Nike Cadeaubon

Nike Cadeaubon

  • Vrij te besteden aan de gehele Nike collectie

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Alleen te besteden in de online Nike webshop

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

De digitale Nike Cadeaubon is alleen te besteden in de online Nike Store. De ontvanger kan uit de hele collectie van Nike kiezen; van hardloopschoen tot yogamat, van bidon tot volledig trainingspak en van wetsuit tot voetbalsokken. Nike biedt altijd de beste sportervaring! Verras iemand met een sportief cadeau en bestel nu de Nike Cadeaubon.

Let op: 48 uur na aankoop is jouw Nike Cadeaubon geactiveerd en klaar om te besteden. Deze digitale cadeaukaart is onbeperkt geldig en alleen online te besteden in de Nike webshop.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mijn Nike Cadeaubon inwisselen?

De Nike Cadeaubon is online te besteden op nike.com. Hier vind je een ruim aanbod aan sportkleding- en accessoires voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Waar is de Nike Cadeaubon te koop?

Op cadeaubon.nl kun je de Nike Cadeaubon bestellen met bedragen variërend van €10 tot €150. Binnen enkele minuten nadat je de bestelling hebt voltooid, verschijnt de digitale cadeaubon in je mailbox.

Hoe lang is de Nike Cadeaubon geldig?

Deze digitale cadeaukaart van Nike is onbeperkt geldig.

Hoe kan ik mijn Nike Cadeaubon saldo checken?

Je kunt het saldo van jouw Nike Cadeaubon snel en eenvoudig checken in de saldochecker op de website van Nike.

Nike Cadeaubon geven?

Sportfanaat in je omgeving? Dan is de Nike Cadeaubon een fantastisch cadeau. Vaak vergeten we nieuwe sportkleding voor onszelf te kopen, maar er is niks motiverender dan een nieuw paar hardloopschoenen. Of wat dacht je van een gaaf badpak?

Nike is een wereldberoemd sportmerk, die alle (top)sporters de allerbeste ervaring geeft. Een goede uitrusting is het halve werk. Je kunt de Nike Cadeaubon kopen op cadeaubon.nl. Hierbij bepaal je zelf een tegoed tussen de €10 en €150, waardoor deze cadeaubon geschikt is voor ieder cadeaubudget. 

Een persoonlijke boodschap, themaverpakking en/of flesje wijn maakt jouw cadeau compleet. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd.
 

Nike Cadeaubon inwisselen

Wil je jouw Nike Cadeaubon inwisselen? Dat kan (alleen) online. Plaats je favoriete items in het winkelmandje en betaal makkelijk met de Nike Cadeaubon. Is het totaalbedrag hoger dan de waarde op jouw cadeaubon? Dan kun je zelf het overige bedrag betalen, met iDeal bijvoorbeeld. Is het totaalbedrag lager? Dan wordt het verrekend met jouw saldo en kun je de volgende keer het resterende bedrag gebruiken.

Heb je een Nike Cadeaubon gekregen? Lucky you! Hiermee bestel je de gaafste sportkleding en -artikelen van de beste kwaliteit. Niets houdt jou meer tegen om voor het allerbeste resultaat te gaan. Happy shopping & sporting!