Nike Cadeaubon

Nike Cadeaubon

  • Vrij te besteden aan de gehele Nike collectie

  • Eenvoudig en snel verstuurd per e-mail

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Te besteden in de online Nike store en in alle winkels

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

De digitale Nike Cadeaubon is te besteden in de online Nike Store én in alle winkels. De ontvanger kiest dan vrij uit de hele collectie van Nike. Van hardloopschoen tot yogamat. Van bidon tot volledig trainingspak. Van wetsuit tot voetbalsokken. Nike biedt altijd de beste sportervaring! Verras iemand met een sportief cadeau en bestel nu de Nike Cadeaubon.

Let op: 48 uur na aankoop is jouw Nike Cadeaubon geactiveerd en klaar om te besteden. 

Deze digitale cadeaukaart is onbeperkt te besteden bij alle Nike Retail stores, Nike Factory Stores en op de website van Nike.

Veelgestelde vragen

Waar te besteden?

De Nike Cadeaubon is ten eerste online te besteden op Nike.com. Hier vind je een ruim aanbod aan sportkleding- en accessoires voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. De gekozen artikelen worden kosteloos thuis bezorgd. Daarnaast kan de cadeaubon ook besteed worden in de Nike winkels en factory stores. In Nederland en in vele andere landen in Europa (kijk op de website welke). Dit is handig als de ontvanger liever wil passen voordat de keuze gemaakt wordt. Het is natuurlijk belangrijk dat sportkleding goed zit! Kleding voor elke sport is te vinden: hardlopen, basketbal, surfen, tennis, yoga en ga zo maar door. Iedereen kan dus slagen met de Nike Cadeaubon. Twijfel dus niet langer en bestel ‘m nu!
 

Waar is de Nike Cadeaubon te bestellen?

Op cadeaubon.nl kun je de Nike Cadeaubon bestellen met bedragen variërend van €10,- tot €150,-. Binnen enkele minuten nadat je de bestelling hebt voltooid, zal de digitale cadeaubon in je mailbox verschijnen. 

Waar is de Nike Cadeaubon te bestellen?

Op cadeaubon.nl kun je de Nike Cadeaubon bestellen met bedragen variërend van €10 tot €150 euro. Binnen enkele minuten nadat je de bestelling hebt voltooid, zal de digitale cadeaubon in je mailbox verschijnen. 

Nike Cadeaubon geven?

De Nike Cadeaubon is een leuk en persoonlijk cadeau, waarbij je iemand de mogelijkheid geeft om zelf een sportoutfit bij elkaar te shoppen. Ken je een hele fanatieke hardloper, tennisser of golfer? Of iemand die zich heeft voorgenomen om weer meer te gaan sporten? Dan zit je goed met de Nike Cadeaubon. Nike is een wereldberoemd sportmerk, die alle (top)sporters de allerbeste ervaring geeft. Een goede uitrusting is het halve werk! Je kunt de Nike Cadeaubon eenvoudig bestellen op cadeaubon.nl. Hierbij bepaal je zelf een waarde tussen €10,- en €150,- dus het is geschikt voor ieder cadeaubudget. Een persoonlijke boodschap, themaverpakking en/of flesje wijn maakt het geheel compleet. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd.