RijssenHoltenPas
RijssenHoltenPas
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

RijssenHoltenPas

  • Lokaal winkelen, eten, drinken en meer!

  • Te besteden in de gemeente Rijssen-Holten

  • Steun de lokale ondernemers

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Ontdek Rijssen-Holten met de RijssenHoltenPas! De gelukkige ontvanger van deze lokale cadeaukaart kan hiermee naar hartenlust shoppen, eten en drinken in deze gezellige gemeente. Daarnaast steun je ook de lokale ondernemers. Verras nu iemand met de RijssenHoltenPas!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden bij verschillende ondernemers.

Veelgestelde vragen

Waar is de Rijssenholtenpas te koop?

De Rijssenholtenpas: een leuk cadeau voor iedereen die Rijssen-Holten wil ontdekken. Bestel hem nu online op cadeaubon.nl. Plaats je bestelling vóór 17.00 uur op een werkdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzonden.
Je kunt het cadeau nog leuker maken door hem te laten verpakken in een leuke cadeauverpakking naar keuze. Zo maak je het geven extra leuk!

Waar is de Rijssenholtenpas te besteden?

Ontdek Rijssen-Holten met de RijssenholtenPas!

De mogelijkheden zijn eindeloos! Steun lokale ondernemers met de RijssenholtenPas. Ga winkelen, eet lekker en ontspan bij een van de vele ondernemers in Rijssen-Holten. Bekijk hier het aanbod.

Hoe werkt de Rijssenholtenpas?

De RijssenHoltenPas is eenvoudig te gebruiken. Toon je kaartnummer of barcode bij het afrekenen en het bedrag van je aankoop wordt verrekend met het saldo op de pas. Je kunt de pas gebruiken bij lokale ondernemers in Rijssen en Holten.

Hoe lang is de Rijssenholtenpas geldig?

De RijssenholtenPas is geldig voor twee jaar vanaf het moment van uitgifte. Dat betekent dat de ontvanger binnen deze periode alle tijd heeft om te genieten van alles wat Rijssen-Holten te bieden heeft.

Welk saldo staat er op mijn Rijssenholtenpas?

Het saldo op jouw RijssenHoltenPas is afhankelijk van het bedrag dat je erop hebt gezet. Je kunt je saldo checken op de website van de RijssenHoltenPas.