Vrijstad Culemborg Pas
Vrijstad Culemborg Pas
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Vrijstad Culemborg Pas

  • Dé lokale cadeaukaart van Culemborg

  • Te besteden bij alle aangesloten winkels, horeca en cultuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 34 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De Vrijstad Culemborgpas is een origineel geschenk waarmee de ontvanger alle kanten op kan in de stad Culemborg. Deze veelzijdige cadeaubon is te besteden bij alle aangesloten winkels, horeca, cultuur en andere ondernemers. Met dit geschenk laat je de ontvanger zelf zijn of haar favoriete cadeau kiezen en steun je ook nog eens de lokale ondernemers. Verras nu iemand met de Vrijstad Culemborgpas!

Deze cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden bij verschillende ondernemers.

Veelgestelde vragen

Waar is de Vrijstad Culemborg Pas te koop?

De Vrijstad Culemborg Pas is gemakkelijk en snel te bestellen op cadeaubon.nl. Je kunt de pas uitkiezen in een bedrag naar keuze, van €10 tot €150 euro. Plaats je je bestelling op een werkdag vóór 17.00 uur, dan wordt jouw cadeaukaart dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je er meteen plezier van!

Waar is de Vrijstad Culemborg Pas te besteden?

De Vrijstad Culemborg Pas is de ideale manier om iemand te verwennen met een cadeau dat ze zelf kan uitzoeken. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger bij meer dan 35 lokale ondernemers in Culemborg terecht. Of je nu een romantisch diner wilt uit eten, een nieuwe outfit wilt kopen of een leuk uitje wilt plannen, met de Vrijstad Culemborgpas is het allemaal mogelijk. Bekijk het aanbod op de officiele webiste van VrijstadPas Culemborg.

Hoe werkt de Vrijstad Culemborg Pas?

De Vrijstad Culemborgpas is een handige en flexibele manier om Culemborg te ontdekken. Met deze cadeaubon kun je bij meer dan 35 lokale ondernemers terecht voor een heerlijk diner, een nieuwe outfit of een leuk uitje. Je kunt de pas zowel in één keer als in delen besteden, en het volledige bedrag is tot de laatste cent te gebruiken.

De pas werkt als een pinpas. Je laat hem scannen op locatie en het bedrag wordt automatisch verrekent. Zo kun je zonder gedoe genieten van alles wat Culemborg te bieden heeft.

Hoe lang is de Vrijstad Culemborg Pas geldig?

De Vrijstad Culemborgpas is 2 jaar geldig na uitgifte. Dat is ruim voldoende om bij meer dan 35 lokale ondernemers in Culemborg te genieten van alles wat de stad te bieden heeft.

Welk saldo staat er op mijn Vrijstad Culemborg Pas?

Het saldo op jouw Vrijstad Culemborgpas is afhankelijk van het bedrag dat erop is gezet. Je kunt het saldo altijd bekijken op de website van de Vrijstad Culemborg onder saldochecker.