Jewelcard Cadeaubon

Jewelcard

  • Te besteden bij 300+ aangesloten juweliers

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 29 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

Wil je graag een mooi sieraad of horloge cadeau geven? Dan is het soms lastig in te schatten of jouw cadeau in de smaak zal vallen, aangezien iedereen wat anders mooi vindt. Geef nu de Jewelcard cadeau! Te besteden bij bijna 300 juweliers in Nederland én bij drie grote webwinkels. Zo krijgt iemand altijd een sieraad of horloge dat hij of zij mooi vindt! Bestel de Jewelcard online met een bedrag naar keuze.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte. En is zowel online als in de fysieke aangesloten winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat houdt Jewelcard precies in?

Je kan met de Jewelcard een juwelier bij jou in de buurt bezoeken die onze cadeaukaart accepteert. Ze accepteren jouw Jewelcard via de betaalautomaat of hun kassa. Zo kan je jouw Jewelcard inwisselen voor een mooi sieraad of horloge naar keuze bij één van de 300+ aangesloten juweliers! Welke dit zijn kun je vinden op de website van Jewelcard.nl.

Hoe werkt Jewelcard?

Je bestelt Jewelcard gemakkelijk en snel via onze website. Kies een waarde tussen de €5 en €150, waar je daarna de kaart fysiek ontvangt.
Tip: Wil je het cadeau extra speciaal maken? Stuur de kaart dan in een mooie geschenkverpakking en voeg er een persoonlijke boodschap aan toe?

Bestel je vóór 17:00, dan wordt jouw Jewelcard dezelfde dag nog verstuurd!

Hoe lang is mijn Jewelcard geldig?

Jewelcard heeft een geldigheid van 2 jaar na uitgifte. Na afloop van het tweede jaar vervalt het saldo op je cadeaukaart.
Het is niet mogelijk om je Dinnercheque te verlengen.

Welk saldo staat er op mijn Jewelcard?

Benieuwd naar het saldo op je Jewelcard? Check dit zelf snel en gemakkelijk via de saldo checker op de website van Jewelcard!

Jewelcard cadeau geven?

De Jewelcard is het ideale geschenk voor iedereen die dol is op mode en accessoires. Een mooi sieraad of horloge geeft vaak net even iets extra’s aan een outfit. Veel mensen krijgen dan ook graag een mooi sieraad of horloge cadeau. Een goede cadeauoptie dus, al kan het erg lastig zijn om de juiste accessoire uit te zoeken voor iemand. De smaken kunnen daarin erg verschillen en bovendien zeer persoonlijk zijn. Hoe leuk en makkelijk zou het zijn als je altijd het goede sieraad zou kunnen geven voor elke persoon? Wij hebben goed nieuws, dit is nu namelijk mogelijk met onze Jewelcard. Met de Jewelcard kan de ontvanger zelf een nieuw sieraad of horloge uitzoeken bij een van de vele bij ons aangesloten juweliers. Zo weet je zeker dat je iemand een cadeau geeft dat diegene ook echt gaat dragen! Er zijn meer dan 300+ juweliers in Nederland aangesloten bij de Jewelcard. Dus er zit altijd wel een winkel met de juiste accessoires in de buurt. Daarnaast kan de cadeaubon ook online besteed worden bij drie grote webshops. Op deze manier krijgt de ontvanger altijd een ketting, ring, een paar oorbellen, armband of horloge dat hij of zij mooi vindt.

Waar te besteden?

De Jewelcard is heel breed besteedbaar, waardoor elke ontvanger wel een mooie accessoire voor zichzelf kan vinden. Ten eerste kun je vaak terecht bij juweliers in eigen woonplaats. Er zijn maar liefst meer dan 300 professionele juweliers aangesloten bij de Jewelcard. De kans is dus groot dat er eentje zich in de buurt bevindt! Kijk op de website van Jewelcard voor meer informatie. Een voorbeeld van een juwelierketen die aangesloten is, is Lucardi. Dit is één van de beste winkelketens van Nederland! Is de ontvanger meer een online shopper? Dan is de Jewelcard ook te besteden bij drie webshops. Zo kun je terecht bij sieradenbestellen.nl en 2ehandssieraden.nl voor duizenden verschillende armbandjes, ringen, kettingen, broches, oorbellen en andere accessoires. De Jewelcard is ook te besteden bij horlogebestellen.nl. Dit is de grootste horlogewebshop die je maar kunt vinden. Horloges met diverse stijlen en van alle grote merken zijn beschikbaar. Wil je ook iemand verrassen met een mooie zelfgekozen accessoire? Bestel dan nu de Jewelcard.