Goede Doelen Cadeaukaart

Goede Doelen Cadeaukaart

Bestel nu de Goede Doelen Cadeaukaart

 • • Geef een goed gevoel cadeau!
 • • Voor een donatie aan één van 7 goede doelen
 • • O.a. CliniClowns, KWF en ReumaNederland

(1) Kies bedrag en aantal

Je bestelling wordt afgeleverd op:
Geschatte leverdatumvrijdag 22 oktober
Bijvoorbeeld: donderdag 21 oktober
Kies een andere afleverdag

Voor 17u besteld = dezelfde dag verstuurd

Met gratis Hotel Giftcard voucher

Personaliseer met eigen tekst of themaverpakking

Bedrijven bestellen gemakkelijk op factuur

Klantenservice telefonisch en per mail bereikbaar

idealPayconiqmastercardvisa
 

Bij Cadeaubon.nl betaal je snel en veiligSSL lock-icon

Gemiddelde klantenbeoordeling:
 
 
 
 
 
8.3/10
Review vanAnoniem/11-06-2018
Aanschaf cadeaubonnen van de Bijenkorf voor een vertrekkende collega. Duidelijke sit, met gemak bestelling kunnen plaatsen en betalen. Levering per post was zeer discreet in onopvallende enveloppe.
 
 
 
 
 
Goed
 • Op werkdagen besteld voor 17:00
  = dezelfde dag verstuurd.
 • Laat de cadeaubon bezorgen
  wanneer jij dat wil.
 • Klantenservice telefonisch en per
  mail bereikbaar, 5 dagen per week.

Goede Doelen Cadeaubon kopen

Wanneer je een Goede Doelen Cadeaubon schenkt, bepaal je zelf welk bedrag er op de cadeaubon komt te staan. Dit kan een bedrag zijn tussen de €10,- en €150,-. Het gehele bedrag wordt vervolgens gedoneerd aan het gekozen goede doel. Als extraatje kun je er ook een persoonlijke boodschap of flesje wijn bij bestellen. De cadeaubon is eenvoudig in te wisselen op de website van de Goede Doelen Cadeaukaart. De door jou gekozen waarde kan door de ontvanger gedoneerd worden aan een goed doel naar keuze. De ontvanger kan dus zelf kiezen welk goed doel hem of haar het meeste aanspreekt. Geef dus een goed gevoel cadeau en bestel nu de Goede Doelen Cadeaukaart! Als je de bestelling op een werkdag voor 17:00 plaatst, verwerken wij die dezelfde dag nog. 

Personaliseer uw geschenk

Wij bieden u als gever leuke opties om de Goede Doelen Cadeaukaart te personaliseren. Dit maakt het geven van uw cadeau nog leuker! Ook zorgt u er voor dat de ontvanger extra onder de indruk is van uw cadeau idee. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe. Hier kunt u o.a. kwijt waarom u iemand een donatie wilt geven. Wilt u er voor zorgen dat de ontvanger ook zelf nog iets krijgt? Geef dan een lekker flesje wijn bij uw Goede Doelen Cadeaukaart. We hebben rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen en champagne uit verschillende streken. Tenslotte kunt u de cadeaukaart laten verpakken in een leuke thematische verpakking. Bijvoorbeeld bij een verjaardagscadeau of huwelijkscadeau. Is het een kerstcadeau? Dan hebben we ook prachtige kerstverpakkingen. De Goede Doelen Cadeaukaart is ook zeer geschikt als zakelijk geschenk. Ook dan zijn deze leuke personaliseeropties mogelijk. Ga dus gauw door met bestellen!