Keuze Cadeaubon
Keuze Cadeaubon
* Dagje uit Jaarkaart t.w.v. €29,95. Zolang de voorraad strekt.

Keuze Cadeaubon

Wat zou u ervan denken als u iemand een cadeaubon zou kunnen schenken waarmee diegene bijna álles zou kunnen komen bij nagenoeg iedere winkel? Met de Keuze Cadeaubon wordt dit scenario bijna werkelijkheid. Het is de meest veelzijdige cadeaubon die u ooit heeft gezien en u kunt 'm vandaag nog kopen. De ontvanger kiest zelf uit een aanbod van meer dan 80 cadeaubonnen! Bol.com Cadeaukaart, Douglas, Diner Cadeau, Saunabon, Bijenkorf Cadeaukaart en nog veel meer. Bestel nu de Keuze Cadeaubon vanaf €10.

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

De ontvanger kiest zelf een cadeaubon!
Op een werkdag voor 17:00 besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Keuze Cadeaubon voor ieder moment

Wanneer u iemand graag veel keuze wilt laten bij het uitkiezen van zijn of haar ideale cadeau, dan is de Keuze Cadeaubon zeer geschikt. Ook voor zakelijke geschenken kan dit goed van pas komen. Omdat u zakelijke relaties op persoonlijk vlak meestal minder goed kent kan het namelijk lastig zijn om in te schatten met welk soort cadeau u ze echt blij zal maken. Twijfelt u of de Keuze Cadeaubon wel persoonlijk genoeg is? Ga dan voor één van de speciale themakaarten. Deze Keuze Cadeaubonnen hebben een mooi ontwerp die perfect bij bepaalde geefmomenten passen. Zo kunt u op Moederdag een keuzebon met 'Voor de allerliefste mama' geven. Is er iemand in uw omgeving geslaagd voor het eindexamen? Geef dan de keuzebon met 'Geslaagd! Met vlag en wimpel'. Het vieren van een nieuwe woning doet u met de 'Hoera, een nieuwe woning' keuzebon. Op deze manier geeft u een bijzonder cadeau, waarmee de ontvanger toch nog alle kanten op kan. Deze Keuze Cadeaubonnen werken namelijk allemaal hetzelfde. 

Keuze Cadeaubon verzilveren?

Bent u de gelukkig ontvanger van een Keuze Cadeaubon? Allereerst van harte gefeliciteerd met dit leuke cadeau vol mogelijkheden! Hiermee kunt u in het cadeaubonnen overzicht de cadeaubon uitzoeken die het beste bij u past. Vul de 19-cijferige code achterop de pas in op de verzilverpagina en kies vervolgens uw favoriete kaart. U krijgt de cadeaubon van uw keuze dan zo snel mogelijk thuisgestuurd. Het bedrag dat op de Keuze Cadeaubon staat zetten wij dan direct voor u over op de gekozen cadeaukaart. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Bol.com Cadeaukaart, een Saunabon, een Douglas Giftcard en nog veel meer. Vervolgens kunt u de door u gekozen cadeaubon weer besteden aan het artikel of uitje waar u van had gedroomd. U kunt de de Keuze Cadeaubon ontvangt kan bijvoorbeeld inzetten om een zonnebril cadeaubon mee te kopen, maar ook om een diner cadeaubon aan te schaffen of een nationale golfbon. U heeft keuze uit een zeer breed aanbod aan leuke cadeaubonnen.