Eindejaarsgeschenk
Wens jouw personeel en relaties een gelukkig nieuwjaar!

Eindejaarsgeschenk

Zoek je nog een leuk eindejaarsgeschenk voor je personeel of relaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een ruim aanbod aan cadeaubonnen, waardoor het perfecte cadeau voor jouw situatie er zeker tussen zit. Bovendien kun je de geschenken heel makkelijk en snel online bestellen en laten bezorgen! De feestdagen zijn natuurlijk hét moment voor een kleine of grote attentie. Om je werknemers te belonen na al hun harde werk. Om je relaties te bedanken voor weer een jaar succesvol samenwerken. Weet je nog niet zo goed welke cadeaubon je wilt geven als eindejaarsgeschenk? Dan kun je op deze pagina de leukste cadeautips vinden.

Tips voor een leuk eindejaarsgeschenk

Op cadeaubon.nl vind je een divers aanbod aan eindejaarsgeschenken. Cadeaubonnen worden eigenlijk altijd met veel plezier ontvangen, omdat de ontvanger dan zelf invulling kan geven aan zijn/haar cadeau. Vooral met een breed besteedbare cadeaubon zit je dus goed! Ga bijvoorbeeld voor een dinerbon van Diner Cadeau voor een etentje bij één van de 3250+ aangesloten restaurants. Ook met een Bol.com Cadeaukaart kan je eigenlijk iedereen blij maken. Weet je echt niet meer welke cadeaubon je moet kiezen? Ga dan voor de Nieuwjaar Keuze Cadeaukaart. Dan kiest de ontvanger zelf uit een aanbod van meer dan 200 verschillende cadeaubonnen. Met deze veelzijdige cadeaukaart krijgen alle werknemers of relaties het perfecte cadeau! Bestel de Keuze Cadeaukaart nu met elke waarde tussen €10 en €500.

nieuwjaar keuze cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmcvisabetalen

Customers Logos

Laat de ontvanger zelf een cadeaubon uitzoeken!
Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Hoe werkt zakelijk bestellen?

Ons team staat ieder jaar weer te popelen tot de feestdagen beginnen! Wij zijn namelijk expert op het gebied van relatie- en personeelsgeschenken, en veel bedrijven hebben deze nodig met kerst en nieuwjaar. Als zakelijke klant kun je de gewenste cadeaubonnen makkelijk online bestellen. Daarbij mag je zelf weten hoeveel cadeaubonnen je bestelt en met welke waarde je wilt. Mocht je nog vragen hebben of een grote bestelling willen bespreken, dan kun je ook eerst even bellen. Uiteraard kun je de cadeaubonnen ook achteraf via een factuur betalen. Bestel dus nu het perfecte eindejaarsgeschenk namens jouw bedrijf!

Jouw geschenken personaliseren

Een feestdag is een mooie gelegenheid om medewerkers, relaties, klanten of leveranciers te bedanken voor hun enorme inzet of prettige samenwerking. Wat dacht je van een persoonlijke boodschap? Hier kan je een bedankje of eindejaarswens op kwijt. Voor een extra luxe eindejaarsgeschenk kan je er ook een lekker flesje bubbels bij geven. Of kies voor een smaakvolle rode of juist een verfrissende witte wijn. Wil je er voor zorgen dat niemand vergeet waar het cadeau vandaan komt? Laat dan je cadeaubonnen en/of verpakkingen personaliseren door er een eigen bedrijfslogo op te laten drukken. We denken graag met je mee!