Cadeaubon.nl Keuze Cadeaukaart

Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen

 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

 • Geven. Kiezen. Klaar.

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

O.a. in te wisselen voor:

 • Coolblue Cadeaubon
 • Rituals Cadeaubon
 • Diner Cadeau
 • Hotel Giftcard
 • Zalando Cadeaubon
 • Wehkamp Cadeaubon
 • Decathlon
 • Douglas Cadeaubon
 • HEMA Cadeaubon
 • Nationale Bioscoopbon
 • GAMMA Cadeaubon
 • Gall & Gall Cadeaubon
 • Sauna & Wellness Cadeaubon
 • Nationale Tuinbon
 • MyJewellery Giftcard
 • H&M

Een goed cadeau vinden blijft lastig. Met de Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1! Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is de Keuze Cadeaukaart in te wisselen. Dit kan voor één of meerdere vrij te kiezen cadeaukaarten uit het grote assortiment van cadeaubon.nl. Geven, kiezen, klaar. Zo wordt ieder cadeau geheid een succes!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Denk aan: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar, Baby, Sinterklaas en Feestdagen

De Keuze Cadeaukaart is ook een uitstekend zakelijk cadeau! Zo kun je bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten zetten of de Keuze Cadeaukaart in combinatie met een cadeaupakket geven. Bekijk hier de uitgebreide mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De Keuze Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte.
Vanaf het moment van inwisselen is de geldigheidstermijn van de gekozen cadeaukaart van toepassing.

Veelgestelde vragen

Wat is de Keuze Cadeaukaart?

Met de Keuze Cadeaukaart geef je de ontvanger de vrijheid om zelf te kiezen uit een talloze verschillende cadeaukaarten. Hierdoor is het een zeer veelzijdige cadeaukaart met een uitgebreid assortiment aan bestedingsmogelijkheden.

Waar kan ik de Keuze Cadeaukaart besteden?

Met de Keuze Cadeaukaart kies je uit meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment van bekende merken, winkels en webshops zoals Coolblue, Rituals, BCC, Decathlon, H&M, maar bijvoorbeeld ook Diner Cadeau, de Nationale Bioscoopbon, de Hotel Giftcard en de VVV cadeaukaart.

Waar is de Keuze Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je moeiteloos jouw Keuze Cadeaukaart. Je hebt de vrijheid om als gever zelf het gewenste bedrag te bepalen, tussen de 10 en 150 euro. Daarna kies je een leuke verpakking en maak je het cadeau helemaal af met een persoonlijke boodschap. En als je vóór 17.00 uur bestelt op werkdagen, wordt de cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt de Keuze Cadeaukaart?

Met de Keuze Cadeaukaart kun je het saldo volledig naar eigen wens besteden. Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd. Wat ook fijn is, is dat het volledige bedrag op de cadeaukaart niet in één keer hoeft te worden besteed. Je kunt het bedrag dus in meerdere keren gebruiken!

Hoe lang is de Keuze Cadeaukaart geldig?

De Keuze Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. Vanaf het moment van inwisselen van de Keuze Cadeaukaart geldt de geldigheidstermijn van die specifieke cadeaukaart.

Waar kan ik het saldo van mijn Keuze Cadeaukaart checken?

Benieuwd naar het saldo van je Keuze Cadeaukaart? Dit kan je zelf snel en gemakkelijk checken via de saldo check op onze website. 

Meer dan 200 inwisselopties!

Voor wie wat overtuiging nodig heeft om de Keuze Cadeaukaart te kopen: je doet er altijd goed aan. De ontvanger kan lekker makkelijk zelf kiezen voor een cadeaubon van populaire merken, zoals Rituals, Wehkamp, Hema, Zalando, Douglas, Lees!Cadeau, de Bioscoopbon of Diner Cadeau. Van jong tot oud en van thuiszitter tot op-stap-gaander: er zit écht voor iedereen een cadeaubon tussen. Bestel 'm dus snel!

Wil je een cadeaukaart voor een speciaal thema?

Niet alleen voor verjaardagen is de Keuze Cadeaukaart een hot item. Voor iemand die geslaagd is, voor vrienden met een nieuwe woning, voor familie die gaat trouwen is er een speciale themakaart. Zelfs voor Vaderdag en Moederdag – of gewoon om je allerliefste papa en mama tussendoor te bedanken – is er een Keuze Cadeaukaart beschikbaar. Je kunt 't simpelweg nooit verkeerd doen met deze cadeaukaart.

Bedrijven opgelet!

Verjaardagen, jubilea en speciale gelegenheden op kantoor? Of een geschenk van het bedrijf voor Sinterklaas of Kerst? Wij weten het wel: de Keuze Cadeaukaart kan bij alle medewerkers op enthousiasme rekenen. Daarmee is `t hét zakelijke cadeau voor elke ondernemer. De medewerker kan vervolgens op het gemak kiezen voor de ultieme cadeaubon. En die is voor elke medewerker anders. Waar de ene medewerker kiest voor de Huis & Tuin Cadeau, omdat hij net verhuisd is, kiest een ander personeelslid voor de Prénatal omdat er een kleine op komst is. Kortom: met de Keuze Cadeaukaart maak je als werkgever nooit de verkeerde keuze.
Leveranciers met een uitstekende staat van dienst belonen of relaties verrassen omdat je blij met ze bent? Ook dan is de Keuze Cadeaukaart een goed idee. Wedden dat ze de volgende keer nóg beter hun best voor je doen en graag met je blijven samenwerken? Ze kunnen er lekker van uit eten, maar ook een avondje naar het theater gaan of de sauna induiken.

Wist je dat je de Keuze Cadeaukaart ook een persoonlijk tintje kunt geven? Wat dacht je van de Keuze Cadeaukaart voorzien van je bedrijfslogo? Zo zien medewerkers, zakenrelaties en leveranciers direct wie de afzender van dit fantastische cadeau is. Het team van Cadeaubon.nl denkt graag met je mee en zorgt dat jouw Keuze Cadeaukaart gepersonaliseerd en bezorgd wordt. Bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur worden bovendien nog dezelfde dag verzonden en bedrijven kunnen gemakkelijk op factuur bestellen. Wil je meer weten, neem dan contact op!