Uitgebreid dineren dinerbon
Uitgebreid dineren

Betaal veilig via: idealmastercardvisabetalen  

Uitgebreid dineren bij meer dan 2200 restaurants!

Op werkdagen voor 17.00 besteld = vandaag verstuurd

Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Bij elke kaart een gratis*extra dagje uit jaarkaart t.w.v. €29,95!

dajia

*Minimum afname 10 kaarten

Uitgebreid dineren

Wilt u iemand verrassen met een avondje uitgebreid dineren? Geef dan de 'Uitgebreid dineren' themabon van Diner Cadeau. Genieten van de ene gang naar de andere, in combinatie met een mooi glas wijn. Dat wil iedereen wel! Schenk een blijvende herinnering cadeau aan iemand die echt een bijzondere avond uit eten verdient. De 'Uitgebreid dineren' dinerbon is te besteden bij meer dan 2200 restaurants door heel Nederland. Bestel 'm nu en u heeft uw cadeau morgen al in huis.

alsjeblieft

Keuze Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een leuk en origineel cadeaubon idee? Schenk dan een Keuze Cadeau, waarmee de ontvanger zelf een thema cadeaubon kan uitzoeken uit het ruime assortiment van Keuze Cadeau. De cadeaubon is zeer geschikt als zakelijk geschenk, bijvoorbeeld in een kerstpakket voor uw werknemers.

Naar Keuze Cadeaukaart

allcards

dajia

Bij elke kaart een gratis* extra Dagje Uit Jaarkaart t.w.v. €29,95!

*Minimum afname 10 kaarten

Kies een feestelijke verpakking voor uw cadeaukaart

verpakking

 

Maak uw cadeau compleet met onze inpakservice

inpakservice

 

Geef naast een cadeaukaart ook een fles wijn cadeau

wijn

 

Cadeaubon personaliseren

Aanvragen

uwlogo

Wilt u een cadeaubon schenken met uw bedrijfslogo of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

'Uitgebreid dineren' dinerbon geven

De 'Uitgebreid dineren' themabon van Diner Cadeau is een geschikt cadeau voor iedereen die dol is op een diner van meerdere gangen. Uit eten gaan is natuurlijk meestal sowieso een leuke en gezellige ervaring, maar de echte blijvende herinneringen zijn die van de avonden waarop er uitgebreid en lang getafeld werd. Waar lange gesprekken werden gevoerd onder het genot van een goed glas wijn en waar de avond langzaam veranderde in nacht. U kunt nu iemand zo’n onvergetelijke herinnering cadeau geven door hem of haar een Uitgebreid Dineren dinerbon te schenken. Deze thema cadeaukaart is een onderdeel van Diner Cadeau. De dinerbon is te gebruiken is in meer dan 2200 aangesloten restaurants verspreid door heel Nederland. De kans dat het perfecte restaurant voor een avond lekker lang tafelen hier tussen zit is dan ook zeer groot. Bestel daarom nu het Uitgebreid Dineren dinerbon voor iemand die wel een uitgebreid diner heeft verdiend!

Een leuk en persoonlijk cadeau

U kunt de 'Uitgebreid dineren' dinerbon van Diner Cadeau eenvoudig en snel online bestellen. Als u de cadeaukaart op een werkdag voor 17u bestelt, verwerken wij uw bestelling nog op dezelfde dag. Dan heeft u het cadeau de volgende dag al in huis! De Uitgebreid Dineren Cadeaukaart ziet er uit en werkt als een pinpas. Er zit een magneetstrip op de pas, die werkt op het pinautomaat van het restaurant naar keuze. Op de kaart staat een bedrag wat u als schenker bepaalt. Dit bedrag kan elk bedrag zijn tussen de €10,- en €150,-. De ontvanger hoeft dit bedrag niet in één restaurantbezoek op te maken. Na een transactie blijft het resterende bedrag gewoon op de kaart staan voor een volgend gebruik. Als alles goed gaat en er écht lang en uitgebreid wordt getafeld is dit echter waarschijnlijk niet nodig en wordt er goed genoten van uw cadeau. Twijfel niet langer en geef iemand die uitgebreide avond uit cadeau die hij of zij verdient. Bestel nu deze leuke en persoonlijke dinerbon!