Diner Cadeau
Diner Cadeau
Verpakking Gratis
cadeaupakketten
zakelijk

Diner Cadeau

 • Te besteden bij meer dan 3250 restaurants in Nederland!

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

 • Giftcard van het jaar 2018 t/m 2024!

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • 't Amsterdannertje
 • Tante Koosje
 • Cheval Blanc
 • De Burgemeester
 • Kaatje bij de Sluis
 • Ratatouille Food and Wine
 • Restaurant De Leuf
 • Restaurant de Witte Zwaan
 • Mauve Restaurant
 • Restaurant Geniet aan de Amstel
 • Meneer Vink
 • Los Argentinos

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Wil je iemand verrassen met een lekker etentje? Geef dan deze populaire Diner Cadeau! Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3.250 restaurants in heel Nederland. Er zit dus altijd wel een leuk restaurant in de buurt om te gaan dineren, lunchen of borrelen. Met Diner Cadeau weet je zeker dat jouw cadeau goed in de smaak zal vallen en dat iedereen dit cadeau met open armen ontvangt. Ook kan deze cadeaukaart bij veel restaurants worden gebruikt om een maaltijd te afhalen. Heerlijk!

Diner Cadeau is ook een uitstekend zakelijk cadeau. Trakteer jouw medewerkers en zakenrelaties op een heerlijk diner naar keuze. Personaliseer jouw Diner Cadeau door bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten drukken, of geef de cadeaubon samen met een van onze cadeaupakketten. Bekijk onze zakelijke pagina voor de uitgebreide mogelijkheden en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Deze cadeaukaart is tot 2 jaar geldig na uitgifte en is fysiek te besteden bij alle aangesloten locaties. 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Diner Cadeau besteden?

Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3.250 aangesloten restaurants verspreid door heel Nederland. Er is dus altijd wel een leuk restaurant in de buurt waar je met jouw Diner Cadeau terechtkan voor een high tea, lunch, borrel of diner. Bekijk welke restaurants meedoen op de website van Diner Cadeau.

Waar is Diner Cadeau te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Diner Cadeau. Je bepaalt zelf het bedrag tussen €10 en €150, kiest vervolgens een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Als je voor de digitale optie kiest, dan wordt jouw Diner Cadeau e-voucher binnen een uur naar jouw mailadres verzonden!

Moet ik Diner Cadeau activeren?

Diner Cadeau wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Hoe werkt Diner Cadeau?

Binnenkort gezellig uiteten? Betaal met Diner Cadeau door deze simpelweg in te wisselen bij het afrekenen. Het volledige bedrag dat op de cadeaukaart staat hoeft niet in één keer besteed te worden. 

Hoe lang is Diner Cadeau geldig?

Diner Cadeau is geldig tot 2 jaar na uitgifte.

Waar kan ik mijn Diner Cadeau saldo checken?

Benieuwd naar het saldo op je Diner Cadeau? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldocheck op de website van Diner Cadeau.

Geef een Diner Cadeau!

Schenk nu iemand de leukste dinerbon van Nederland: Diner Cadeau! Dit is één van de meest populaire cadeaukaarten van dit moment. Diner Cadeau kan door de ontvanger worden besteed bij de meest uiteenlopende restaurants; van gezellige lunchrooms tot chique sterrenrestaurants en sfeervolle eetcafés. Ook zijn er grote variatiemogelijkheden in de verschillende keukens die met het Diner Cadeau kunnen worden ontdekt: heerlijk Hollands, of juist verrassend Mediterraans, Frans of Aziatisch. 

De restaurants die de Diner Cadeaubon accepteren zijn verspreid over heel Nederland en zelfs een klein stukje van België, waardoor de cadeaubon altijd bij een restaurant in de buurt kan worden besteed. Het Diner Cadeau kan ook in meerdere keren worden gebruikt. Wanneer het bedrag op de kaart niet wordt opgemaakt bij een bezoek, kan de kaart gewoon weer mee naar restaurant nummer twee. 

Is het restaurantbezoek toch iets duurder uitgevallen dan verwacht? Geen probleem! De ontvanger kan makkelijk bijbetalen met cash of pin. Doordat er zoveel verschillende restaurants zijn aangesloten bij Diner Cadeau, zal dit geschenk altijd in de smaak vallen. 

Waar is Diner Cadeau te besteden?

De Diner Cadeau is te besteden bij meer dan 3.250 restaurants in Nederland. Kijk op de website van Diner Cadeau om het volledige restaurantoverzicht te bekijken. Het team van Diner Cadeau heeft ervoor gezorgd dat het aanbod verspreid is over heel het land. Er zitten zelfs een paar acceptanten in België!
 
Uiteraard zitten er veel restaurants in de grote steden, maar ook in landelijke gebieden en op de eilanden zijn acceptanten te vinden. Zo kan iedereen wel een leuk restaurant vinden om de dinerbon van Diner Cadeau te verzilveren. Het aanbod is niet alleen wijdverspreid, maar ook heel divers. Zo kun je een goede burger met frietjes en een speciaalbiertje krijgen, maar ook een luxe vijfgangendiner behoort tot de mogelijkheden. 

Voor een verrassende en exotische maaltijd is de dinerbon van Diner Cadeau ook geschikt. Zo zijn er bijvoorbeeld Indiase, Japanse, Mexicaanse, Ethiopische en Surinaamse restaurants aangesloten. Voor elke smaak wat wils! Je geeft een onvergetelijke ervaring met smakelijke gerechten, verfrissende dranken, service met een glimlach en een goed gezelschap. Wie houdt naar nou niet van? Bestel dus nu Diner Cadeau voor een etentje naar keuze.