Secretaressedag
Speciaal voor Secretaressedag!

Heb jij al een cadeau voor Secretaressedag?

Waar zou je zijn zonder je secretaresse? Ongetwijfeld zit je dan met je handen in het haar. Want dankzij je secretaresse loopt je dag altijd gesmeerd. Ze zorgt er achter de schermen voor dat jij jouw werk zo goed mogelijk kunt doen en is de spil van je organisatie. Maar hoe bedank je iemand die van dienstbaar zijn haar tweede natuur heeft gemaakt?

Cadeau-ideeën voor Secretaressedag
Gelukkig kun je op Nationale Secretaressedag flink uitpakken om haar eens goed in het zonnetje te zetten. Maar het is niet zo eenvoudig iets te bedenken waar je haar mee kunt verblijden. Natuurlijk zijn bloemen en een kaartje altijd goed, maar waardering spreekt ook uit de moeite die je ervoor gedaan hebt een passend cadeau te vinden. Vind jij het ook lastig te bedenken wat je haar kunt geven? Omdat je geen idee hebt wat haar privé bezighoudt of omdat zij altijd degene is die dit soort dingen regelt? Geen paniek, bij cadeaubon.nl helpen we je graag! We hebben genoeg cadeau-ideeën voor alle secretaresses in Nederland.
Secretaressedag cadeau inspiratie nodig? Of zit je verlegen om een passende tekst op de kaart voor de beste secretaresse van de wereld? Check dan onze blog!

De Keuze Cadeaukaart: top cadeautip voor elke secretaresse
Of je nu één secretaresse, office manager, management assistent of personal assistant wilt belonen voor de fantastische inzet of al deze duizendpoten in het hele bedrijf: het meest ideale cadeau is iets waar ze zelf alle kanten mee op kunnen. De Keuze Cadeaukaart is dan ook de ultieme oplossing op Secretaressedag. Met deze cadeaubon geef je je secretaresse precies wat ze wil hebben: of dat nu een lekker parfum, mooie nieuwe schoenen, een middagje sauna of uitgebreid diner is. De Keuze Cadeaukaart wissel je in voor een cadeaukaart naar keuze uit ons ruime aanbod van meer dan 200 cadeaukaarten van topmerken! Speel je op safe met de grootste kans op een big smile? Kies dan zeker de Keuze Cadeaukaart

Benieuwd naar onze zakelijke mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 1 uur! 
Als zakelijke klant kun je gebruik maken van leuke extra opties:

> Persoonlijk advies door onze cadeau specialisten
> Bestel in 1 keer of verstuur naar meerdere adressen
> Verstuur per post of als digitale cadeaubon (duurzaam)
> Personaliseer met logo en/of boodschap

Keuze Cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmcvisabetalen

Customers Logos

Laat de ontvanger zelf een cadeaubon uitzoeken!
Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Onze persoonlijke secretaresseservice

We begrijpen dat je misschien niet gewend bent om dit soort dingen zelf te regelen, want doorgaans regelt je secretaresse dit waarschijnlijk. Op Secretaressedag nemen wij je dat werk dan ook graag uit handen. Laat ons weten om hoeveel secretaresses het gaat en wat het budget is en wij sturen je binnen 1 uur een vrijblijvende offerte. Handig om te weten: we kunnen de verpakking, maar ook de cadeaubon zelf personaliseren én we schrijven er met liefde een persoonlijk berichtje namens jou of het bedrijf bij. Wil je meer dan alleen een cadeaubon geven aan je secretaresse? Wat dacht je van een flesje wijn bij de cadeaubon? Geen probleem, wij maken het voor je in orde en denken graag met je mee!  Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 1 uur! 

Voor alle secretaresses in het bedrijf

Om het nog makkelijker te maken: bedrijven kunnen bij ons achteraf via een factuur betalen. En dat is prettig als je alle secretaresses en managementondersteuners in je bedrijf wilt bedanken op Secretaressedag. Laat je adviseren door onze cadeauspecialisten, bestel alles in één keer en wij versturen de cadeaubonnen naar jou of rechtstreeks naar de secretaresses. Vind je duurzaamheid belangrijk? Weet dan dat veel van onze cadeaubonnen ook digitaal te versturen zijn. Neem contact op met ons team voor advies of een offerte.

Hoe goed ken je je secretaresse?
Heb je zo’n vertrouwensband met je secretaresse dat zij net zoveel van jou weet als jij van haar? Verras haar op Secretaressedag dan met een persoonlijke cadeaukaart. Ruikt ze altijd lekker? Dan is de Rituals Cadeaubon of de ICI Paris XL Giftcard ideaal. Is je secretaresse goud waard voor je? Pak dan eens flink uit en verras haar met een Saunabon of een Diner Cadeau. Welke cadeaubon je ook kiest voor jouw steun en toeverlaat, wij pakken het graag feestelijk voor je in!