VVV Cadeaukaart
VVV Cadeaukaart
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

VVV Cadeaukaart

  • Te besteden bij duizenden winkels en aan dagjes uit

  • De digitale VVV Online Cadeaucode is alleen online te besteden

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Zoek je een geweldig cadeau waarmee je altijd goed zit? Dan is de VVV bon een super keuze! Deze cadeaukaart is zo populair: je maakt er zeker weten iemand blij mee. Met de VVV cadeaukaart kan je allerlei toffe dingen doen en kopen. Denk aan een dagje naar Burgers Zoo of de Efteling, een lekker etentje, een relaxt dagje wellness, shoppen bij talloze winkels en nog veel meer! Je bestelt de VVV bon gemakkelijk en snel in onze webshop. Ontvang een digitale VVV bon direct in jouw mailbox. Of kies voor een fysieke VVV cadeaukaart en maak deze nog leuker met een persoonlijke boodschap en feestelijke verpakking.

De VVV bon is onbeperkt geldig. Let op: na 3 jaar wordt er wel jaarlijks een bedrag in mindering gebracht op het saldo. Zonde natuurlijk, dus laat hem niet te lang liggen! Daarnaast is de fysieke VVV Cadeaukaart overal te besteden, online en in de winkels. De digitale VVV cadeaucode is alleen online te besteden bij deelnemende webshops.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een VVV Cadeaukaart bestellen?

Op cadeaubon.nl kun je moeiteloos jouw VVV Cadeaukaart aanschaffen! Je hebt de vrijheid om zelf het gewenste bedrag te kiezen, een leuke verpakking te selecteren en het cadeau helemaal af te maken met een persoonlijke boodschap. Als je vóór 17.00 uur op werkdagen bestelt, wordt de fysieke VVV cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Of kies voor een digitale VVV bon, in de vorm van een cadeaucode per mail. Deze ontvang je direct na aankoop. Simpeler kan niet!

Is de digitale VVV bon (cadeaucode) ook in fysieke winkels te besteden?

Nee, als je kiest voor een VVV bon in de vorm van een digitale cadeaucode, dan is dat tegoed alleen te besteden in webshops. Wil je de ontvanger ook laten kiezen uit fysieke winkels? Kies dan voor de fysieke VVV cadeaukaart.

Hoe werkt een VVV Cadeaukaart?

Het inwisselen van een VVV Cadeaukaart is heel eenvoudig; op je eigen gemak kun je met deze cadeaukaart iets moois uitzoeken bij een winkel of webshop die aangesloten is bij de VVV. Bovendien kun je de VVV Cadeaukaart ook gebruiken bij restaurants, pretparken, musea en talloze andere aangesloten locaties. Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag op de VVV bon hoeft niet in één keer te worden besteed, maar kan worden verspreid over meerdere aankopen.

Waar kan ik een VVV Cadeaukaart / VVV bon besteden?

De VVV cadeaukaart biedt talloze bestedingsmogelijkheden. Met meer dan 17.000 online en offline inleverpunten door heel Nederland, is het de meest veelzijdige cadeaubon in Nederland. Benieuwd welke plekken aangesloten zijn bij VVV? Dat kun je eenvoudig checken op hun website. Ontdek alle opties en geniet van de mogelijkheden van de VVV cadeaukaart! Let op: kies je voor een digitale VVV bon per mail, dan is het tegoed alleen te besteden in de aangesloten online winkels. 

Waar kan ik het saldo van mijn VVV Cadeaukaart checken?

Nieuwsgierig naar het saldo op je cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van de VVV. Bovendien kunnen medewerkers bij fysieke inleverpunten je ook informeren over het resterende saldo op jouw cadeaukaart. Ontdek je saldo en weet precies wat je nog te besteden hebt!

Hoe lang is de VVV Cadeaukaart geldig?

De VVV Cadeaukaart is minimaal drie jaar geldig. Let op: Na drie jaar wordt er jaarlijks een beheervergoeding van € 6,- in mindering gebracht op het saldo van je VVV Cadeaukaart. Na drie jaar kun je je VVV bon dus nog steeds gebruiken, alleen wordt er jaarlijks een bedrag in mindering gebracht op het saldo. Zonde natuurlijk, dus laat hem niet te lang liggen!

Wat is het verschil tussen de VVV Cadeaukaart en VVV Cadeaubon?

De term "VVV Cadeaubon" of ‘’VVV bon’’ werd oorspronkelijk gebruikt voor de papieren cadeaubon, die momenteel niet meer verkrijgbaar is. Vanaf 2017 is de VVV Cadeaukaart geïntroduceerd als vervanger. Deze giftcard in de vorm van een fysiek pasje is niet alleen te besteden in fysieke winkels, maar ook online. Daarnaast heb je tegenwoordig ook de keuze voor een digitale code per mail. Dit tegoed is alleen te besteden bij webshops.

