De GooischePas
De GooischePas
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

De GooischePas

  • Lokaal shoppen, eten en drinken in 't Gooi

  • Te besteden in Hilversum, Bussum, Huizen, Baarn, Laren en Naarden.

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

De flexibele GooischePas kan door de ontvanger besteed worden bij alle aangesloten winkels, horeca, cultuur & wellness in Hilversum, Bussum, Huizen, Baarn, Laren en Naarden. Het beste van 't Gooi geef je dus cadeau met deze veelzijdige cadeaubon. Daarnaast steun je ook de lokale ondernemens in deze streek. Trakteer nu iemand op een leuk dagje in 't Gooi!

De GooischePas is geldig tot 2 jaar na uitgifte en is te besteden bij verschillende ondernemers.

Veelgestelde vragen

Waar is de GooischePas te koop?

De GooischePas bestel je eenvoudig en snel online op cadeaubon.nl. Kies het gewenste bedrag en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe. Plaats je bestelling op een werkdag voor 17.00 uur, dan wordt je GooischePas dezelfde dag nog verzonden! Zo kun je meteen genieten van alles wat het Gooi te bieden heeft.

Waar is de GooischePas te besteden?

De GooischePas is een veelzijdige cadeaubon die bij meer dan 400 aangesloten winkels, horecagelegenheden, cultuurinstellingen en wellnesscentra in het Gooi te besteden is. Met de GooischePas kun je dus een heerlijk dineren, een leuke dag uit plannen of even lekker ontspannen. Bekijk het aanbod op de website!

Hoe werkt de GooischePas?

De GooischePas werkt heel eenvoudig. Het is eigenlijk een soort pinpas. Je kunt hem gebruiken om te betalen bij alle aangesloten lokale bedrijven. Het bedrag dat je niet gebruikt hebt, blijft gewoon op de kaart staan. Je kunt het dus later nog besteden.

Hoe lang is de GooischePas geldig?

De GooischePas is 2 jaar geldig na uitgifte. Dat betekent dat je ruimschoots de tijd hebt om te genieten van alles wat het Gooi te bieden heeft.

Welk saldo staat er op mijn GooischePas?

Het saldo op je GooischePas is afhankelijk van het bedrag dat erop is gezet bij aanschaf.
Om je saldo te kunnen bekijken, Ga je naar de website van de GooischePas en klik op de link "Saldochecker". Vul de laatste 7 cijfers van je GooischePas in en klik op "Haal saldo op". Je saldo wordt dan direct weergegeven.