adidas cadeaukaart

adidas cadeaukaart

  • Vrij te besteden aan de hele adidas collectie

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • In de webshop en in de winkel te besteden

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Ben je op zoek naar een sportief cadeau voor iemand die graag sport? Geef een Adidas Cadeaukaart. Deze cadeaubon is één van de favorieten in de categorie sportieve cadeaubonnen.

De digitale Adidas cadeaubon is te besteden in de webshop van Adidas en in de deelnemende Adidas-winkels. Zo kan de ontvanger vrij shoppen in het brede productassortiment. Adidas focust zich natuurlijk op comfortabele en fashionable street- en sportwear.

Wat kun je zoal bij Adidas shoppen? Van yogaleggings tot tennis-outfits en van sneakers tot een golfpetten: er is voor iedere sportieve ziel iets passends. Voor mannen, vrouwen of kids... Zo weet je zeker dat je cadeaubon wordt gewaardeerd!

Bestel de digitale Adidas cadeaubon met een budget tussen de €10 en €150 en laat de ontvanger nog meer genieten van zijn of haar sportervaringen.

Let op: De Adidas digitale cadeaubon is geldig tot 3 jaar na uitgifte en is te besteden bij deelnemende Adidas winkels.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik de Adidas Cadeaukaart kopen?

Op cadeaubon.nl bestel je gemakkelijk jouw digitale Adidas cadeaukaart. Bepaal zelf de waarde tussen €10 en €150. Deze cadeaubon is digitaal, dus zodra je hem bestelt, ontvang je hem binnen een uur in je mailbox!

Waar is de Adidas cadeaukaart te besteden?

De Adidas cadeaukaart is te besteden in de webshop van Adidas, de app en in officiële Adidas-winkels. Met de cadeaubon kun je helemaal los gaan op alle artikelen die Adidas aanbiedt!

Hoe werkt de adidas cadeaukaart?

De Adidas cadeaukaart is een digitale cadeaubon. Dat betekent dat deze verzonden wordt als pdf naar jouw eigen e-mailadres of die van de ontvanger. Zo kan je het gemakkelijk bewaren of, als je wil, afdrukken.

Hoe lang is de adidas cadeaukaart geldig?

De cadeaubon is geldig tot 3 jaar na uitgifte, waardoor je ruim de tijd hebt om je perfecte Adidas-artikel te vinden en aan te schaffen.

Wat is mijn Adidas cadeaukaart saldo?

Om achter het saldo van jouw Adidas cadeaubon te komen surf je naar de website van Adidas.nl en klik je op 'controleer je saldo'. Wie weet kan je nog een paar sneakers aanschaffen!

Hoe kan ik de Adidas Cadeaukaart gebruiken?

Je ontvangt de Adidas cadeaukaart direct in jouw mailbox als pdf. Zoek jouw favoriete product uit op de website van Adidas en betaal vervolgens alles wat in jouw winkelwagen zit. Klik vervolgens op ‘betalen met cadeaukaart’ en voer de code in. Ga je shoppen in een fysieke winkel? Print je pdf uit en laat deze scannen aan de kassa.

Kun je VVV bon inwisselen voor een Cadeaukaart van Adidas?

Ja, zeker! Via deze wisselpagina van VVV bon kun je jouw bon omzetten naar een cadeaucode van Adidas.

Zo kan jij de Adidas Cadeaukaart gebruiken

De Adidas Cadeaukaart gebruiken is een fluitje van een cent. Je bestelt de cadeaubon in een bedrag van minimaal €10 en maximaal €150. Hiermee geef je zeker een mooi cadeau. Je kan het saldo op de Adidas Cadeaukaart besteden in de online of offline winkel.

Na het bestellen ontvang je van ons een pdf. Hierin staat de code waarmee je artikelen kan afrekenen. Ga je naar een fysieke winkel? Print deze pdf dan uit. Ga je online winkelen? Zoek je favoriete producten uit en reken vervolgens af met cadeaukaart. Vul de code in en je hebt betaald. Je kan zelf kiezen of je het saldo in één keer of in delen besteedt. 

Personaliseer jouw sportieve cadeau

Met de Adidas cadeaubon maak je elke sportliefhebber blij. Dit merk is natuurlijk bekend van hun iconische drie strepen op hippe trainingspakken, maar je kunt ook een voetbal, padelracket of ander sportief artikel aanschaffen.

Verder kan je jouw cadeaubon personaliseren met een persoonlijke boodschap. Laat bijvoorbeeld weten hoe erg je de ontvanger waardeert. Of feliciteer diegene op een leuke en authentieke manier.

Denk ook aan onze cadeaupakketten. Nu is een pakket met chocolade misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar als je een hele chocoladereep op hebt gegeten, is het natuurlijk tijd om weer een aantal calorieën eraf te sporten. Een mooie, nieuwe sportoutfit motiveert dan natuurlijk!

Je Adidas Cadeaukaart direct geven aan de ontvanger

Wil je een Adidas Cadeaukaart kopen voor een sportfanaat? Goede keuze! Je bestelt deze cadeaukaart op Cadeaubon.nl. Zodra je de cadeaukaart hebt afgerekend, ontvang je deze direct in je mailbox.

Wil je dat dit cadeau gelijk in de mailbox van de ontvanger belandt? Ook dat is geen probleem. Geef het e-mailadres op van de gelukkige. Je kunt natuurlijk ook de cadeaukaart laten bezorgen op jouw eigen e-mailadres. Dan kan je de pdf uitprinten en er vervolgens een leuk cadeaupakket bij maken. Zo wordt het geven nog leuker. Veel geefplezier!