Bedankje
Geef een Bedankje!

Bedankje

Wilt u iemand bedanken? Misschien heeft iemand op uw hond of op uw huis gepast, of heeft iemand u geholpen iets te bereiken wat u nooit in uw eentje was gelukt. Of misschien wilt u een vertrekkende werknemer even in het zonnetje zetten. Een leuk cadeautje is dan wel op zijn plaats. Maar wat geeft u? Een bedankje is vaak iets kleins, maar u wilt iemand geen prullen geven waaraan diegene niets heeft. De oplossing ligt binnen handbereik. Op cadeaubon.nl vindt u de meest uiteenlopende, leuke en veelzijdige cadeaubonnen, die u al vanaf een zeer klein bedrag kunt aanschaffen. Dit maakt ze erg geschikt om in te zetten als bedankcadeau. Wilt u toch uitpakken met uw bedankje? Dat kan ook gewoon, u bepaalt zelf welk bedrag tussen €10 en €150 er op de cadeaubon komt te staan.

Cadeautips voor een bedankje

Wanneer u cadeaubon.nl bezoekt, dan treft u daar een overzicht aan van alle cadeaubonnen die u kunt bestellen als bedankje. U vindt hier veel cadeaubonnen met een algemeen thema, zoals een Webshop cadeaubon, een Bol.com cadeaubon of een VVV bon. U kunt echter ook een cadeaubon kiezen met een meer specifiek thema, dat bijvoorbeeld past bij de situatie waarmee de ontvanger heeft geholpen. Voorbeelden van thema cadeaubonnen zijn een Bioscoopbon, een Dinerbon, een Podium Cadeaukaart, een Golfbon en een cadeaubon voor een (bijdrage aan) een Weekend Ontspannen. Neem zelf vooral een kijkje op cadeaubon.nl en kies de cadeaubon uit die het beste past bij uw bedankje. Laat u de keuze liever aan de ontvanger over? Bestel dan de speciale Keuze Cadeaukaart. Hiermee mag hij of zij gewoon zelf een leuke cadeaubon uitzoeken uit ons assortiment.
bedankt keuze cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmcvisabetalen

Laat de ontvanger zelf een cadeaubon uitzoeken!
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Bestel direct uw bedankje

Iemand bedanken kan natuurlijk met een flesje wijn of bosje bloemen. Wilt u liever met een orginieel cadeau aankomen? Dan is een cadeaubon misschien een leuk cadeau idee. Het geven van een cadeaubon van Cadeaubon.nl als bedankje is niet alleen leuk, maar ook zeer eenvoudig. U bestelt uw cadeaubon met een druk op de knop en u bepaalt zelf hoe groot uw bedankje is, omdat u de meeste cadeaubonnen al vanaf een bedrag van tien euro kunt bestellen. Zowel een kleinigheidje als een groot geschenk zijn dus mogelijk bij Cadeaubon.nl. Voor ieder soort bedankje kan een van deze leuke cadeaubonnen geschikt zijn. Of iemand nu even heeft helpen verhuizen of dat iemand u jarenlang trouw heeft geholpen. Ook in een zakelijke setting kan een bedankje op zijn plaats zijn, om bijvoorbeeld de relatie te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan het bedanken van een werknemer die het bedrijf gaat verlaten of klanten die al jarenlang trouw zijn. Laat  nu weten dat u iemand dankbaar bent en bestel vandaag nog uw bedankje! Als u een cadeaukaart op een werkdag voor 17:00 bestelt, versturen wij die nog dezelfde dag. U kunt er overigens ook voor kiezen om het bedankcadeau direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen.

Bedankje personaliseren

Wilt u uw bedankje snel in huis hebben? Bij Cadeaubon.nl kunnen we ons dat helemaal voorstellen. Daarom werken wij elke dag hard om er voor te zorgen dat uw cadeaubon of cadeaubonnen zo snel mogelijk de deur uit gaan. Als u op een werkdag voor 17:00 bestelt, heeft u het bedankje de volgende dag al in huis. U kunt het cadeau natuurlijk ook rechtstreeks bij de ontvanger laten bezorgen. Het geven van een cadeaubon is leuk en makkelijk! Vraagt u zich af hoe u het cadeau nog net even iets persoonlijker kunt maken? Wij hebben leuke personaliseeropties, waardoor uw bedankje nog beter tot zijn recht komt. Zo kunt u de reden van het cadeau kwijt in een persoonlijke boodschap. Deze kunt u eenvoudig digitaal doorgeven. Ook kunt u een lekker flesje wijn of cadeauverpakking toevoegen aan uw bestelling. De leuke 'Bedankt!' envelop sluit goed aan bij uw situatie. Ga dus nu naar de bestelpagina voor een leuk bedankcadeau!