Het Duurzame Cadeau

Het Duurzame Cadeau

  • Het meest veelzijdige, duurzame cadeau!

  • Te besteden bij o.a. Dille & Kamille en Rituals

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

  • Voor 17.00 uur besteld op werkdagen = dezelfde dag verzonden

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Het Duurzame Cadeau is het ideale geschenk voor iedereen die waarde hecht aan duurzaamheid. Deze veelzijdige cadeaukaart is, zowel online als in fysieke winkels, in te wisselen bij winkels als Dille & Kamille, Rituals, Praxis*, Seepje, Treedom, Nourished, Koala Hug, Gamma*, Moyu, Zero Waste Shop, Het Faire Oosten en Karwei*. Het Duurzame Cadeau altijd goed van pas. Bestel ‘m nu!

Deze cadeaukaart is geldig tot 3 jaar na uitgifte en is in delen te besteden.

*Let op: Partners zoals Praxis, Gamma en Karwei zullen deze cadeaukaart uitsluitend accepteren voor producten die de duurzaamheid van het huis bevorderen. Deze producten zijn in de winkels te herkennen aan het duurzame logo.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Het Duurzame Cadeau besteden?

Het Duurzame Cadeau is te online of in de fysieke winkels in te wisselen bij o.a. Dille & Kamille, Rituals, Praxis*, Seepje, Treedom, Nourished, Koala Hug, Gamma*, Moyu, Zero Waste Shop, Het Faire Oosten en Karwei*.

*Let op: Partners zoals Praxis, Gamma en Karwei zullen deze cadeaukaart uitsluitend accepteren voor producten die de duurzaamheid van jouw huis bevorderen. Herken deze producten in de winkels aan het duurzame logo dat eraan is verbonden

Waar is Het Duurzame Cadeau te koop?

Bij Cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig Het Duurzame Cadeau. Je bepaalt zelf het bedrag tussen €10 en €150, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden.

Moet ik Het Duurzame Cadeau activeren?

Het Duurzame Cadeau wordt geactiveerd geleverd. De ontvanger hoeft de cadeaukaart dus zelf niet meer te activeren.

Hoe werkt Het Duurzame Cadeau?

Je betaalt online met Het Duurzame Cadeau door de 19-cijferige code op de kaart in te voeren tijdens je bestelling. Het volledige bedrag dat op de cadeaukaart staat kan eventueel ook in delen worden besteed. In de winkel betaal je ook gemakkelijk met de cadeaukaart door deze simpelweg te overhandigen bij de kassa.

Hoe lang is de Het Duurzame Cadeau geldig?

Het Duurzame Cadeau is 3 jaar geldig na uitgifte.

Waar kan ik het saldo van mijn Het Duurzame Cadeau checken?

Benieuwd naar het saldo op je cadeaukaart? Registreer je cadeaukaart en kom er vervolgens achter welk saldo er op de cadeaukaart staat. 

*Voor online betalingen (een betalingstransactie op afstand) kan de cadeaukaart gebruikt worden voor een maximumbedrag van €50,00 per transactie. Voor besteding in fysieke winkels of bij fysieke partners geldt er geen maximumbedrag