Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen
Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen
Verpakking Gratis
Merken
Cadeaupakketten

Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Het meest diverse cadeau voor onder de boom

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 42 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Coolblue
 • Rituals
 • Diner Cadeau
 • Hotel Giftcard
 • Zalando
 • Wehkamp
 • Decathlon
 • HEMA
 • Nationale bioscoopbon
 • GAMMA
 • Gall & Gall
 • Sauna & Wellness

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Zoek je een perfect kerstgeschenk? Laat de ontvanger zelf een een keuze maken uit het assortiment van meer dan 200 cadeaubonnen met de veelzijdige Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen. Tot de keuzemogelijkheden behoren onder andere de Bioscoopbon, Diner Cadeau, Lees! Cadeau, de Douglas Giftcard, de Rituals Cadeaubon, de Hotel Giftcard, de HEMA Cadeaukaart, de Zalando Cadeaubon, Huis & Tuin Cadeau en nog vele andere populaire opties. Het is zelfs mogelijk om de kaartwaarde aan een goed doel te schenken! Ideaal voor in een kerstpakket voor jouw werknemers. Met de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen geef je het meest veelzijdige kerstgeschenk van dit moment. Bestel nu!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Getrouwd, Liefde, Zomaar, Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop. 
Vanaf het moment van inwisseling, gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen geldig?

Deze cadeaukaart is geldig tot twee jaar na aankoop. Vanaf het moment van verzilvering (de keuze uit één van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Hoe werkt de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen?

De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen kan je inwisselen voor één of meerdere cadeaubonnen. Afhankelijk van de gekozen kaart wordt deze per mail of post verzonden.

Moet ik mijn Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen van tevoren activeren?

Nee, je kunt de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen direct verzilveren op de verzilverpagina. Je hoeft de cadeaukaart niet van tevoren te activeren.

Hoe werkt een Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen en wat kan de ontvanger ermee?

De Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart - Fijne Feestdagen kan verzilverd worden op cadeaubon.nl voor een cadeaukaart naar keuze. Hierbij kan gekozen worden uit meer dan 200 verschillende cadeaukaarten.

Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen?

Wil je deze kerst de meest veelzijdige cadeaubon schenken, waarmee je de meest uiteenlopende ontvangers blij kunt maken? Bestel dan nu de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart. Met deze cadeaubon kan de ontvanger zelf een thema cadeaukaart uitzoeken uit het brede aanbod van 200+ cadeaubonnen op deze website. Doordat met de Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen cadeaukaarten kunnen worden uitgezocht met uiteenlopende thema's, is het de meest veelzijdige cadeaubon van het moment. Iedere ontvanger kan zelf kiezen of hij of zij met de Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen bijvoorbeeld een dinerbon aanschaft of een Fashion Giftcard. Deze cadeaubon kan vervolgens weer besteed worden bij bijvoorbeeld restaurants, winkels of webshops. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld de Douglas Giftcard, Lees! Cadeau en de Bioscoopbon. De vrijheid die de ontvanger heeft in het besteden van zijn of haar Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen maakt het ook een ideaal zakelijk cadeau, bijvoorbeeld voor in een kerstpakket voor jouw werknemers. Twijfel dus niet langer en geef dit perfecte kerstgeschenk!

Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen bestellen

Je kunt de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart eenvoudig online bestellen. Wil je namens een bedrijf bestellen? Zakelijke bestellingen gaan makkelijk via factuur. Je kunt als schenker van de cadeaubon zelf bepalen welk bedrag er op de kaart komt te staan. Je hebt hierbij de keuze uit ieder bedrag van €10,- tot €500,-. Zowel kleine als grote kerstcadeaus kunnen dus besteld worden. Wil je jouw cadeau nóg leuker maken? Voeg dan een persoonlijke kerstwens of feestelijk flesje wijn toe aan je bestelling. Je kunt de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart – Fijne Feestdagen ook laten verpakken in één van onze prachtige kerstcadeauboxen. Dit zorgt er 100% voor dat de ontvanger al blij is met het cadeau, voordat hij of zij er achter komt welke mogelijkheden er zijn. Maak deze kerst meerdere mensen blij met de meest veelzijdige cadeaubon van Nederland, die ook nog eens zeer eenvoudig in gebruik is! De ontvanger hoeft alleen maar naar de website van de Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart te gaan en de unieke code op de achterkant van de kaart in te vullen. Na het kiezen van één van de 200+ cadeaukaarten wordt deze zo snel mogelijk bij de ontvanger thuis bezorgd. Zo geef je altijd het juiste cadeau! Plaats nu een bestelling en je hebt binnen een paar drukken op de knop een leuk kerstgeschenk.