Cadeau voor personeel

Zoekt u nog een leuk cadeau voor uw personeel? Het is altijd leuk om uw werknemers in het zonnetje te zetten met een verrassend geschenk. Ze zullen er niet alleen zelf blij mee zijn, maar het belonen van uw personeel bevordert ook de werksfeer én zorgt voor meer productiviteit. Maar wanneer u voor meerdere mensen een leuk cadeau moet uitzoeken kan dit zeer lastig en tijdrovend zijn, zeker wanneer u daarvoor tijd moet steken in het rondstruinen door de stad. Bovendien is het lastig om één cadeau te vinden wat alle ontvangers leuk vinden, waardoor u voor iedereen apart iets zal moeten uitzoeken. Ook kent u uw werknemers waarschijnlijk niet allemaal op persoonlijk vlak en bent u niet op de hoogte van hun persoonlijke interesses. Dat neemt niet weg dat u ze blij wilt maken met een origineel cadeau! De oplossing voor al deze problemen is om een leuke cadeaubon te schenken. Zo kunt u toch een persoonlijk cadeau geven, terwijl de werknemers uiteindelijk helemaal zelf bepalen waaraan de cadeaubon aan besteed wordt. Het geven van een verrassend personeelsgeschenk is daarmee een zekerheid! Bekijk ons uitgebreide overzicht van verschillende cadeaubonnen en zoek de cadeaubonnendie bij uw werknemers in de smaak zullen vallen.
Ga naar cadeaubonnen

Kerstcadeau voor personeel

Een bekend moment waarop u waarschijnlijk een leuk en origineel aan uw werknemers wilt schenken is kerst. Aan het einde van het jaar hebben ze wel een beloning verdiend! Weet u nog niet hoe u uw jaarlijkse kerstpakket op een verassende manier moet vullen? Denk dan eens aan een cadeaubon! Meerdere cadeaubonnen kan natuurlijk ook. Speciaal voor deze kerst is er namelijk een speciale en extra veelzijdige cadeaubon die u kunt bestellen om in een kerstpakket op te nemen of aan uw zakenrelaties te schenken; het Kerst Keuze Cadeau. Deze cadeaubon is ervoor bedoeld om de ontvanger vervolgens zelf op de website een cadeaubon uit het assortiment uit te laten zoeken. Zo kunt u één soort kaart aan al uw werknemers schenken en kan iedereen zijn of haar cadeau naar eigen wens invullen. Zo hoeft u weinig moeite te steken in het vinden van een cadeau dat iedereen leuk zal vinden, terwijl u toch uw werknemers blij maakt met een mooi kerstcadeau. Bestel nu het Kerst Keuze Cadeau!
Ga naar Kerst Keuze Cadeau

Hoe werken zakelijke bestellingen?

U kunt als zakelijke afnemer eenvoudig cadeaubonnen bestellen op factuur. Vraag een offerte aan voor maatwerk en geef uw wensen aan, dan denken wij graag met u mee om deze mogelijk te maken. U kunt als zakelijk afnemer uw cadeaukaarten personaliseren door een bedrijfslogo, foto of tekst af te laten drukken op de cadeaukaart, waardoor u het cadeau voor uw personeel een extra persoonlijk tintje mee kunt geven. U wilt natuurlijk niet dat ze vergeten dat ze dit cadeau van het bedrijf hebben gehad! Het team van Cadeaubon.nl is dé expert op het gebied van zakelijke bestellingen. Neem dus gerust contact met ons op!
Ga naar zakelijke bestellingen