Cadeau voor personeel
Bij elke fysieke cadeaubon een gratis* Hotel Giftcard voucher t.w.v. €20,00! *zolang de voorraad strekt

Cadeau voor personeel

Een cadeaubon is bij uitstek hét cadeau om aan je personeel te geven. Voor in het kerstpakket, of als verjaardags- / afscheidscadeau. Of wat dacht je van het instellen van een beloningssysteem om je werknemers nog meer te motiveren? Neem een kijkje bij ons cadeaubonnenaanbod en vind het ideale geschenk voor ieder moment. Met de Keuze Cadeaukaart laat je jouw werknemers zelf een cadeaubon kiezen! Zo weet je zeker dat je goed zit met je geschenk. Ook hebben wij in ons assortiment de Kerst Keuze Cadeaukaart, die speciaal voor de feestdagen is ontworpen. Bestel één van deze cadeaubonnen nu met elke waarde tussen €10 en €500. Of bekijk hier ons complete cadeaubonnenoverzicht.

Betaal veilig via:idealPayconiqmastercardvisaveilig betalen

Laat jouw werknemers zelf een cadeaukaart kiezen
Op een werkdag voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd
Te bestellen in waarden van €10,- tot €500,-
Bedrijven bestellen makkelijk op factuur
Cadeaukaart personaliseren

Aanvragen

logo op pas
Wil je een cadeaubon met bedrijfslogo en/of bedrijfsfoto er op? Vraag dan nu een gepersonaliseerde bestelling aan en zorg ervoor dat de ontvanger niet vergeet van wie het cadeau afkomstig is.

Het ideale personeelsgeschenk

Zoek je nog een leuk cadeau voor jouw personeel? Het is altijd leuk om je werknemers in het zonnetje te zetten met een verrassend geschenk. Ze zullen er niet alleen zelf blij mee zijn, maar het belonen van personeel bevordert ook de werksfeer én zorgt voor meer productiviteit. Maar wanneer je voor meerdere mensen een leuk cadeau moet uitzoeken kan dit zeer lastig en tijdrovend zijn, zeker wanneer je daarvoor tijd moet steken in het rondstruinen door de stad. Bovendien is het lastig om één cadeau te vinden wat alle ontvangers leuk vinden, waardoor je voor iedereen apart iets zal moeten uitzoeken. Ook ken je je werknemers waarschijnlijk niet allemaal op persoonlijk vlak en ben je niet op de hoogte van hun persoonlijke interesses. Dat neemt niet weg dat je ze blij wil maken met een origineel cadeau! De oplossing voor al deze problemen is om een leuke cadeaubon te schenken. Zo kun je toch een persoonlijk cadeau geven, terwijl de werknemers uiteindelijk helemaal zelf bepalen waaraan de cadeaubon aan besteed wordt. Het geven van een verrassend personeelsgeschenk is daarmee een zekerheid! Bekijk ons uitgebreide overzicht van verschillende cadeaubonnen en zoek de cadeaubonnendie bij jouw werknemers in de smaak zullen vallen. Je kunt als zakelijke afnemer eenvoudig cadeaubonnen bestellen op factuur. Vraag een offerte aan voor maatwerk en geef jouw wensen aan, dan denken wij graag met je mee om deze mogelijk te maken. 

Kerstcadeaus voor personeel

Een bekend moment waarop je waarschijnlijk een leuk en origineel aan uw werknemers wilt schenken is kerst. Aan het einde van het jaar hebben ze wel een beloning verdiend! Weet je nog niet hoe je het jaarlijkse kerstpakket op een verassende manier moet vullen? Denk dan eens aan een cadeaubon! Meerdere cadeaubonnen kan natuurlijk ook. Speciaal voor deze kerst is er namelijk een speciale en extra veelzijdige cadeaubon die je kunt bestellen om in een kerstpakket op te nemen of aan je zakenrelaties te schenken; het Kerst Keuze Cadeau. Deze cadeaubon is ervoor bedoeld om de ontvanger vervolgens zelf op de website een cadeaubon uit het assortiment uit te laten zoeken. Zo kan je één soort kaart aan al je werknemers schenken en kan iedereen zijn of haar cadeau naar eigen wens invullen. Zo hoef je weinig moeite te steken in het vinden van een cadeau dat iedereen leuk zal vinden, terwijl je toch je werknemers blij maakt met een mooi kerstcadeau. Bestel nu het Kerst Keuze Cadeau! Je kunt als zakelijk afnemer uw cadeaukaarten personaliseren door een bedrijfslogo, foto of tekst af te laten drukken op de cadeaukaart, waardoor je het cadeau voor je personeel een extra persoonlijk tintje mee kunt geven. Je wilt natuurlijk niet dat ze vergeten dat ze dit cadeau van het bedrijf hebben gehad! Het team van Cadeaubon.nl is dé expert op het gebied van zakelijke bestellingen. Neem dus gerust contact met ons op!