Tick‘nBox – Multi Paris

Tick'nBox - Multi Paris

  • Beleef Parijs op jouw manier!

  • Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€99,90

Geniet van een dag in Parijs met Tick'nBox - Multi Paris. De gelukkige ontvanger van dit cadeau bepaalt helemaal zelf hoe hij of zij deze dag in Parijs wil doorbrengen. Een cultureel uitstapje, een sportieve onderneming, een bezoek aan een pretpark, alles is mogelijk! Deze box geeft je 1 activiteit naar keuze voor 1 tot 4 personen afhankelijk van de gekozen activiteit. Verras nu iemand met een onvergetelijke ervaring in Parijs!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte.
LET OP: Deze cadeaukaart wordt standaard geleverd in bijbehorende feestelijke cadeaubox, het is dus niet nodig een extra cadeauverpakking te bestellen!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Tick'nBox - Multi Paris besteden?

De Tick'nBox - Multi Paris geeft je 1 activiteit in Parijs naar keuze voor 1 tot 4 personen afhankelijk van de gekozen activiteit. Via www.ticknbox.com plan je jouw bezoek en kan je kiezen uit allerlei uitstapjes en activiteiten.

Waar is de Tick'nBox - Multi Paris te koop?

Bij Cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Tick'nBox - Multi Paris. De box is te verkrijgen in een vaste waarde van €99,90. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik de Tick'nBox - Multi Paris activeren

De Tick'nBox - Multi Paris wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren. 

Hoe werkt de Tick'nBox - Multi Paris?

De Tick'nBox - Multi Paris geeft je 1 activiteit in Parijs naar keuze voor 1 tot 4 personen afhankelijk van de gekozen activiteit. Via www.ticknbox.com plan je jouw bezoek en kan plan je jouw bezoek en kan je kiezen uit allerlei uitstapjes en activiteiten.

Hoe lang is de Tick'nBox - Multi Paris geldig?

De Tick'nBox - Multi Paris is 2 jaar geldig na uitgifte.

Waar kan ik het saldo van mijn Tick'nBox - Multi Paris checken?

Tick'nBox - Multi Paris is alleen te verkrijgen in een vaste waarde van €99,90.