DagjeUit Cadeaukaart

Dagje Uit Cadeaukaart

 • Meer dan 40 leuke uitjes voor jong en oud

 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

 • Geldig tot 2 jaar na de aankoopdatum

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

O.a. in te wisselen voor:

 • Logo - Beekse Bergen
 • Logo - Burgers Zoo
 • Logo - Dierenrijk
 • Logo - Lovers canal cruise
 • Logo - Moco Museum
 • Logo - Moviepark Germany
 • Logo - Plopsaland Depanne
 • Logo - Wildlands Emmen
 • Logo - Dolfanarium
 • Logo - Plopsaland Indoor
 • Logo - Ripleys Believe It Or Not
 • Logo - Scheepvaart National Maritime Museum

Wil je iemand verrassen met een dagje uit naar keuze? Geef dan een Dagje uit Cadeaukaart. Leuk voor jong en oud! Te besteden aan maar liefst 40 verschillende uitstapjes zoals Dolfinarium, Plopsaland, Beekse Bergen, Body Worlds, Burger's Zoo, Attractiepark Slagharen, Het Scheepvaartsmuseum, Luchtvaartmuseum Aviodrome en nog veel meer. Bestel deze onvergetelijke ervaring nu eenvoudig online.

Deze cadeaukaart is online te besteden tot 2 jaar na uitgifte aan één of meerdere dagjes uit naar keuze.

Veelgestelde vragen

Waar is de Dagje Uit Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Dagje Uit Cadeaukaart. Je bepaalt zelf het bedrag dat je erop wilt zetten, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden

Waar is de Dagje Uit Cadeaukaart te besteden?

De Dagje Uit Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 40 verschillende soorten uitjes. Diverse pretparken, dierentuinen, waterparken en indoor activiteiten behoren tot de vele mogelijkheden. Bekijk welke gelegenheden zijn aangesloten op dagjeuit-cadeaukaart.nl.

Hoe werkt de Dagje Uit Cadeaukaart?

Het inwisselen van de Dagje Uit Cadeaukaart is heel simpel. De ontvanger kan gratis een account aanmaken in de ‘Dagje Uit webshop’. Hier kan de cadeaukaart verzilverd worden en schaf je tickets aan voor een uitje naar keuze. Het saldo dat overblijft na het kopen van tickets kan weer gebruikt worden voor een volgende besteding.

Hoe lang is de Dagje Uit Cadeaukaart geldig?

De Dagje Uit Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en kan in delen worden besteed.

Welk saldo staat er op mijn Dagje Uit Cadeaukaart?

Benieuwd naar het saldo op jouw Dagje Uit Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldo check op de website van Dagje uit Cadeaukaart.

DagjeUit Cadeaukaart

De Dagje uit Cadeaukaart is de manier om iemand een leuke dag weg te bezorgen. Een uitstapje met de familie, vrienden of geliefde is een fijne manier om weer eens even helemaal te ontspannen. Dit cadeau zal dan ook zeker in de smaak vallen bij mensen met (kleine) kinderen. Want dan kan het hele gezin er van genieten! Dat neemt niet weg dat ook volwassenen leuke bestemmingen kunnen vinden. Met meer dan 40 verschillende uitjes is er voor ieder wat wils. De ontvanger kan online tickets bestellen in de speciale Dagje uit Ticketshop. Het enige dat er dan nog moet gebeuren is genieten! Je kunt de Dagje uit Cadeaukaart nu online bestellen met een waarde naar keuze. Ieder saldo tussen €10 en €150 is mogelijk. Blijft er na het kopen van tickets nog waarde op de cadeaubon staan? Dan kunnen er op een later moment gewoon weer tickets voor een ander uitje gekocht worden. Deze cadeaubon is dus de leukste belevenisbon van dit moment!

Waar te besteden?

De Dagje uit Cadeaukaart is te besteden bij meer dan 40 locaties in Nederland én zelfs in België en Duitsland. Zo kunnen kaarthouders die aan de grens wonen ook genieten van een gezellig dagje uit. Het leuke aan deze cadeaubon is dat het aanbod aan uitjes ontzettend divers is. Zo kunnen zowel gezinnen met jonge kinderen als volwassenen uit de voeten met de Dagje uit Cadeaukaart. Er doen allerlei attractieparken mee zoals Bobbejaanland, Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. Wilt er liever een leerzame dag van maken? Ga dan naar Safaripark Beekse Bergen of Body Worlds. Je kunt de cadeaubon ook gebruiken om er een avontuurlijk dagje met vrienden van te maken. Zo is het mogelijk om te gaan lasergamen, paintballen, klimmen, skiën en nog veel meer. Zoals je ziet kan je echt alle kanten op met de Dagje uit Cadeaukaart! Het is daarom een leuk cadeau voor iedereen die wel een dagje ontspanning heeft verdiend. Twijfel dus niet langer en bestel nu de Dagje uit Cadeaukaart. Deze cadeaubon is ook als digitale cadeaubon beschikbaar.