NR1 Dagje uit cadeau

NR1 Dagje uit cadeau

  • Keuze uit meer dan 40 leuke uitjes voor jong & oud!

  • Ga naar pretparken, skihalen of naar de dierentuin!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

‘Dagje uit cadeau’ van NR1Cadeau is een onvergetelijke belevenis! Het is een perfect cadeau voor een gezin, maar ook voor volwassenen die van uitjes houden. Met deze belevenis laat je de ontvanger helemaal zelf beslissen wat voor een uitje gekozen wordt. Wordt het een pretpark of een Dierentuin? Een skihal of een Escaperoom? Er is keuze uit meer dan 40 verschillende uitstapjes, waardoor er voor iedereen wat leuks tussen zit. Bestel daarom de ‘Dagje uit cadeau’ belevenis van NR1Cadeau.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave aan één of meerdere dagjes uit naar keuze.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

NR1 Cadeau staat bekend als hét adres voor unieke cadeauboxen. Met zo'n box schenk je de ontvanger een speciale ervaring. Van een verrukkelijk diner tot een boeiend boek voor een ontspannen avond thuis; NR1 Cadeau biedt een breed scala aan themaboxen.

Wat houdt NR1 Dagje uit cadeau in?

Met NR1 Dagje uit cadeau geef je de ontvanger een onvergetelijke belevenis. Jong, oud, groot of klein; iedereen kan van dit cadeau genieten. Je kan maar liefst naar 40 verschillende uitjes, zoals pretparken, dierentuinen en musea.

Waar kan ik NR1 Dagje uit cadeau besteden?

De ontvanger kan wel naar meer dan 40 verschillende uitjes met deze cadeaukaart. Kijk op de website van dagjeuit-cadeaukaart.nl welke uitjes dit zijn!

Hoe lang is NR1 Dagje uit cadeau geldig?

De NR1 Dagje uit cadeau is geldig tot 2 jaar na aanschaf.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Dagje uit cadeau?

Benieuwd naar welk saldo er op jouw NR1 Dagje uit cadeau staat? Check de website van NR1 Cadeau. Daar vind je de saldo checker.