Eindejaarsgeschenk
Wens uw personeel en relaties een goed 2018!

Eindejaarsgeschenk

Zoekt u nog een leuk eindejaarsgeschenk voor uw personeel of relaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan cadeaubonnen, waardoor het perfecte cadeau voor uw situatie er zeker tussen zit. Bovendien kunt u de geschenken heel makkelijk en snel online bestellen en laten bezorgen! De feestdagen zijn natuurlijk hét moment voor een kleine of grote attentie. Om uw werknemers te belonen na al hun harde werk. Om uw relaties te bedanken voor weer een jaar succesvol samenwerken. Weet u nog niet zo goed welke cadeaubon u wilt geven als eindejaarsgeschenk? Dan kunt u op deze pagina de leukste cadeautips vinden.

Tips voor een leuk eindejaarsgeschenk

Op Cadeaubon.nl vindt u een divers aanbod aan eindejaarsgeschenken. Cadeaubonnen worden eigenlijk altijd met veel plezier ontvangen, omdat de ontvanger dan zelf invulling kan geven aan zijn/haar cadeau. Vooral met een breed besteedbare cadeaubon zit u dus goed! Ga bijvoorbeeld voor een dinerbon van Diner Cadeau voor een etentje bij één van de 2500+ restaurants. Ook met een Bol.com Cadeaukaart kunt u eigenlijk iedereen blij maken. Weet u echt niet meer welke cadeaubon u moet kiezen? Ga dan voor een Keuze Cadeaukaart. Dan kiest de ontvanger zelf uit een aanbod van meer dan 80 verschillende cadeaubonnen. Deze zijn natuurlijk ieder weer aan iets anders te besteden. Met dit cadeauconcept krijgen alle werknemers of relaties het perfecte cadeau! Bestel de Keuze Cadeaukaart nu met elke waarde tussen €10 en €150.

nieuwjaar keuze cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmcvisabetalen

Laat de ontvanger zelf een cadeaubon uitzoeken!
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Hoe werkt zakelijk bestellen?

Ons team staat ieder jaar weer te popelen tot de feestdagen beginnen! Wij zijn namelijk expert op het gebied van relatie- en personeelsgeschenken, en veel bedrijven hebben deze nodig met kerst en nieuwjaar. Als zakelijke klant kunt u de gewenste cadeaubonnen makkelijk online bestellen. Daarbij mag u zelf weten hoeveel cadeaubonnen en met welke waarde u wilt. Mocht u nog vragen hebben of een grote bestelling willen bespreken, dan kunt u ook eerst even bellen. Uiteraard kunt u uw cadeaubonnen ook achteraf via een factuur betalen. Bestel dus nu het perfecte eindejaarsgeschenk namens uw bedrijf!

Uw geschenken personaliseren

Tijdens de feestdagen is het feest! Daarom mag u best wat extra’s doen met uw eindejaarsgeschenk. Wat dacht u van een persoonlijke boodschap? Hier kunt u een bedankje of eindejaarswens op kwijt. Dit kost u slechts €0,50 extra per cadeaubon. Voor een extra luxe eindejaarsgeschenk kunt u er ook een lekker flesje bubbels bij geven. Wij hebben allerlei mousserende wijnen op voorraad! Wilt u er voor zorgen dat niemand vergeet waar het cadeau vandaan komt? Laat dan uw cadeaubonnen op maat personaliseren door uw bedrijfslogo op de passen te laten drukken. Neem hiervoor gerust contact met ons op en we regelen het meteen.