Kerstcadeau 2019

Het nr. 1
kerstcadeau
van 2019!

Kerst Keuze Cadeau is het leukste kerstcadeau voor uw personeel en relaties! Te besteden aan een van de 80+ cadeaubonnen naar keuze.

Voor 17u besteld, = morgen in huis

Bestel eenvoudig op factuur

Verkrijgbaar van €10 tot €150

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!
dagje uit jaarkaart
*Minimum afname 10 kaarten
Geef een Kerst Keuze Cadeau!

Zoekt u nog een geschikt kerstcadeau voor uw personeel, klanten of relaties? Dan heeft u dat nu gevonden! De Kerst Keuze Cadeaukaart is de meest veelzijdige cadeaubon van dit moment, waarmee u de meest uiteenlopende ontvangers gelukkig kunt maken. Het leuke aan de Kerst Keuze Cadeaukaart is dat de ontvanger de vrijheid heeft om zelf invulling te geven aan zijn of haar kerstcadeau. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger namelijk zelf een cadeaubon uitzoeken uit het brede aanbod van 80+ cadeaubonnen. Met Diner Cadeau kan er uitgebreid gedineerd worden bij een restaurant naar keuze. Met de Bol.com Cadeaukaart of de Zalando Cadeaubon kan er naar hartenlust gewinkeld worden uit hun eindeloze assortiment. Met Boeken Cadeau kan de ontvanger een fijn boek of e-book naar keuze bestellen. Dit is slechts een greep uit het grote aanbod. Het Kerst Keuze Cadeau is het ideale kerstcadeau voor iedereen die u dit jaar wilt verassen!

Kerstcadeau meteen bestellen

De Kerst Keuze Cadeaukaart is niet alleen het ideale kerstcadeau, maar ook nog eens heel gemakkelijk in gebruik. U kunt de cadeaukaart online bestellen via deze website. Bestelt u namens een bedrijf? Zakelijke bestellingen kunnen gewoon achteraf betaald worden via een factuur. Kies een bedrag naar keuze tussen de €10 en €150, dat op de pas komt te staan. Voor een kleine meerprijs krijgt u er ook nog een vrolijke kerstverpakking bij! Ook heeft u de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap of een bedrijfslogo bij u bestelling te laten drukken. Dit maakt uw kerstcadeau extra feestelijk. De Kerst Keuze Cadeaukaart wordt zo snel mogelijk naar u of naar de ontvanger gestuurd, die vervolgens zelf een cadeaubon mag uitzoeken. De mogelijkheden zijn eindeloos, wat de Kerst Keuze Cadeaukaart het allerleukste kerstcadeau van het jaar maakt. Bestel op een werkdag voor 17u en uw aanvraag wordt dezelfde dag nog verwerkt!

Laat de ontvanger zelf kiezen!
Een cadeau kiezen is niet gemakkelijk. Laat uw relatie daarom zélf een keuze maken uit een aanbod van 80+ cadeaubonnen.
kerst keuze cadeaukaart

Kerst Keuze Cadeau is het leukste zakelijke kerstgeschenk

Met Kerst Keuze Cadeau laat u uw personeel en/of relaties kiezen uit de leukste cadeaubonnen. Keuze uit o.a. Bol.com Cadeaukaart, Diner Cadeau, Saunabon, Zalando Cadeaubon, Boeken Cadeau en nog veel meer. Bestel nu eenvoudig op factuur met leuke bijpassende kerstcadeaubox. Heeft u speciale wensen, zoals een een gepersonaliseerde cadeaukaart met uw bedrijfslogo er op? Vraag dan nu een offerte aan.