Wonderbox - Samen Uit Eten

Wonderbox - Samen Uit Eten

  • Te besteden bij talloze restaurants in Nederland en België

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in een vaste waarde van €59,90-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 59,90

Als je op zoek bent naar cadeau waarmee je iemand kan verrassen met een gezellige avond uitgebreid dineren, dan is Samen Uit Eten van Wonderbox de perfecte keuze. Genieten van heerlijke gerechten uit klassieke keukens, zoals de Franse of Italiaanse, of het ontdekken van nieuwe smaken van over de hele wereld. De gelukkige ontvanger kiest zijn/haar favoriete restaurant uit een breed scala aan sfeervolle bistro's en eetgelegenheden in Nederland en België. Trakeer iemand nu op Samen Uit Eten!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar en 3 maanden na uitgifte en is zowel online als telefonisch te besteden.

LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar is de Wonderbox - Samen Uit Eten te koop?

Cadeaubon.nl is de plek om snel en eenvoudig een Wonderbox - Samen Uit Eten te bestellen. De box is verkrijgbaar voor €59,90 en wordt standaard geleverd in een feestelijke verpakking. Bestel vóór 17.00 uur op een werkdag en je ontvangt de cadeaukaart dezelfde dag nog.

Waar is de Wonderbox - Samen Uit Eten te besteden?

Geniet van een romantisch of gezellig diner voor 2 personen bij een van de 325 sfeervolle restaurants in Nederland en België. Met de Wonderbox - Samen Uit Eten heb je keuze uit een uitgebreid aanbod aan bistro's en brasserieën, waar je geniet van een heerlijke maaltijd en een ontspannen avond. Bekijk het aanbod op de Wonderbox website en reserveer jouw tafel vandaag nog!

Hoe werkt de Wonderbox - Samen Uit Eten?

Wil je samen met je geliefde genieten van een heerlijk diner? Activeer dan eerst jouw Wonderbox - Samen Uit Eten! Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Registreer de cadeaubox. Na aankoop kun je de cadeaubox registreren op de website van Wonderbox.
  2. Kies een restaurant. Bekijk het uitgebreide aanbod aan restaurants op de website van Wonderbox en kies jouw favoriet.
  3. Reserveer een tafel. Bel of mail het restaurant om een tafel te reserveren.
  4. Geniet van een heerlijk diner!

Hoe lang is de Wonderbox - Samen Uit Eten geldig?

De Wonderbox - Samen Uit Eten is 3 jaar en 3 maanden geldig, dus je hebt genoeg tijd om te kiezen uit een van de 325 sfeervolle restaurants in Nederland en België.

Welk saldo staat er op mijn Wonderbox - Samen Uit Eten?

De Wonderbox - Samen Uit Eten is in een vaste waarde te bestellen van €59,90. Het saldo is te bekijken op de website van Wonderbox.