Meerpas (Haarlemmermeer)

Meerpas (Haarlemmermeer)

  • Voor shoppen, eten, drinken en meer!

  • Te besteden in heel Haarlemmermeer

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De MeerPas is dé cadeaukaart te besteden in Haarlemmermeer. Een leuk en origineel cadeau om te geven en om te krijgen. Of de ontvanger nu lekker ergens wat wil gaan eten, of los wil gaan in de verschillende winkels tijdens een shopsessie, met de MeerPas kan het allemaal! Daarnaast steun je ook nog eens de lokale ondernemers. Verras dus nu snel iemand met de veelzijdige Meerpas!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden bij verschillende ondernemers.

Veelgestelde vragen

Waar is de Meerpas (Haarlemmermeer) te koop?

De MeerPas is gemakkelijk en snel te bestellen op cadeaubon.nl. Je kunt kiezen uit verschillende bedragen, variërend van €10,- tot €150,-. Als je je bestelling op een werkdag vóór 17.00 uur plaatst, wordt jouw MeerPas dezelfde dag nog verzonden. Zo hoef je nooit lang te wachten om de magie van Haarlemmermeer te kunnen ervaren.

Waar is de Meerpas (Haarlemmermeer) te besteden?

De mogelijkheden zijn eindeloos! Met de Meerpas kun je bij meer dan 100 lokale ondernemers in Haarlemmermeer terecht. Shoppen bij je favoriete kledingzaak, eten bij een gezellig restaurant of ontspannen in een wellnesscentrum. De keuze is aan jou! Bekijk het aanbod op de Meerpas website voor inspiratie en om je dag goed in te plannen. 

Hoe werkt de Meerpas (Haarlemmermeer)?

De Meerpas heeft een persoonlijk kaartnummer en een barcode. Je kunt de Meerpas fysiek meenemen naar de winkel of horecazaak, of je kunt de Meerpas digitaal op je telefoon laten zien. Laat de pas scannen bij de kassa en het bedrag word automatisch verrekend. het overige bedrag blijft op de Meerpas staan en kun je de volgende keer weer gebruiken.

Hoe lang is de Meerpas (Haarlemmermeer) geldig?

De MeerPas is geldig voor een periode van twee jaar vanaf het moment van uitgifte.

Welk saldo staat er op mijn Meerpas (Haarlemmermeer)?

Het saldo op je MeerPas is afhankelijk van het bedrag dat erop is gezet. Je kunt je saldo altijd bekijken via de saldochecker op de website van de MeerPas.