Jewelcard Cadeaubon
Jewelcard Cadeaubon
Verpakking gratis
Cadeaupakketten

Jewelcard

  • Te besteden bij 300+ aangesloten juweliers

  • Met Jewelcard geef je iets bijzonders!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 33 opties

Gratis

Kosten

€25,00

Wil je graag een mooi sieraad of horloge cadeau geven? Dan is het soms lastig in te schatten of jouw cadeau in de smaak zal vallen, aangezien iedereen wat anders mooi vindt. Geef nu de Jewelcard cadeau! Te besteden bij bijna 300 juweliers in Nederland én bij drie grote webwinkels. Zo krijgt iemand altijd een sieraad of horloge dat hij of zij mooi vindt. Bestel de Jewelcard online met een bedrag naar keuze. Wil je een cadeaukaart cadeau geven voor sieraden van My Jewellery? Dan kun je de My Jewellery Giftcard geven.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is zowel online als in de fysieke aangesloten winkels te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat houdt Jewelcard precies in?

Je kan met de Jewelcard een juwelier bij jou in de buurt bezoeken die onze cadeaukaart accepteert. Ze accepteren jouw Jewelcard via de betaalautomaat of hun kassa. Zo kan je jouw Jewelcard inwisselen voor een mooi sieraad of horloge naar keuze bij één van de 300+ aangesloten juweliers. Welke dit zijn, kun je vinden op de website van Jewelcard.nl.

Hoe werkt Jewelcard?

Je bestelt Jewelcard gemakkelijk en snel via onze website. Kies een waarde tussen de €5 en €150, waar je daarna de kaart fysiek ontvangt. Wil je het cadeau extra speciaal maken? Stuur de kaart dan in een mooie geschenkverpakking en voeg er een persoonlijke boodschap aan toe.

Bestel je vóór 17:00? Dan wordt jouw Jewelcard dezelfde dag nog verstuurd!

Kun je de Jewelcard online besteden?

Ja, het is ook mogelijk om de Jewelcard online te besteden in de uitgebreide webshop. Meer informatie hierover vind je op jewelcard.nl.

Waar is de Jewelcard te besteden?

De Jewelcard is te besteden bij één van de aangesloten juweliers, zoals Siebel Juweliers en Weltevreden Juweliers.

Is de Jewelcard ook voor My Jewellery?

Nee, de Jewelcard is niet bij My Jewellery te besteden.

Hoelang is mijn Jewelcard geldig?

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgifte en is zowel online als in de fysieke aangesloten winkels te besteden.

Wat is mijn Jewelcard saldo?

Benieuwd naar het saldo op je Jewelcard? Check dit zelf snel en gemakkelijk via de saldochecker op de website van Jewelcard!

Gemakkelijk online bestellen

De Jewelcard is het ideale geschenk voor iedereen die dol is op mode en accessoires. Een mooi sieraad of horloge geeft vaak net even iets extra’s aan een outfit. 

Smaken verschillen en daarom is het lastig om zelf iets uit te zoeken. Hoe leuk en makkelijk zou het zijn als je altijd het goede sieraad zou kunnen geven? Met de Jewelcard kan de ontvanger zelf een nieuw sieraad of horloge uitzoeken bij één van de vele bij ons aangesloten juweliers. Zo weet je zeker dat je iemand een cadeau geeft dat diegene ook echt gaat dragen!

Er zijn meer dan 300+ juweliers in Nederland aangesloten bij de Jewelcard, dus er zit altijd wel een winkel met de juiste accessoires in de buurt. Daarnaast kan de cadeaubon ook online besteed worden bij drie grote webshops. 

Jewelcard: waar te besteden?

Heb je een Jewelcard gekregen? Wat een geluksvogel ben jij! Nu wil je vast weten waar de Jewelcard te besteden is.

De Jewelcard is heel breed besteedbaar, waardoor je altijd een mooi accessoire kan vinden. Vaak kun je zelfs terecht bij juweliers in je eigen woonplaats. Er zijn meer dan 300 professionele juweliers aangesloten bij de Jewelcard. De kans is dus groot dat er eentje zich in de buurt bevindt! Kijk op de website van Jewelcard voor meer informatie.

Een voorbeeld van een juweliersketen die aangesloten is, is Lucardi. Dit is één van de beste winkelketens van Nederland. Ben je meer een online shopper? Dan kun je terecht bij sieradenbestellen.nl en 2ehandssieraden.nl voor duizenden verschillende armbandjes, ringen, kettingen, broches, oorbellen en andere accessoires. De Jewelcard is ook te besteden bij horlogebestellen.nl.

Personaliseer jouw geschenk

Bij Cadeaubon.nl snappen we dat je niet altijd de tijd hebt om een mooi cadeau te kopen en in te pakken. Daarom nemen we dat graag voor je uit handen. Bij ons bestel je een cadeaubon naar keuze en wij regelen de rest.

Wil je het mooi ingepakt hebben? Check! Wil je extra uitpakken, bijvoorbeeld met een fles wijn of een bierpakket? Check! Moeten we een kaartje toevoegen met jouw boodschap voor de ontvanger? Check!

Wordt het de Jewelcard? Goede keuze! Kies het bedrag dat bij jouw budget past, reken af en laat ons de rest regelen.