Hotelgiftcard
Hotelgiftcard
verpakking gratis
Accommodaties
Cadeaupakketten

Hotelgiftcard

 • Te besteden bij 600.000+ accommodaties wereldwijd!

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

 • Powered by Expedia

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Amrath hotels
 • Apollo Hotels
 • Bastion Hotels
 • Belvilla
 • Best Western Hotels
 • Bildeberg
 • Center Parcs
 • EuroParcs
 • Fletcher
 • Golden Tulip
 • Hampshire
 • Hilton

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Iemand verrassen met een onvergetelijke overnachting op een droomlocatie? Geef de Hotelgiftcard! Met deze giftcard geef je een hotelovernachting cadeau, maar niet zomaar eentje. De Hotelgiftcard geeft jouw geliefde, familielid, vriend of vriendin de keuze uit meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd.

Van een knus huisje of gezellige camping in de natuur, tot een charmant boutique hotel in een pittoresk dorp of een luxe hotel in een bruisende stad: de mogelijkheden zijn oneindig.

Onder andere te besteden bij Hilton, Belvilla, Van der Valk Hotels, Fletcher Hotels en Best Western.

De Hotelgiftcard is ook een uitstekend zakelijk cadeau. Verras jouw medewerkers en zakenrelaties met een overnachting op een locatie naar keuze. Personaliseer jouw Hotelgiftcard door bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten drukken, of geef de cadeaubon samen met een van onze cadeaupakketten. Bekijk onze zakelijke pagina voor de uitgebreide mogelijkheden en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Deze hotelgiftcard is te besteden tot 2 jaar na uitgifte.

Veelgestelde vragen

Hotelgiftcard: welke hotels zijn aangesloten?

De Hotelgiftcard geeft de ontvanger toegang tot meer dan 600.000 hotels wereldwijd! Van grote hotelketens als Van der Valk Hotels & Restaurants, NH Hotels en Center Parcs tot kleinere boutique hotels en B&B’s.

Bekijk hier welke hotels zijn aangesloten.

Hotelgiftcard: waar te besteden?

Bij meer dan 600.000 hotels wereldwijd. Dat betekent dat er gegarandeerd een passende locatie tussen zit voor de gelukkige ontvanger. Van er even tussenuit in Nederland tot een verre vakantie en van bruisende steden tot het rustige platteland.

Hoe werkt de Hotelgiftcard?

Een overnachting boeken met de Hotelgiftcard kan alleen online via de website van Hotel giftcard. Kies hier je verblijf, datum en je reisgezelschap en boek vervolgens met de gegevens van je Hotel giftcard. Betalen met de Hotel giftcard in een hotel is niet mogelijk.

Hoe lang is de Hotelgiftcard geldig?

De Hotelgiftcard van Expedia is tot 2 jaar na uitgifte geldig.

Waar kan ik mijn Hotelgiftcard saldo checken?

Weten hoeveel saldo er op jouw cadeaukaart staat? Dat doe je in de saldochecker van Hotel giftcard.

Hoe kan ik de Hotel giftcard verzilveren?

Om de Hotel giftcard te verzilveren, ga je naar de website hotelgiftcard.com. Zoek je favoriete hotel, kies een kamertype, vul je gegevens in en ga door naar de betaling. Hier kies je voor ‘Cadeaubon inwisselen’. Vul je kaartnummer en pincode in. Staat er nog een restbedrag open na gebruik van de cadeaubon? Dan kun je die met een andere betaalmethode betalen.

Hotel giftcard bij Cadeaubon.nl

Via cadeaubon.nl bestel je eenvoudig binnen een paar klikken de Hotelgiftcard powered by Expedia. Jij bepaalt welk bedrag je op de cadeaubon zet (€10 tot €500) en of je ‘m per post wil ontvangen of via de mail. 
Je kunt er zelfs voor kiezen om de Hotelgiftcard in te laten pakken in een feestelijke verpakking naar keuze. We hebben verpakkingen voor alle gelegenheden en met leuke extraatjes. Cadeaubon kopen op werkdagen voor 17:00 uur? Dan verzenden we jouw bestelling dezelfde dag nog.

Verzilver eenvoudig jouw Hotelgiftcard

Jouw Hotel giftcard verzilveren is heel makkelijk. Volg deze stappen en geniet!
1. Ga naar de website hotelgiftcard.com en klik op "Boek een accommodatie".
2. Klik op "Zoek hotels" en kies je favoriete accommodatie. 
3. Selecteer de kamer die je wil boeken, vul je persoonlijke gegevens in en druk op "Naar betaling".
5. Bij "Cadeaubon inwisselen" voer je jouw kaartnummer en pincode in. 
6. Is het bedrag van jouw boeking hoger dan het saldo op je cadeaukaart? Dan kun je het resterende bedrag betalen met een betaalmethode naar keuze.

Hoe kan ik mijn Hotelgiftcard saldo checken?

Het saldo van jouw Hotelgiftcard checken doe je makkelijk in de saldochecker. Het saldo is te besteden tot 2 jaar na uitgifte. Genoeg tijd dus, om een gezellig nachtje weg te boeken.

Met de Hotelgiftcard kies je uit meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd. Waar je ook heen wil, er is altijd wel een verblijf beschikbaar. En met deze veelzijdige hotel cadeaubon is alles mogelijk. Veel plezier!