariaatsmedewerkers, secretarieel medewerkers, management assistentes, en andere onmisbare medewerkers in het zonnetje te zetten.

Cadeaubon.nl helpt graag een handje en heeft de meest verrassende cadeaus voor ‘Secretaressedag’ voor je op een rij gezet:

1. Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart

Deze cadeaukaart is perfect geschikt voor de types die graag zelf de touwtjes in handen hebben, met volledige vrijheid! Met de Keuze Cadeaukaart kan je namelijk kiezen uit wel meer dan 200 populaire cadeaubonnen die je kunt besteden aan ontelbaar veel producten en ervaringen! Van een bios- of saunabon tot een cadeaubon voor vrij cadeaushoppen in een (online) warenhuis, zoals Zalando of Wehkamp, of een cadeaubon waarmee je een goed doel kunt steunen. Kortom, er is voor iedereen een leuke cadeaubon te vinden! 

2. ICI PARIS XL Gift Card

Als zonnig visitekaartje van het bedrijf is het belangrijk om er tiptop uit te zien. Wist je bijvoorbeeld dat er beter naar je wordt geluisterd als je rode lipstick draagt? Met de ICI PARIS XL Cadeaukaart heb je een wereld aan keuze aan huidverzorging, make-up en parfums. Zo voel je je goed in je vel, straal je dit uit, en dat verricht wonderen! Een perfect cadeau voor personen die waarde hechten aan persoonlijke verzorging.  

3. Bloemen Cadeau

“Dat verdient een bloemetje?” of "Je zegt het met bloemen!" Bloemen brengen kleurrijke warmte en dankbaarheid over, en dat is misschien precies waarmee je die ene speciale medewerker wil verrassen! Met Bloemen Cadeau kun je op elk gewenst moment iets uitkiezen bij een bloemist naar keuze. Een passend en verrassend cadeau om waardering over te brengen aan die waardevolle medewerker!

4. Diner Cadeau

Wil je iemand verrassen met een culinair hoogstandje? Van de Oriëntaalse en Mexicaanse keuken tot de Franse cuisine, met Diner Cadeau kan de ontvanger zijn of haar lol op(eten)! Zolang de mogelijkheid tot dineren op locatie er niet is, bestaan er ook vele aantrekkelijke afhaalopties, waarmee je je huis in een handomdraai in een restaurantsfeer kunt brengen. Een super cadeau dat vast en zeker in de smaak valt bij iedere medewerker!

5. Lees! Cadeau

Zoek je een geschenk voor iemand die zich graag in meerdere werelden begeeft door de boeken die hij of zij leest? Dan is Lees! Cadeau het ideale cadeau voor 15 april! Of je nu een echte boekenwurm bent, of je neust liever in tijdschriften voor de nieuwste trends op verschillende gebieden? Met deze cadeaubon is het mogelijk om een tijdschrift, boek of e-book naar keuze uit te zoeken in een fysieke winkel of bij de aangesloten online boekenwinkels. Letterlijk een mooie verrassing voor een topmedewerker!

Op zoek naar een ander cadeau voor Secretaressedag?

Zijn bovenstaande cadeautips net niet wat je zoekt voor die ene gewaardeerde medewerker? Zie hier het overzicht van al onze cadeaubonnen.