Bedankje
Geef een Bedankje!

Bedankje

Wil je iemand bedanken? Misschien heeft iemand op je hond of op je huis gepast, of heeft iemand je geholpen iets te bereiken wat je nooit alleen was gelukt. Of misschien wil je een vertrekkende werknemer even in het zonnetje zetten. Een leuk cadeautje is dan wel op zijn plaats. Maar wat geef je? Een bedankje is vaak iets kleins, maar je wil iemand geen prullen geven waaraan diegene niets heeft. De oplossing ligt binnen handbereik. Op cadeaubon.nl vind je de meest uiteenlopende, leuke en veelzijdige cadeaubonnen, die je al vanaf een zeer klein bedrag kunt aanschaffen. Dit maakt ze erg geschikt om in te zetten als bedankcadeau. Wil je toch uitpakken met jouw bedankje? Dat kan ook gewoon, je bepaalt zelf welk bedrag tussen €10 en €500 er op de cadeaubon komt te staan.

Cadeautips voor een bedankje

Wanneer je cadeaubon.nl bezoekt, dan tref je daar een overzicht aan van alle cadeaubonnen die je kan bestellen als bedankje. Je vindt hier veel cadeaubonnen met een algemeen thema, zoals een Webshop cadeaubon, een Bol.com cadeaubon of een VVV bon. Je kunt echter ook een cadeaubon kiezen met een meer specifiek thema, dat bijvoorbeeld past bij de situatie waarmee de ontvanger heeft geholpen. Voorbeelden van thema cadeaubonnen zijn een Bioscoopbon, een Dinerbon, een Podium Cadeaukaart, een Golfbon en een cadeaubon voor een (bijdrage aan) een Weekend Ontspannen. Neem zelf vooral een kijkje op cadeaubon.nl en kies de cadeaubon uit die het beste past bij jouw bedankje. Laat je de keuze liever aan de ontvanger over? Bestel dan de speciale Keuze Cadeaukaart. Hiermee mag hij of zij gewoon zelf een leuke cadeaubon uitzoeken uit ons assortiment.
bedankt keuze cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmcvisabetalen

Customers Logos

Laat de ontvanger zelf een cadeaubon uitzoeken!
Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Bestel direct je bedankje

Iemand bedanken kan natuurlijk met een flesje wijn of bosje bloemen. Wil je liever met een orginieel cadeau aankomen? Dan is een cadeaubon misschien een leuk cadeau idee. Het geven van een cadeaubon van Cadeaubon.nl als bedankje is niet alleen leuk, maar ook zeer eenvoudig. Je bestelt de cadeaubon met een druk op de knop en bepaalt zelf hoe groot jouw bedankje is, omdat je de meeste cadeaubonnen al vanaf een bedrag van tien euro kunt bestellen. Zowel een kleinigheidje als een groot geschenk zijn dus mogelijk bij Cadeaubon.nl. Voor ieder soort bedankje kan een van deze leuke cadeaubonnen geschikt zijn. Of iemand nu even heeft helpen verhuizen of dat iemand je jarenlang trouw heeft geholpen. Ook in een zakelijke setting kan een bedankje op zijn plaats zijn, om bijvoorbeeld de relatie te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan het bedanken van een werknemer die het bedrijf gaat verlaten of klanten die al jarenlang trouw zijn. Laat nu weten dat je iemand dankbaar bent en bestel vandaag nog jouw bedankje! Als je een cadeaukaart op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, versturen wij die nog dezelfde dag. Je kunt er overigens ook voor kiezen om het bedankcadeau direct bij de ontvanger thuis te laten bezorgen.

Bedankje personaliseren

Wil je jouw bedankje snel in huis hebben? Bij Cadeaubon.nl kunnen we ons dat helemaal voorstellen. Daarom werken wij elke dag hard om er voor te zorgen dat jouw cadeaubon of cadeaubonnen zo snel mogelijk de deur uit gaan. Als je op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, heb je het bedankje de volgende dag al in huis. Je kunt het cadeau natuurlijk ook rechtstreeks bij de ontvanger laten bezorgen. Het geven van een cadeaubon is leuk en makkelijk! Vraag je je af hoe je het cadeau nog net even iets persoonlijker kunt maken? Wij hebben leuke personaliseeropties, waardoor jouw bedankje nog beter tot zijn recht komt. Zo kun je de reden van het cadeau kwijt in een persoonlijke boodschap. Deze kun je eenvoudig digitaal doorgeven. Ook kun je een lekker flesje wijn of cadeauverpakking toevoegen aan jouw bestelling. De leuke 'Bedankt!' envelop sluit goed aan bij jouw situatie. Ga dus nu naar de bestelpagina voor een leuk bedankcadeau!