Kerst Keuze Cadeau is het leukste kerstcadeau voor jouw personeel en relaties! Te besteden aan één van de 100+ cadeaubonnen naar keuze.

direct bestellen

ontvang een offerte binnen het uur of neem contact op via 030 227 1647

  • Met vrije keuze uit 150+ cadeaukaarten en goede doelen
  • Op een werkdag voor 17:00 uur besteld, = dezelfde dag verstuurd
  • Bepaal zelf het saldo, met elke waarde tussen €10 en €500

Betaal veilig via:

Bedrijven betalen gemakkelijk achteraf per factuur

offerte binnen een uur

Keuze uit meer dan 100+ cadeaukaarten!

Zoek je nog een geschikt kerstcadeau voor je personeel, klanten of relaties? Dan heb je dat nu gevonden! De Kerst Keuze Cadeaukaart is de meest veelzijdige cadeaubon van dit moment, waarmee je de meest uiteenlopende ontvangers gelukkig kunt maken.

Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €10,00! *zolang de voorraad strekt

Hoe werkt het?

1
Kies een Keuze Cadeaukaart
2
Kies een verpakking
3
Ontvanger kiest uit 100+ cadeaukaarten
4
Ontvanger krijgt het ultieme kerstcadeau

Maak je Kerstcadeau compleet!

Alsjeblieft cards

Bedrijfslogo drukken op passen

Wil je ook je eigen bedrijfslogo / afbeelding op de cadeaukaart laten drukken? Zo geef je net dat originele tintje mee aan het cadeau en zal de ontvanger niet snel vergeten waar het cadeau vandaan komt! Benieuwd naar de mogelijkheden Neem dan vrijblijvend contact met ons op en één van onze grafische ontwerpers zal je een paar mooie voorbeelden opsturen!

Rabobank cards

Tip van de Kerstman: Kerst Keuze Cadeaukaart

De Kerst cadeaubon(nen) bestel je gemakkelijk op factuur en kunnen verpakt worden in een feestelijke Kerst cadeaubon verpakking naar keuze. Voeg een speciale boodschap toe of maak het cadeau nog persoonlijker door een bedrijfslogo op de Kerst cadeaubonnen te laten drukken. Zo verras je je personeel of relatie op originele wijze! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Kerstcadeau meteen bestellen

De Kerst Keuze Cadeaukaart is niet alleen het ideale kerstcadeau, maar ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. Je kunt de cadeaukaart online bestellen via deze website. Bestel je namens een bedrijf? Zakelijke bestellingen kunnen gewoon achteraf betaald worden via een factuur. Kies een bedrag naar keuze tussen de €10 en €150, dat op de pas komt te staan.

Offerte binnen een uur!

Op deze pagina kan je een offerte op maat aanvragen voor jouw bedrijf of organisatie. Je krijgt binnen een uur een passende offerte! Je kunt ons bereiken op maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 – 12:30 & 13:00 – 17:00 op 030 227 1647.

offerte binnen een uur

Betaal achteraf via factuur

Je kunt je zakelijke bestelling eenvoudig plaatsen via onze bestelpagina. Hierbij krijg je de mogelijkheid om via iDeal, Payconiq, creditcard of achteraf via een factuur te betalen. Ga nu naar alle cadeaubonnen om een keuze te maken en te bestellen.

bekijk assortiment