Sauna & Wellness cadeaukaart

Sauna & Wellness Cadeaukaart

 • Genieten bij meer dan 210 sauna's in Nederland!

 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

O.a. in te wisselen voor:

 • Wellness & Beauty de Woudfennen logo
 • Sauna & Beautycentrum Centre du Luc logo
 • Sauna de Heuvelrug logo
 • Thermen La Mer Day Spa logo
 • Thermen en beauty de Leeuwerikhoeve logo
 • Wellness Warmond logo
 • Thermen en Beautycentrum Anholts logo
 • Saré Thermen & Beauty logo
 • Thermen Soesterberg - Quality Wellnessresorts logo
 • Hotel & Wellness Zuiver logo
 • Fort Resort Beemster logo
 • Thermen Bad Nieuweschans logo
 • Thermae 2000 logo
 • Spa Bada logo
 • Thermen Goirle logo
 • Sauna Drome logo

Wil je iemand een ultiem ontspannende dag cadeau doen? Schenk diegene dan de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart!

Deze leuke saunabon is onder andere te besteden bij: 
Thermen Soesterberg - Sauna Drome - SpaSereen - Thermen Bad Nieuweschans - Fort Resort Beemster  - Thermen Bussloo - Sauna en Beauty Centre Du Lac - Thermen Berendonck - Hotel & Wellness Zuiver - Thermen De La Mer - Sauna de Heuvelrug - Thermae 2000 - Thermae Son - Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve - Sauna & Bodycare Apeldoorn

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Waar is de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Sauna & Wellness Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Hoe werkt de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart?

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart kun je gebruiken bij een van de aangesloten sauna's en wellnesscentra. Bij online reserveringen kun je met deze cadeaukaart betalen door de cijfercode op de kaart in te voeren wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd. Het volledige bedrag op de giftcard hoeft niet in één keer te worden uitgegeven. Het tegoed op de kaart kan ook gebruikt worden voor behandelingen, massages of consumpties in het restaurant van de sauna.

Waar kan je de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart besteden?

De Sauna & Wellness cadeaukaart kan bij één van de ruim 210 aangesloten sauna’s worden ingewisseld. Deze zitten verspreid door heel Nederland. Welke dit zijn kan je vinden op de website van Sauna & Wellness Cadeaukaart. Er is namelijk ook een optie tot het boeken van een Privé Sauna! 

Hoe lang is de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart geldig?

De Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is in delen te besteden.

Hoeveel saldo staat er op mijn Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op je Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van de Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart.

Saunabon als cadeau geven?

Met de Saunabon geef je de ontvanger een dagje ultiem genieten en ontspannen cadeau! De Saunabon is te besteden bij een van de aangesloten sauna's verspreid over heel Nederland. Iedereen is stiekem wel toe aan een dag niks aan zijn of haar hoofd en even volledig in de watten gelegd te worden. Toch nemen niet veel mensen zelf de stap om lekker naar een sauna, wellness centrum of thermen te gaan. Dit maakt de luxe Saunabon nu net zo'n perfect cadeau waar je eenieder blij mee kunt maken. Dit geeft iemand net een duwtje in de rug om te genieten van een dagje wellness! Een uitje met de Saunabon kan zeer gevarieerd zijn. Er is zoveel meer mogelijk dan alleen in de sauna zitten! Zo hebben veel sauna's verschillende specialiteiten en extra’s zoals massages, schoonheidsbehandelingen, stoombaden, verschillende soorten sauna’s en zwembaden. Bij  de ene sauna kun je helemaal tot rust komen in een Turks stoombad, terwijl je op een andere plek kunt genieten van de meest uiteenlopende massages. De ontvanger van jouw Saunabon kan het dagje ontspanning dus precies zo inrichten zoals hij/zij zelf wil.

Waar is de Saunabon te besteden?

Er zijn meer dan 210 Nederlandse sauna's, thermen en wellness centra aangesloten. De Saunabon locaties zijn verspreid over heel het land, dus er zit altijd wel een leuke optie in de buurt. Veel sauna’s zijn gevestigd in een natuurlijke omgeving, waar je weer helemaal tot uzelf kunt komen in rust en stilte. Bovendien is het buiten baden in het bos een unieke ervaring om nooit te vergeten! Liever dicht bij huis tot ontspanning komen? Er zijn ook genoeg sauna’s en wellness centra in of net buiten de stad aangesloten bij de Saunabon. Veel sauna’s bieden ook beautybehandelingen aan zoals een lichaamspeeling of gezichtsreiniging. Wie in is voor een avontuur, kan ook goed uit de voeten met deze veelzijdige cadeaukaart. Wat dacht je van een bezoekje aan een float center? Hier drijft men in een zogenaamde floatcabine op circa 30 cm zout water, wat een soort gevoel van gewichtloosheid geeft. Een unieke ervaring dus. Dit en zoveel meer is mogelijk met de Saunabon. Wil je ook iemand verrassen met zo’n belevenis? Ga dan nu naar de bestelpagina en haal de cadeaubon met een waarde naar keuze snel in huis.