VVV Cadeaukaart

VVV Cadeaukaart

  • Te besteden bij duizenden winkels en aan dagjes uit

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Geef een geweldige shopervaring cadeau met de VVV Cadeaukaart! Deze 'VVV bon in een nieuw jasje' is te besteden bij duizenden winkels, webshops en aan uitjes en goede doelen. Zo kan de ontvanger dus echt alle kanten op! Dit betekent dus dat je altijd iemand blij kunt maken met dit cadeau. Bovendien kan je jouw cadeaukaart op cadeaubon.nl nog leuker maken met een persoonlijke boodschap, verpakking of fles wijn. Bestel de VVV Cadeaukaart nu eenvoudig online. 

Deze giftcard is onbeperkt geldig en zowel online als in de winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een VVV Cadeaukaart bestellen?

Op cadeaubon.nl kun je moeiteloos jouw VVV Cadeaukaart aanschaffen! Je hebt de vrijheid om zelf het gewenste bedrag te kiezen, een leuke verpakking te selecteren en het cadeau helemaal af te maken met een persoonlijke boodschap. Als je vóór 17.00 uur op werkdagen bestelt, wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden. Simpeler kan het niet!

Hoe werkt een VVV Cadeaukaart?

Het inwisselen van een VVV Cadeaukaart is heel eenvoudig; op je eigen gemak kun je met deze cadeaukaart iets moois uitzoeken bij een winkel of webshop die aangesloten is bij de VVV. Bovendien kun je de VVV Cadeaukaart ook gebruiken bij restaurants, pretparken, musea en talloze andere aangesloten locaties. Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag op de giftcard hoeft niet in één keer te worden besteed, maar kan worden verspreid over meerdere aankopen. 

Waar kan ik een VVV Cadeaukaart besteden?

De VVV cadeaukaart biedt talloze bestedingsmogelijkheden. Met meer dan 17.000 online en offline inleverpunten door heel Nederland, is het de meest veelzijdige cadeaubon in Nederland. Benieuwd welke plekken aangesloten zijn bij VVV? Dat kun je eenvoudig checken op hun website. Ontdek alle opties en geniet van de mogelijkheden van de VVV cadeaukaart! 

Waar kan ik het saldo van mijn VVV Cadeaukaart checken?

Nieuwsgierig naar het saldo op je cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van de VVV. Bovendien kunnen medewerkers bij fysieke inleverpunten je ook informeren over het resterende saldo op jouw cadeaukaart. Ontdek je saldo en weet precies wat je nog te besteden hebt!

Hoe lang is de VVV Cadeaukaart geldig?

De VVV Cadeaukaart is 3 jaar geldig na uitgifte. Binnen die periode kan je het tegoed op de kaart in delen besteden.

Wat is het verschil tussen de VVV Cadeaukaart en VVV Cadeaubon?

De term "VVV Cadeaubon" werd oorspronkelijk gebruikt voor de papieren cadeaubon, die momenteel niet meer verkrijgbaar is. Vanaf 2017 is de VVV Cadeaukaart geïntroduceerd als vervanger. Deze giftcard is niet alleen te besteden in fysieke winkels, maar ook online.

Moet ik de VVV cadeaukaart activeren?

De VVV Cadeaukaart wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.