Hoofddorp Winkelstad Giftcard

Hoofddorp Winkelstad Giftcard

  • Voor lokaal shoppen, eten, drinken en ontspannen!

  • Te besteden in het centrum van Hoofddorp

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Met de Hoofddorp Winkelstad Giftcard kan iedereen in het centrum van Hoofddorp goed z'n slag slaan! De ontvanger bepaalt zelf waar hij of zij deze veelzijdige cadeaubon aan besteed. Winkelen, eten, drinken of ontspannen, het kan allemaal! Daarnaast steun je ook nog eens de lokale ondernemers. Trakteer nu iemand op een dagje uit in deze gezellige stad met de Hoofddorp Winkelstad Giftcard!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden bij verschillende ondernemers.

Veelgestelde vragen

Waar is de Hoofddorp Winkelstad Giftcard te koop?

De Hoofddorp Winkelstad Cadeaukaart bestel je eenvoudig en snel online op cadeaubon.nl. Je kunt kiezen uit een bedrag van €10, €25, €50 of €100. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Zo kun je direct genieten van de vele winkels en restaurants in Hoofddorp.

Waar is de Hoofddorp Winkelstad Giftcard te besteden?

Met de Hoofddorp Winkelstad Cadeaukaart kun diverse lokale ondernemers in Hoofddorp terecht. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleding, een heerlijk diner of een leuk cadeautje, met de Hoofddorp Winkelstad Cadeaukaart heb je altijd een origineel en leuk cadeau.

Op de website van Hoofddorp Winkelstad vind je een overzicht van alle deelnemende ondernemers. Zo kun je gemakkelijk zien waar je de Hoofddorp Winkelstad Cadeaukaart kunt besteden.

Hoe werkt de Hoofddorp Winkelstad Giftcard?

De Hoofddorp Winkelstad Cadeaukaart is eenvoudig te gebruiken. Je kunt de cadeaukaart zowel in één keer als in delen besteden. De cadeaukaart is een wettig betaalmiddel en is geldig bij alle deelnemende winkels en horecagelegenheden in Hoofddorp.

Bij het afrekenen scan je de cadeaukaart bij de kassa. Het bedrag wordt dan automatisch verrekend. Je kunt de cadeaukaart ook gebruiken om een deel van het bedrag te betalen en de rest met contant geld of een andere betaalmethode.

Hoe lang is de Hoofddorp Winkelstad Giftcard geldig?

De Hoofddorp Winkelstad Cadeaukaart is 2 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Dit betekent dat de ontvanger ruim de tijd heeft om de cadeaukaart te gebruiken bij de vele winkels en restaurants in Hoofddorp.

Welk saldo staat er op mijn Hoofddorp Winkelstad Giftcard?

Je kunt het saldo van je cadeaukaart altijd bekijken onder de saldo checker op de website van Hoofddorp Winkelstad.