Secretaressedag
Speciaal voor Secretaressedag!

Secretaressedag

Secretaresses zijn een onmisbare spil in ieder bedrijf en het is dan ook hoog tijd om uw secretaresse eens in het zonnetje te zetten. Het ideale moment daarvoor is de secretaressedag, een nationale dag van waardering voor deze onmisbare werknemers! Bij de secretaressedag hoort een leuk en origineel cadeautje. Het is echter lastig om een passend cadeau te vinden waarvan u zeker weet dat het bij uw secretaresse in de smaak zal vallen. Als oplossing voor dit probleem hebben wij voor u de ultieme cadeautip voor secretaressedag: een cadeaubon van cadeaubon.nl! Op cadeaubon.nl vindt u niet alleen het leukste, maar ook het grootste, origineelste en meest veelzijdige aanbod aan cadeaubonnen. De kans dat de perfecte cadeaubon voor uw secretaresse er tussen zit is dan ook heel erg groot.

Een leuk cadeau voor secretaressedag
De cadeaubonnen die u kunt bestellen via cadeaubon.nl hebben de meest uiteenlopende thema’s. Sommige cadeaubonnen zijn zeer algemeen, dus wanneer u niet zo heel veel inzicht heeft in de cadeauwensen van uw secretaresse kunnen deze cadeaubonnen uitkomst bieden. Geef bijvoorbeeld de Keuze Cadeaukaart! Dan mag uw secretaresse gewoon zelf een cadeaubon kiezen uit ons ruime assortiment. Heeft u een specifieker idee voor een geschenk? Kies dan een passende cadeaubon uit de verschillende thema cadeaubonnen. Hierbij kunt u onder andere denken aan een sauna & wellness cadeaubon, een dinerbon waarmee uw secretaresse kan gaan eten bij een van meer dan 2100 aangesloten restaurants, een golfbon, een fashion giftcard en een wijn cadeaubon. Neem gerust een kijkje tussen het assortiment en vindt de perfecte cadeaubon voor uw situatie.

Keuze Cadeaukaart

Betaal veilig via: idealmcvisabetalen

Laat de ontvanger zelf een cadeaubon uitzoeken!
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

Zakelijke bestellingen

Wilt u graag meerdere mensen tegelijk verassen op Secretaressedag? Met uw bedrijf kunt u op cadeaubon.nl eenvoudig een zakelijke bestelling plaatsen. Dit heeft meerdere voordelen. Zo heeft u de mogelijkheid om te betalen per factuur en kunt u uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de cadeaukaarten laten afdrukken. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Snelle service

Wij zorgen er voor dat het geschenk voor Secretaressedag snel bij u afgeleverd wordt. Zelfs een last-minute cadeau is geen probleem! Als u op een werkdag voor 17:00 bestelt, verwerken wij uw aanvraag nog dezelfde dag. Dan worden de cadeaubonnen de volgende dag nog bezorgd. Het geven van een cadeaubon is makkelijk én leuk!