Apple Gift Card
Apple Gift Card
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Apple Gift Card - Levering per e-mail

  • Te besteden in elke Apple Store, op Apple.com, de App Store, Apple Music en iTunes in Nederland

  • Alleen digitaal beschikbaar

  • Te besteden aan alle producten en diensten van Apple!

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €250,-

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€15,00

Wil je iemand verrassen die altijd op de hoogte is van de nieuwste gadgets, muziek en apps? Of die juist helemaal fan is van de iPhone en andere Apple-accessoires? Dan geef je met de Apple Gift Card een onwijs leuk en veelzijdig cadeau.

Met het saldo op deze cadeaubon kun je namelijk shoppen bij elke Apple Store of de App Store van Apple. Daarnaast kun je abonnementen aanschaffen met iMusic en Apple TV+.

Deze cadeaubon is onbeperkt geldig en kan in delen besteed worden.

Veelgestelde vragen

Waarom een Apple Gift Card?

Met een Apple cadeaubon geef je een veelzijdig cadeau. Je kunt deze bon namelijk aan alle producten en diensten besteden: van tegoed voor nieuwe apps, de nieuwste Apple producten tot abonnementen.

Waar kan ik een Apple Gift Card kopen?

Koop jouw Apple Gift Card makkelijk via Cadeaubon.nl. Kies het saldo en bestellen maar. Na je bestelling ontvang je de digitale Apple cadeaucode direct per mail. Makkelijker kan niet!

Hoe werkt een Apple Gift Card?

Het inwisselen van een Apple cadeaukaart is heel eenvoudig. Zoek iets moois uit in bijvoorbeeld een Nederlandse Apple Store, op Apple.com of in de App Store. Geef de code door in de Apple Store of vul - bij online aankopen - de code in op apple.com/redeem en vul je Apple-saldo aan. De giftcard is niet inwisselbaar bij Apple-resellers of tegen contant geld.

Waar kan ik een Apple Gift Card besteden?

De Apple cadeaukaart biedt talloze bestedingsmogelijkheden. Met het saldo op deze kaart kun je alle producten en diensten kopen van Apple. Gebruik de kaart voor aankopen in alle Nederlandse Apple Stores, in de Apple Store app, apple.com, de App Store, iTunes, Apple Music, Apple TV+, Apple Books, Apple Arcade, iCloud+, Apple One en bij andere services van Apple.

Is de Apple Gift Card ook een Apple Pay giftcard?

Ja, de Apple Gift Card is te besteden aan alle producten en diensten van Apple. Een Apple Pay giftcard is dus hetzelfde als een Apple Gift Card.

Is de Apple cadeaubon ook een Apple Pay giftcard?

Ja, de Apple Gift Card kan ook worden gebruikt voor Apple Pay. Zoek je een Apple Pay giftcard? Dan heb je dus een Apple Gift Card nodig. Je bestelt deze makkelijk op Cadeaubon.nl

Hoe kan ik mijn Apple Gift Card saldo checken?

Nieuwsgierig naar het saldo op de Apple cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de website van Apple. Ontdek je saldo en weet precies wat je nog te besteden hebt.

Hoe lang is een Apple Gift Card geldig?

De Apple cadeaubon is onbeperkt geldig. Bovendien hoef je het saldo op je Apple Gift Card niet in één keer te besteden. Dit mag ook in delen.

De Apple cadeaubon: Voor de Apple fans

Zoek je een leuk cadeau voor jezelf of een andere Apple-fanaat? De Apple Giftcard is het perfecte cadeau. Of je nu een nieuwe Apple laptop wil scoren in één van de Nederlandse Apple Stores, een abonnement wil afsluiten bij bijvoorbeeld Apple TV+ of het tegoed wil gebruiken voor iCloud+: het kan allemaal.

Begin je te laat aan de zoektocht naar een verjaardagscadeau of stel je het nog steeds uit omdat je geen idee hebt wat je wil geven? Geen zorgen, de Apple Gift Card ontvang je binnen een paar minuten in je mailbox. Met deze veelzijdige giftcard maak je jouw vrienden, collega’s en familieleden vast en zeker blij.

Apple cadeaubon kopen bij cadeaubon.nl

Wil je een Apple Gift Card kopen? Dat doe je makkelijk en snel bij Cadeaubon.nl. In onze webshop kies je zelf het gewenste bedrag voor de Apple Gift Card tussen de €10 en €250. Hiermee geef je altijd een passend en geschikt cadeau.

De Apple Gift Card heb je binnen een paar minuten in je mailbox. Deze ontvang je als cadeaucode. Je kunt dus gelijk gaan shoppen met het tegoed. Dit is ook een superhandig last minute-cadeau als je per ongeluk de verjaardag van je vriend bent vergeten. 
 

Apple Giftcard zakelijk bestellen

Een Apple cadeaubon is altijd leuk om te geven én te ontvangen. Niet alleen is het een geschikt cadeau voor een verjaardag, maar ook is deze giftcard ideaal als cadeau voor werknemers of zakenrelaties.

Als je werknemers wil bedanken voor hun inzet en harde werk, dan is de Apple cadeaukaart een geschikt zakelijk cadeau. Wil je deze giftcard zakelijk bestellen? Bedrijven bestellen gemakkelijk bij ons op factuur. Ontdek meer over de mogelijkheden bij het zakelijk bestellen van cadeaubonnen, zoals kiezen voor een cadeaubon met bedrijfslogo of het uitbreiden naar een feestelijk cadeaupakket.