Almelo Kadobon
Almelo Kadobon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Almelo Kadobon

  • Ontdek al het moois wat Almelo te bieden heeft!

  • Te besteden bij 60 verschillende lokale winkels en zaken

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De veelzijdige Almelo Kadokaart kan door de ontvanger ingewisseld worden bij maar liefst 60 verschillende winkels en zaken in Almelo! Shoppen, uiteten, een bezoekje aan de schoonheidssalon, met deze cadeaubon is het allemaal mogelijk. Trakteer iemand nu op een dagje Almelo en steun tevens de lokale ondernemens met de Almelo Kadokaart!

De Almelo Kadokaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en zowel online als fysiek te besteden.

Veelgestelde vragen

Waar is de Almelo Kadobon te koop?

Bestel de Almelo Kadobon gemakkelijk op cadeaubon.nl. Kies uit een waarde van €10 - €150 euro. En voeg een persoonelijke boodschap toe. Plaats je bestelling op een werkdag voor 17:00 uur, dan wordt je Almelo Kadobon dezelfde dag nog verzonden! 

Waar is de Almelo Kadobon te besteden?

Met de Almelo Kadobon kun je bij tal aan winkels en restaurants in Almelo terecht. Ga winkelen bij lokale ondernemers, geniet van een heerlijk diner of ga een dagje uit. Bekijk de mogelijkheden hier

Hoe werkt de Almelo Kadobon?

De Almelo Kadobon werkt als een pinpas. Je laat hem scannen bij de kassa en het bedrag wordt automatisch afgeschreven. Met de Almelo Kadobon heb je geen haast om je geld uit te geven. Je kunt het bedrag dat je niet besteed hebt gewoon opsparen en later gebruiken. Zo kun je op je eigen tempo genieten van alles wat Almelo te bieden heeft.

Hoe lang is de Almelo Kadobon geldig?

De geldigheidsduur van de Almelo Kadobon is 2 jaar na uitgifte. 

Welk saldo staat er op mijn Almelo Kadobon?

Het saldo van je Almelo Kadobon kun je snel en gemakkelijk bekijken via de saldochecker op de website van Almelo Kadobon. Ga naar de website, vul het serienummer en de pincode van je bon in en je saldo wordt direct weergegeven.