Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit

Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit

 • Keuze uit top hotels en B&B's door heel Europa

 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in een vaste waarde van €149,90-

 • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

 • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 149,90

Overnachten in een heerlijk hotel en de volgende ochtend genieten van een goed ontbijt. Met 3 dagen er tussenuit van Wonderbox ben je er echt even helemaal tussenuit! De ontvanger kiest uit een comfortabel hotel of een gezellige B&B verspreid over Europa of ergens in Nederland. Of hij/zij nu in het weekend of doordeweeks wilt gaan, met deze cadeaubon is het allemaal mogelijk!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit te koop?

Bestel de Wonderbox - 3 Dagen er Tussenuit gemakkelijk en snel op cadeaubon.nl en geniet samen van een romantisch weekendje weg.
Plaats je bestelling voor 17.00 uur en het word dezelfde dag nog verzonden! Daarnaast word Wonderbox standaard in een luxe cadeaubox geleverd, dus je hoeft geen cadeauverpakking te bestellen.

Waar is de Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit te besteden?

Maak samen een onvergetelijke herinnering met de Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit! Met deze cadeaubox heb je de keuze uit meer dan 300 hotels en B&B's in Nederland en België. 
Van authentieke B&B's tot 3 of 4 sterrenhotels. Bekijk het uitgebreide aanbod op de Wonderbox website.

Hoe werkt de Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit?

Om de Wonderbox - Ultimate Choice te verzilveren, volg je deze stappen:

 1. Registreer je Wonderbox. Ga naar de website van Wonderbox en voer de vouchercode in die je bij je aankoop hebt ontvangen. Zodra je Wonderbox is geregistreerd, kun je deze gebruiken om een belevenis te boeken.
 2. Kies een belevenis. Op de website van Wonderbox vind je een uitgebreid aanbod aan belevenissen. Je kunt filteren op locatie, soort belevenis en prijsklasse. Kies de belevenis die je het leukst lijkt.
   
 3. Ontvang je e-ticket. Na het kiezen van een belevenis ontvang je een e-ticket per e-mail. Dit e-ticket bevat alle informatie die je nodig hebt om de belevenis te reserveren.
   
 4. Reserveer bij de locatie. Neem contact op met de locatie van de belevenis om een reservering te maken. Houd er rekening mee dat reserveringen vaak nodig zijn, vooral in het weekend en tijdens vakanties.
   
 5. Toon je e-ticket bij aankomst. Op de dag van je belevenis kom je naar de locatie en toon je je e-ticket. Je ontvangt dan de belevenis die je hebt geboekt.

Hoe lang is de Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit geldig?

Met de Wonderbox - Ultimate Choice heb je 3 jaar en 3 maanden de tijd om een onvergetelijke ervaring te beleven. Dat is ruim voldoende om samen een mooie herinnering te creëren.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit?

Met de Wonderbox - 3 Dagen er tussenuit beleef je een onvergetelijk weekendje weg. De cadeaubon heeft een vaste waarde van € 149,90. Wil je weten hoeveel saldo er nog op je cadeaubon staat? Ga dan naar de website van Wonderbox en vul je code in.