Wat is een Goede Doelen Cadeaukaart?

Wilt u een cadeau geven en tegelijk samen met diegene het goede doel steunen? Dat kan tegenwoordig met een leuke en liefdadige cadeaukaart: de Goede Doelen Cadeaukaart! De Goede Doelen cadeaukaart is een manier om iemand in de gelegenheid te stellen geld te doneren aan een goed doel. Wanneer u iemand kent die dit graag zou willen, maar die daar eigenlijk geen geld voor heeft bijvoorbeeld, of wanneer u het een mooi gebaar vindt om samen met iemand bij te dragen aan een goed doel, dan is de Goede Doelen Cadeaukaart perfect.

Naar de Goede Doelen Cadeaubon

Welke goede doelen kan ik steunen met de Goede Doelen Cadeaukaart?

Bij de Goede Doelen Cadeaubon zijn verschillende goede doelen ingeschreven. Zo heeft de ontvanger zelf de keus wat voor soort goed doel hij of zij graag wilt steunen! De goede doelen die met de Goede Doelen Cadeaukaart kunnen worden gesteund zijn de Cliniclowns, Warchild, KNGF Geleidehonden, het Reumafonds, Natuurmonumenten, Unicef en het KWF Kankerfonds. Deze goede doelen verschillen erg van elkaar, waardoor de kans groter is dat een van deze goede doelen de ontvanger aanspreekt.

Overzicht van goede doelen

Bestel uw Goede Doelen Cadeaukaart

Wanneer u uw Goede Doelen Cadeaubon bestelt bij cadeaubon.nl dan kunt u ervan uitgaan dat u deze snel in huis heeft. Zo verzenden wij alle bestellingen die op een werkdag zijn gedaan vóór 17:00 nog diezelfde dag! U kunt zelf bepalen waar u de Goede Doelen Cadeaukaart laat afleveren. Daarnaast zijn er leuke mogelijkheden om uw geschenk persoonlijker te maken, bijvoorbeeld door een persoonlijke boodschap op te geven en door een leuke cadeauverpakking te kiezen voor uw cadeaubon. Uw leuk versierde cadeau is dan binnen no time op weg naar de ontvanger en het zal niet lang duren voordat u samen met de ontvanger een goed doel op hun beurt heel blij zal maken!

Bestel de Goede Doelen Cadeaubon