Horeca CadeaukaartZeg het met de Horeca Cadeaukaart

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Schenk dan eens een mooie ervaring! Hiermee zegt u vaak nog veel meer dan met een voorwerp. U kunt nu bijvoorbeeld een heerlijk diner en/of een overnachting in een prachtig hotel in Nederland schenken door middel van de Horeca Cadeaukaart. De Horeca Cadeaukaart is een veelzijdige en wijd geaccepteerde cadeaukaart waarmee degene die hem ontvangt een heerlijke avond buiten de deur kan beleven. Deze avond kan hij of zij helemaal zelf inrichten. Het bedrag dat op de Horeca Cadeaukaart staat kan worden gebruikt voor een sprankelend diner of voor een heerlijke overnachting. Wanneer het saldo op de cadeaukaart het toelaat kan dit natuurlijk ook allebei! Schenk snel iemand een heerlijk avondje uit met deze originele Horeca Cadeaukaart en bestel hem nu!

Naar de Horeca Cadeaukaart

Hoe bestel ik een Horeca Cadeaukaart?

Een Horeca Cadeaukaart bestellen is heel eenvoudig. Uw bestelling is binnen enkele minuten geheel online geregeld. Wanneer u vandaag voor 17:00 bestelt, dan verzenden wij uw Horeca Cadeaukaart op werkdagen nog op diezelfde dag! U kunt uw Horeca Cadeaukaart dan ook snel op de mat verwachten. Wilt u graag wat extra’s geven aan uw geschenk? Kies voor een bijzondere verpakking uit het leuke verpakkingsassortiment! Een feestelijk en origineel geschenk hoeft niet veel werk te zijn, dat blijkt wel wanneer u uw eerste Horeca Cadeaukaart cadeau doet! Het is met afstand de leukste cadeaukaart in de categorie eten & overnachten van Nederland

Bestel direct uw Horeca Cadeaukaart

Horecacadeaukaart.nlHoe gebruik ik een Horeca Cadeaukaart?

Het gebruik van de Horeca Cadeaukaart is erg gemakkelijk. De kaart ziet er uit als een pinpas en zo werkt deze ook. Bij alle aangesloten horecaondernemingen kunt u met de Horeca Cadeaukaart ‘pinnen’ via de pinautomaat. Wilt u het bedrag op uw Horeca Cadeaukaart in meerdere delen besteden, dan kan dat gewoon. Uw resterende saldo blijft na het pinnen op de kaart staan voor een volgend gebruik. Is het saldo niet genoeg voor het betalen van de hele rekening? Ook dat is niet erg. U kunt gemakkelijk bijbetalen met contant geld of met uw ‘echte’ pinpas!

Naar HorecaCadeaukaart.nl