Apple Gift Card

Apple Gift Card - Levering per e-mail

 • Te besteden aan alle producten en diensten van Apple!

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €250,-

 • Alleen digitaal beschikbaar

 • Te besteden in elke Apple Store, op Apple.com, de App Store, Apple Music en iTunes

 • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

Apple Gift Card - App Store, iPhone, accessoires, muziek, games, iCloud+ en meer (levering per e-mail).

Gebruik de Apple Gift Card voor de aanschaf van producten, accessoires, apps, games, muziek, films, tv-series en meer. Besteed de kaart in elke Apple Store, in de App Store of aan abonnementen op muziek, iCloud+ en meer.

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Veelgestelde vragen

Waarom een Apple cadeaubon?

Een Apple cadeaubon is een geweldige cadeaukaart, omdat je hem aan allerlei leuke producten en diensten van Apple kunt besteden. Van tegoed voor nieuwe apps, de nieuwste Apple producten tot abonnementen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een abonnement op Apple TV+? Ontdek snel wat Apple TV+ is en verras iemand met dit geweldige cadeau of één van de vele andere mogelijkheden die de Apple cadeaubon biedt.

Waar kan ik een Apple cadeaubon kopen?

Op cadeaubon.nl kun je moeiteloos jouw Apple cadeaubon kopen! Je hebt de vrijheid om zelf het gewenste bedrag te kiezen. Na jouw bestelling ontvang je de digitale Apple cadeaucode direct per mail. Makkelijker kan niet.

Hoe werkt een Apple cadeaukaart?

Het inwisselen van een Apple cadeaukaart is heel eenvoudig; op je eigen gemak kun je met deze cadeaukaart iets moois uitzoeken bij een Apple Store in Nederland, op apple.com of bijvoorbeeld in de App Store. Neem de e-mail mee naar een Apple Store om daar producten aan te schaffen. Ga voor online aankopen naar apple.com/redeem om je Apple-saldo aan te vullen. De giftcard is niet inwisselbaar bij Apple resellers of tegen contant geld.

Waar kan ik een Apple cadeaubon besteden?

De Apple cadeaukaart biedt talloze bestedingsmogelijkheden. Deze giftcard is namelijk te besteden aan alle producten en diensten van Apple. Gebruik de kaart voor aankopen in elke Apple Store in Nederland, in de Apple Store app, apple.com, de App Store, iTunes, Apple Music, Apple TV+, Apple Books, Apple Arcade, iCloud+, Apple One en bij andere services van Apple.

Hoe zit het met de Itunes giftcard?

De Itunes giftcard is nu veranderd in de Apple cadeaubon. Behalve aan Itunes tegoed, kan je deze cadeaubon dus ook besteden aan alle andere producten en diensten van Apple.

Is de Apple cadeaubon hetzelfde als een Apple Store cadeaubon?

Ja, de Apple cadeaubon is te besteden aan alle producten en diensten van Apple. Een Apple Store cadeaubon is dus hetzelfde als een Apple cadeaubon.

Is de Apple cadeaubon ook een Apple Pay giftcard?

Ja, de Apple cadeaubon kan ook worden gebruikt voor Apple Pay. Zoek je een Apple Pay giftcard? Dan heb je dus een Apple cadeaubon nodig! Je bestelt hem gemakkelijk hier bij cadeaubon.nl
 

Waar kan ik het saldo van mijn Apple cadeaubon checken?

Nieuwsgierig naar het saldo op de Apple cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de website van Apple. Ontdek je saldo en weet precies wat je nog te besteden hebt!

Hoe lang is een Apple cadeaubon geldig?

De Apple cadeaubon is onbeperkt geldig. Bovendien is het saldo op de Apple giftcard in delen te besteden.

