Een goed cadeau vinden blijft lastig. Zéker voor je zakenrelaties of medewerkers. Met de Keuze Cadeaukaart van cadeaubon.nl geef je maar liefst 200 cadeaukaarten in 1! Het enige dat de ontvanger hoeft te doen is de Keuze Cadeaukaart in te wisselen voor één of meer vrij te kiezen cadeaukaarten uit het hele assortiment van cadeaubon.nl. Geven, kiezen, klaar. Dus of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, feestdag, welkom of vertrek; ieder zakelijk cadeau wordt geheid een succes met de Keuze Cadeaukaart!

Wist je trouwens dat er legio personalisatie mogelijkheden zijn? Zo kun je bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo op de kaart laten zetten, of de Keuze Cadeaukaart in combinatie met een cadeaupakket geven. Vul het offerteformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van de Keuze Cadeaukaart op een rij:

  • > Vrije keuze uit 200+ cadeaukaarten en goede doelen
  • > Verkrijgbaar in elke waarde tussen € 10 en € 500
  • > Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
  • > Te personaliseren met eigen logo en boodschap
  • > Geldig tot 2 jaar na uitgifte
  • > Bestel gemakkelijk op factuur

Bestel 'm direct!

Offerteaanvraag

Left
Yes
Left

Keuze Cadeaukaart Thema’s

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we Keuze Cadeaukaarten in allerlei thema’s:
- Voor een verjaardag, trouwerij, geboorte, jubileum of het behalen van een diploma
- Voor feestdagen als Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar
- Voor specifieke doelgroepen als zorgmedewerkers en leerkrachten
- Als bedankje voor relaties of personeel voor de samenwerking

Ben je op zoek naar een zakelijke Keuze Cadeaukaart? Kies dan voor deze 200-in-1 Keuze Cadeaukaart en kies het gewenste thema voor jouw zakelijke cadeaubon.

Yes
Left

Personaliseren

Wil je je zakelijke cadeaukaart een persoonlijk tintje geven? Bij cadeaubon.nl hebben we diverse mogelijkheden om jouw Keuze Cadeaukaart te personaliseren. De cadeaukaart zelf, maar ook een eventueel bijgesloten flyer en de cadeauenvelop kunnen gepersonaliseerd worden. Bijvoorbeeld met een persoonlijke boodschap of een bedrijfslogo. Dan is direct duidelijk wie de afzender van deze leuke verrassing is! Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Onze zakelijke cadeau experts helpen je graag!