Getrouwd Keuze Cadeaukaart
Getrouwd Keuze Cadeaukaart
Verpakking naar keuze
Verpakkingssuggestie Getrouwd
Verpakkingssuggestie

Getrouwd Keuze Cadeaukaart

 • De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaukaarten

 • Het ultieme cadeau voor het kersverse bruidspaar

 • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Gall & Gall
 • Diner Cadeau
 • Sauna & Wellness
 • Wehkamp
 • Bol.com
 • Weekendjeweg
 • Wonderbox
 • Hotelgiftcard
 • IKEA
 • Nationale Kunst & Cultuur
 • MediaMarkt
 • Platenbon

Bekijk hier een selectie van de keuzes

Zoek je nog een goed huwelijkscadeau voor een pas getrouwd stel? Voor zo’n belangrijke mijlpaal is het soms lastig om het ultieme cadeau te vinden. De Getrouwd Keuze Cadeaukaart is de perfecte oplossing! Het bruidspaar kan dit cadeau namelijk omruilen voor één van de 200+ populaire cadeaubonnen binnen ons assortiment. Met de Getrouwd Keuze Cadeaukaart kunnen ze dus alle kanten op. 'Romantisch dineren' van Diner Cadeau, Weekendje Ontspannen, de Bijenkorf Cadeaukaart, Winkel Cheque behoren tot de veel inwisselopties. Verras het bruidspaar met de veelzijdige Getrouwd Keuze Cadeaukaart en bestel 'm nu online!

Wist je dat we ook leuke thema’s hebben van de Keuze Cadeaukaart? Dat geeft nog leuker weg! Speciaal voor de feestdagen hebben wij: Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar en Feestdagen.
En verder hebben we ook deze leukerds: Gefeliciteerd, Bedankt, Beterschap, Liefde, Zomaar en Baby!

Wil je weten voor welke cadeaukaarten je de Keuze Cadeaukaart allemaal kunt inwisselen? Klik hier voor het volledige overzicht.

Deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
Vanaf het moment van inwisselen (de keuze uit een van de 200+ cadeaubonnen), gaat een nieuwe geldigheidstermijn in. De lengte van deze termijn is afhankelijk van de door de ontvanger gekozen cadeaubon. 

Veelgestelde vragen

Wat is Getrouwd Keuze Cadeaukaart?

Het is soms lastig om een goed cadeau te vinden voor een pas getrouwd stel. Daarom is de Getrouwd Keuze Cadeaukaart hét perfecte cadeau. Het bruidspaar kan dit cadeau namelijk zelf omruilen voor één van de 200+ bekende cadeaukaarten in ons assortiment!

Waar kan ik de Getrouwd Keuze Cadeaukaart besteden?

De Getrouwd Keuze Cadeaukaart kun je inwisselen voor meer dan 200 cadeaukaarten binnen ons assortiment. Het bruidspaar kan bijvoorbeeld op huwelijksreis met de Hotelgiftcard, of juist 'Romantisch Dineren' met NR1 Cadeau. Maar er is nog meer keuze! Welke opties dat zijn, vind je op onze website.

Waar is Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart te koop?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is op cadeaubon.nl te bestellen. Je kunt zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen, variërend van €10 tot €150. Vervolgens kies je een feestelijke verpakking en voeg je een liefdevolle boodschap toe aan het bruidspaar. Wanneer je vóór 17:00 bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden!

Hoe werkt Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart

Met de Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart bepaal je geheel naar eigen wens hoe je dit besteed. Wat betekent dat je het bedrag dat op de kaart staat meerdere keren kan gebruiken! Bij online aankopen voer je de 19-cijferige code op de kaart in, wanneer er om een vouchercode wordt gevraagd.

Hoe lang is Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart geldig?

De Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte, maar dit verandert wanneer deze wordt ingewisseld voor één van de kaarten binnen ons inwisselaanbod.

Waar kan ik het saldo van mijn Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart checken?

Je kan helemaal zelf het saldo controleren van jouw Gefeliciteerd Keuze Cadeaukaart door onze saldo checker te gebruiken.

Getrouwd Keuze Cadeaukaart

Een huwelijk is een mooi moment in iemands leven en dat moet natuurlijk gevierd worden. Verras het bruidspaar met de leuke Getrouwd Keuze Cadeaukaart! Dit is een leuk en veelzijdig huwelijkscadeau, dat gegarandeerd in de smaak zal vallen bij het kersverse stel. Omdat je een cadeaubon aan twee mensen geeft in plaats van aan een, is niet zo eenvoudig om hét ideale trouwcadeau te vinden. Beide partners moeten natuurlijk blij worden van je cadeau! De Getrouwd Keuze Cadeaukaart biedt daarvoor de oplossing. Het bruidspaar mag namelijk zelf een cadeaubon kiezen uit het ruime aanbod. Zo kunnen ze gaan voor de Diner Cadeaubon, de Winkel Cheque, de Saunabon en nog veel meer. Keuze uit meer dan 200 verschillende cadeaubonnen en goede doelen! Er zit dus altijd wel een huwelijkscadeau tussen waar je het stel nóg gelukkiger mee kunt maken dan ze al zijn. Een huwelijk vier je met de Getrouwd Keuze Cadeaukaart.

Huwelijkscadeau online kopen

De Getrouwd Keuze Cadeaukaart is een leuk huwelijkscadeau om te geven en om te krijgen. Bovendien kun je deze themakaart eenvoudig bestellen op deze website. Stop de cadeaubon met de gewenste waarde (ieder bedrag tussen €10,- en €500,-) in je winkelmandje. Vervolgens kun je jouw trouwcadeau gaan personaliseren. Voeg bijvoorbeeld een kaartje met eigen boodschap toe aan de Getrouwd Keuze Cadeaukaart. Een extra flesje wijn is natuurlijk ook een leuke manier om het bruidspaar te feliciteren! Tenslotte kun je een leuke verpakking aan je huwelijkscadeau toevoegen, zoals de speciale ‘Getrouwd’ envelop. Betalen doe je eenvoudig met Ideal of creditcard. Bestel je namens een bedrijf? Dan kunt je ook op factuur bestellen. Voor 17:00 besteld = vandaag nog verstuurd!