IKEA Cadeaukaart

IKEA Cadeaukaart

  • Online en in de IKEA winkels in Nederland te besteden

  • Ontvang je digitale cadeaukaart binnen één uur in je e-mail!

  • Keuze uit het gehele assortiment

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Onbeperkt geldig

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Op zoek naar een flexibel cadeau dat gegarandeerd door iedereen goed ontvangen wordt? De IKEA Cadeaukaart is exact zo'n geschenk! Deze digitale cadeaukaart besteedt de gelukkige ontvanger online of in één van de winkels aan het gehele assortiment van IKEA. Ook in de restaurants, de bistro en op de Swedish Foodmarket wissel je de IKEA Cadeaukaart gemakkelijk in voor (onder andere) de lekkerste gehaktballetjes! Verras nu iemand met deze veelzijdige cadeaukaart!

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig.
Let op: Deze cadeaubon is niet in België te besteden. Bezoek cadeaubon.be voor de Belgische variant.

Veelgestelde vragen

Waar is de IKEA Cadeaukaart te koop?

De IKEA Cadeaukaart is op cadeaubon.nl verkrijgbaar. Het is een digitale cadeaukaart, wat betekent dat je hier helaas geen verpakking aan kunt toevoegen. Wél is deze cadeaukaart binnen enkele snelle minuten te vinden in je mailbox!

Waar kan ik de IKEA Cadeaukaart besteden?

De IKEA Cadeaukaart besteedt je online in de webshop of in één van de winkels aan het gehele assortiment van IKEA. Zelfs in de restaurants, de bistro en op de Swedish Foodmarket kun je de IKEA Cadeaukaart besteden!

Hoe lang is de IKEA Cadeaukaart geldig?

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig.

IKEA cadeaukaart saldo checken

Benieuwd naar jouw IKEA cadeaukaart saldo? Op de website van IKEA vind je een saldochecker. Deze kun je gebruiken om je saldo te controleren.

Welke cadeaubonnen accepteert IKEA?

IKEA accepteert alleen de IKEA Cadeaukaart. Heb je een Alles-in-1 Keuze Cadeaukaart gekregen? Deze is makkelijk in te wisselen voor een IKEA Cadeaukaart. Ook kun je een VVV bon gebruiken bij IKEA, door het bedrag op de kaart om te zetten naar IKEA shoptegoed.

IKEA cadeaukaart kopen

Zeg je meubels? Dan zeg je IKEA. Geef maar toe: we hebben allemaal wel iets in huis van de blauwgele meubelgigant. Geen wonder dus, dat de IKEA cadeaukaart een populair (verjaardags)cadeau is.

Wil je een IKEA cadeaukaart kopen? Je vindt hem bij de Wonen & Tuin cadeaubonnen, net als tientallen andere cadeaubonnen voor interieurliefhebbers en klushelden. 

IKEA cadeaukaart geven

Op zoek naar een perfect cadeau voor de housewarming van je beste vriendin? Of gaat je broer het huis uit en wil je hem verrassen? Geef dan een IKEA cadeaukaart! De IKEA is de place to be als het gaat om het inrichten van je woning, het ordenen en opbergen van je spullen én om Zweedse lekkernijen te scoren. Daar wordt echt iedereen blij van.

Een IKEA cadeaukaart kopen doe je natuurlijk van Cadeaubon.nl. Bij ons voeg je namelijk makkelijk een persoonlijk bericht toe en kies je voor een feestelijke verpakking. Wil je iets extra’s geven? Dan maak je die vriendin of je broer vast heel blij met een fles bubbels. Cheers op die nieuwe woning!