Moet ik de VVV cadeaukaart activeren?

De VVV Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Kan ik de VVV bon omzetten naar bol.com?

Overweeg je een VVV cadeaukaart te kopen, maar wil je eerst zeker weten of je deze ook kunt gebruiken bij Bol? Helaas ondersteunt bol.com de VVV bon (nog) niet als direct betaalmiddel. Desondanks is het omzetten van een VVV bon naar bol.com een fluitje van een cent.

Kan ik de VVV bon omzetten naar bol.com of Zalando?

Helaas ondersteunen Bol.com en Zalando de VVV bon (nog) niet als direct betaalmiddel. Desondanks is zowel het omzetten van een VVV bon naar bol.com als het omzetten van een VVV bon naar Zalando een fluitje van een cent. Zo kun je jouw saldo gewoon besteden in deze winkels.

Kan ik de VVV bon inleveren bij winkels als Hema en Bijenkorf?

Ja, je kunt zowel de VVV bon inleveren bij Hema als de VVV bon gebruiken bij Bijenkorf. Bij deze fysieke winkels hoef je de VVV bon dus niet eerst om te zetten.

Kan ik de VVV bon gebruiken voor Thuisbezorgd.nl?

Goed nieuws. Je kunt de VVV bon gebruiken bij Thuisbezorgd.nl om eten te bestellen. Het tegoed op de VVV cadeaukaart is namelijk als direct betaalmiddel te gebruiken tijdens jouw bestelling. Eetsmakelijk!

Kan ik een VVV cadeaukaart mooi laten inpakken in een thema of voor een specifiek geefmoment?

Bij cadeaubon.nl kun je een VVV Cadeaukaart mooi laten verpakken in een thema naar keuze. Voor een verjaardag, als bedankje, of zomaar als verrassing, voor Moederdag, of kies voor een feestdagen sfeer. Je cadeaukaart wordt mooi verpakt in een envelop of luxe giftbox en je kunt 'm nog extra mooi inpakken in een cadeauzakje. Om het helemaal af te maken en persoonlijk te maken, kun je ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Zo heb je altijd een onvergetelijk cadeau in handen!

De VVV cadeaukaart: Super veelzijdige bon

Ken je dat gevoel? Je begint te laat aan de zoektocht naar een verjaardagscadeau of stelt het uit omdat je geen idee hebt. Nou, dat is verleden tijd dankzij de VVV cadeaukaart. Verras iemand met deze veelzijdige giftcard! Je kunt 'm niet alleen in allerlei winkels en online shops gebruiken, maar ook bij verschillende evenementen en uitjes. Of je vrienden, familie of kennissen nu houden van een dag vol avontuur in een pretpark of juist lekker willen relaxen in de sauna, met een VVV bon zit je altijd goed. Wat deze cadeaubon bovendien ook bijzonder maakt, is dat de bon ook te besteden is aan diverse goede doelen organisaties. Op die manier heeft de ontvanger dus zelfs de mogelijkheid om zijn cadeau door te geven en zijn favoriete goede doel een warm hart toe te dragen.

VVV cadeaukaart kopen bij cadeaubon.nl

Een VVV cadeaukaart kopen? Dat doe je gemakkelijk en snel bij cadeaubon.nl. In onze webshop kies je zelf het gewenste bedrag, variërend van €10 tot €150. Je koopt dus een VVV cadeaubon met zowel een klein als groot budget. Kies bovendien een leuke verpakking en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe om jouw cadeau nog specialer te maken. Bestel je op werkdagen voor 17:00? Dan verzenden wij de cadeaukaart dezelfde dag nog. 

Waarom cadeaubon.nl?

✔️ Groot aanbod cadeaubonnen
✔️ E-vouchers direct per mail
✔️ Of kies fysieke cadeaubonnen
✔️ Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
✔️ Optioneel met mooie cadeauverpakking
✔️ En voeg persoonlijke boodschap toe 
✔️ Bedrijven bestellen op factuur

VVV bon zakelijk bestellen

Een VVV cadeaukaart is altijd leuk om te geven én te ontvangen. Niet alleen is het een geschikt cadeau voor een verjaardag, maar ook is deze giftcard ideaal als cadeau voor werknemers of zakenrelaties. Als je werknemers wil bedanken voor hun inzet en harde werk, dan is de VVV cadeaubon een geschikt zakelijk cadeau! Wil je deze giftcard zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen gemakkelijk bij ons op factuur. Ontdek meer over de mogelijkheden bij het zakelijk bestellen van cadeaubonnen, zoals kiezen voor een cadeaubon met bedrijfslogo of het uitbreiden naar een feestelijk cadeaupakket.