adidas cadeaubon

adidas cadeaubon

  • Vrij te besteden aan de hele adidas collectie

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • In de webshop en in de winkel te besteden

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€ 25,00

De digitale adidas cadeaubon is te besteden in de webshop van adidas en in de deelnemende adidas winkels. Zo kan de ontvanger vrij shoppen in het brede productassortiment dat er geheel op is gericht om iedere sportieveling te laten genieten van comfortabele en fashionable street- en sportwear. Alle artikelen worden ontworpen door gebruik van de meest innovatieve technologieën, waardoor de dragers topprestaties kunnen leveren op zowel stijl- als sportgebied. Wat kun je zoal bij adidas shoppen? Van yogaleggings tot tennis outfits, sneakers tot een nieuwe golfpet, of ruige rugby schoenen.  Er is voor iedere sportieve ziel iets passends en 'stylish' te vinden! Voor mannen, vrouwen of je kids... Zo weet je zeker dat je cadeaubon wordt gewaardeerd!  Bestel de digitale adidas cadeaubon voor een budget tussen de €10,- en €150,- en laat de ontvanger nog meer genieten van zijn of haar sportervaringen.

De adidas digitale cadeaubon is geldig tot 3 jaar na uitgifte en is te besteden bij deelnemende adidas winkels (kijk voor een overzicht op de adidas website) in Nederland én op adidas.nl.

Veelgestelde vragen

Waar is de adidas cadeaubon te koop?

Op cadeaubon.nl bestel je gemakkelijk jouw digitale adidas cadeaubon. Bepaal zelf de waarde tussen €10 en €150. Deze cadeaubon is digitaal, dus zodra je hem bestelt, ontvang je hem binnen een uur in je mailbox!

Waar is de adidas cadeaubon te besteden?

De adidas cadeaubon is te besteden in de webshop van adidas, de app én officiële adidas-winkels. Met de cadeaubon kun je helemaal los gaan op alle artikelen die adidas aanbiedt!

Hoe werkt de adidas cadeaubon?

De adidas cadeaubon is een digitale cadeaubon, wat betekent dat deze verzonden wordt als pdf naar jouw eigen e-mailadres of die van de ontvanger. Zo kan je het gemakkelijk bewaren of als je wilt tóch afdrukken.

Hoe lang is de adidas cadeaubon geldig?

De cadeaubon is geldig tot 3 jaar na uitgifte, waardoor je ruim de tijd hebt om je perfecte adidas-artikel te vinden en aan te schaffen.

Welk saldo staat er op mijn adidas cadeaubon?

Om achter het saldo van jouw adidas cadeaubon te komen surf je naar de website van adidas.nl en klik je op 'controleer je saldo'. Wie weet kan je nog dat ene paar sneakers aanschaffen!