Hoogtepunten

 • Voor alles van Apple - producten, accessoires, apps, games, muziek, films, tv-series, iCloud+ en meer.
 • Perfect voor App Store-aankopen en abonnementen - Koop apps, games, muziek, films, tv-series en meer. 
 • Het perfecte cadeau om iemand een fijne verjaardag te wensen, te bedanken te feliciteren en meer.
 • Beschikbare bedragen tussen €10 - €250,- 
 • De kaart wordt geleverd per e-mail.
 • Gebruik de kaart voor aankopen in elke Apple Store, in de Apple Store app, apple.com, de App Store, iTunes, Apple Music, Apple TV+, Apple Books, Apple Arcade, iCloud+, Apple One en bij andere services en winkel van Apple, alleen in Nederland.
 • Neem de e-mail mee naar een Apple Store om daar producten aan te schaffen. Ga voor online aankopen naar apple.com/redeem om je Apple-saldo aan te vullen. 
 • Niet geldig voor andere betalingen
 • Retourneren of restitutie is niet mogelijk voor de Apple Gift Cards. Voorwaarden zijn van toepassing.

Algemene Voorwaarden

Pas op voor fraude met cadeaukaarten. Deel je code nooit met anderen. Alleen geldig voor aankopen in Nederlandse Apple Stores (winkels, online en in Apple apps). Ga voor ondersteuning naar support.apple.com/giftcard. Niet inwisselbaar bij Apple resellers of tegen contant geld, wederverkoop niet toegestaan, en restitutie of retourneren is niet mogelijk, tenzij wettelijk verplicht. Apple is niet verantwoordelijk voor onrechtmatig gebruik. Er zijn voorwaarden van toepassing: kijk op apple.com/nl/go/legal/gc voor meer informatie. Uitgegeven door Apple Distribution International Ltd. (ADIL). Onbeperkt geldig. © 2023 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.

Waarom cadeaubon.nl?

✔️ Groot aanbod cadeaubonnen
✔️ Digitale cadeaubonnen direct per mail
✔️ Of kies fysieke cadeaubonnen
✔️ Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden
✔️ Optioneel met mooie cadeauverpakking
✔️ En voeg persoonlijke boodschap toe 
✔️ Bedrijven bestellen op factuur
 

De Apple cadeaubon: Voor de Apple fans

Apple fans opgelet! De Itunes giftcard is veranderd in de Apple cadeaubon. Niet alleen besteed je het tegoed op deze kaart aan Itunes tegoed, maar nu ook aan alle andere producten en diensten van Apple. Zoek je een leuk cadeau voor jezelf of een andere Apple fanaat? Dan is de Apple cadeaukaart de perfecte keuze. Of je nu een nieuwe Apple laptop wil scoren in één van de Nederlandse Apple Stores, een abonnement wil afsluiten bij bijvoorbeeld Apple TV+ of het tegoed wil gebruiken voor iCloud+. Het kan allemaal. De Apple cadeaubon fungeert dus bovendien ook als Apple Store giftcard en Apple Pay giftcard, mocht je daar specifiek naar op zoek zijn. Begin je te laat aan de zoektocht naar een verjaardagscadeau of stel je het nog steeds uit omdat je geen idee hebt? Nou, dat is verleden tijd dankzij de Apple cadeaubon. Met deze veelzijdige giftcard maak je jouw vrienden en familieleden gegarandeerd bij!

Apple cadeaubon kopen bij cadeaubon.nl

Een Apple cadeaubon kopen? Dat doe je gemakkelijk en snel bij cadeaubon.nl. In onze webshop kies je zelf het gewenste bedrag voor de Apple giftcard, variërend van €10 tot €250. Je koopt dus een cadeaubon met zowel een klein als groot budget. De Apple cadeaukaart is altijd in de vorm van een cadeaucode die je direct na aankoop ontvangt per mail. 

Apple Giftcard zakelijk bestellen

Een Apple cadeaubon is altijd leuk om te geven én te ontvangen. Niet alleen is het een geschikt cadeau voor een verjaardag, maar ook is deze giftcard ideaal als cadeau voor werknemers of zakenrelaties. Als je werknemers wil bedanken voor hun inzet en harde werk, dan is de Apple cadeaukaart een geschikt zakelijk cadeau! Wil je deze giftcard zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen gemakkelijk bij ons op factuur. Ontdek meer over de mogelijkheden bij het zakelijk bestellen van cadeaubonnen, zoals kiezen voor een cadeaubon met bedrijfslogo of het uitbreiden naar een feestelijk cadeaupakket.