Cadeaus voor gamers
Cadeaus voor gamers

Cadeaus voor gamers

Op zoek naar een cadeau waar een gamer écht blij van wordt? Je bent op de juiste plek! We helpen je aan het perfecte cadeautje, wat de aanleiding ook is. En om wat voor speler het ook gaat; want gaming is tegenwoordig voor het hele gezin. Kinderen vinden gamen veel leuker en interessanter dan bijvoorbeeld tv-kijken of naar de film gaan. En ook oudere kinderen en volwassenen gamen steeds vaker. Onze Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart kun je inwisselen voor de gaafste gaming kaarten. Zo heb je voor heel veel gelegenheden een passend gaming cadeau!

Een gaming cadeau voor je verjaardag
Zeker voor kinderen zijn gaming gift cards een geweldig cadeau. Roblox en Minecraft zijn bijzonder populair bij jonge kinderen. En League of Legends wordt veel gespeeld door oudere kinderen. Voor elk van deze populaire games zijn speciale gift cards te koop met ‘coins’ die je in de games kunt besteden om het spelen nog leuker te maken. Zo’n bon met gaming-tegoed is toch veel leuker om te geven dan geld in een envelop?

Geef een gaming cadeautje voor een Kerst of Sinterklaas
Je hebt al een een gaming gift card vanaf 5 euro. Perfect als schoencadeautje dus. Maar als je groter wil uitpakken, bijvoorbeeld met Kerstmis, kan dat natuurlijk ook. Hoe groot gaat jouw cadeautje worden? Combineren kan natuurlijk ook! 

Geslaagd of over naar de volgende klas?
Omdat je al voor een klein bedrag een game cadeau hebt, zijn er genoeg tussendoor-momentjes waarop een gaming cadeau leuk is om te geven. Als een kind afzwemt. Als een groter kind z’n tentamen haalt. Of omdat je goede vriend je heeft geholpen met klussen.

Keuzecadeaukaart

Betaal veilig via: idealmcvisabetalen

Het perfecte cadeau voor échte gamers!
Keuze uit de gaafste gaming cadeaukaarten
Direct in je mailbox!

Digitale gaming cadeaukaarten

Een Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart wissel je net zo makkelijk in voor een digitale code van Nintendo, als voor Xbox, PlayStation, Roblox, Minecraft of League of Legends. Of kies voor een van de andere digitale entertainment-kaarten zoals een Spotify Giftcard.

Prepaid gaming tegoed, dus superveilig
Als je een Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart gebruikt voor een gaming-cadeau, gaat het altijd om een prepaid tegoed. Zeker als je een kind wil verrassen is dat een veilig idee. Er kan immers niets misgaan met een creditcard of het koppelen van een bankrekeningnummer. 

Je bestelling is zo gedaan, zo verstuurd

Je Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart bestellen is simpel en veilig en kost je maximaal twee minuten. Kies je bedrag, vul je gegevens in en reken af met iDEAL. Een digitale cadeaukaart wordt direct verzonden.