Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart
Verpakking Gratis
Merken
Cadeaupakketten

Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

 • Het meest ontspannen cadeau van Nederland

 • Te besteden bij 210+ toplocaties!

 • Met gratis bijpassende envelop

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 36 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Aholts Thermen
 • Bada Spa
 • Bad Nieuweschans
 • Betuwsch Badhuys
 • Centredulac Sauna
 • De Bron
 • Zuiver Hotel
 • Heuvelrug
 • Sauna Drome
 • Fletcher Hoofdkantoor
 • Fort Resort Beemster
 • Fletcher Helmond

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Trakteer iemand op het ultieme relaxdagje in een luxe spa  met de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart. Deze cadeaubon kan door de ontvanger worden ingewisseld bij meer dan 210 sauna’s en wellnesscentra in Nederland. Helemaal tot rust komen in de sauna, ontspannen in de warme baden of genieten van een goede massage, met de Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart is het allemaal mogelijk. Verras nu iemand met dit heerlijke cadeau.

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is ook een uitstekend zakelijk cadeau. Verras jouw medewerkers en zakenrelaties met een ontspannen dag in een spa of wellnesscentrum. Personaliseer jouw Sauna & Wellness Cadeaukaart door bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten drukken, of geef de cadeaubon samen met een van onze cadeaupakketten. Bekijk onze zakelijke pagina voor de uitgebreide mogelijkheden en neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart waar te besteden?

De Sauna & Wellness Cadeaukaart kun je bij één van de ruim 210 aangesloten sauna’s inwisselen. Ze zitten verspreid door heel het land, dus er zit er vast een bij jou in de buurt. Je kunt met de Sauna Wellness Cadeaukaart zelfs een privé sauna boeken!

Bekijk hier welke sauna’s er allemaal aangesloten zijn.

Hoe lang is de Sauna Wellness cadeaukaart geldig?

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte. 

Je hoeft de Sauna Wellness Cadeaukaart niet in één keer te besteden. Dit mag je ook in delen doen.
 

Hoe werkt de Sauna cadeaukaart?

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is te gebruiken bij alle aangesloten sauna’s en wellnesscentra. Bij online reserveringen betaal je met de cadeaukaart door de cijfercode op de kaart in te voeren wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd.

Het volledige bedrag op de Sauna cadeaukaart hoeft niet in één keer uit te worden gegeven. Het tegoed op de kaart kun je ook gebruiken voor behandelingen, massages of consumpties in het restaurant van de sauna.

Saunabon cadeau

Met deze heerlijke Saunabon geef je de ontvanger een dagje ultiem genieten en ontspannen cadeau. Iedereen is stiekem wel eens toe aan een dagje niksen, zweten en volledig in de watten gelegd worden. Toch nemen niet veel mensen zelf de tijd om naar een sauna, wellness centrum of thermen te gaan. 

Juist meer reden voor jou om deze relax Saunabon cadeau te doen. Geef de gelukkige ontvanger een duwtje in de rug om te genieten van een dagje wellness.

De Nationale Sauna Wellness Cadeaukaart: meer dan alleen sauna’s

Deze heerlijke Saunabon is te besteden bij alle aangesloten sauna’s verspreid over heel Nederland. Een uitje met de bon kan zeer gevarieerd zijn. Er is namelijk veel meer mogelijk dan alleen in de sauna zitten.

Zo hebben veel sauna’s extra specialiteiten, zoals massages, schoonheidsbehandelingen, stoombaden, verschillende soorten sauna’s en zwembaden. Bij de ene sauna kom je helemaal tot rust in een Turks stoombad en bij de ander geniet je van de beste massages. 

De ontvanger van jouw Saunabon kan het dagje ontspannen dus precies zo inrichten zoals hij of zij het zelf wil. ‘’Ik houd niet van die hete sauna’s’’ is helaas geen excuus voor dit cadeau.

Genieten op en plek naar keuze

Veel sauna’s zijn gevestigd in een natuurlijke omgeving, waar je helemaal tot jezelf kunt komen in rust en stilte. Bovendien is het buiten baden in het bos een unieke ervaring om nooit te vergeten!

Liever dicht bij huis zen worden? Er zijn ook genoeg sauna’s en wellness centra in of net buiten de stad aangesloten bij de Saunabon.

Een ontspannen avontuur met de Saunabon

Wie in is voor een avontuur, kan ook goed uit de voeten met deze veelzijdige Sauna Wellness cadeaukaart. Wat dacht je van een bezoekje aan een float center? Hier kun je in een zogenaamde floatcabine op circa 30 cm zout water drijven, wat een soort gevoel van gewichtloosheid geeft.

Een unieke ervaring dus! Dit en zoveel meer is mogelijk met de Saunabon.

Wie wil nu niet deze cadeaubonnen? Wil je ook iemand verrassen met zo’n ontspannen belevenis? Bestel dan de Nationale Sauna & Wellness cadeaukaart en laat de ontvanger heerlijk ontspannen.