DagjeUit Cadeaukaart
DagjeUit Cadeaukaart
verpakking Gratis
merken
Cadeaupakketten

Dagje Uit Cadeaukaart

 • Meer dan 40 leuke uitjes voor jong en oud

 • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

 • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

 • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

 • Geldig tot 2 jaar na de aankoopdatum

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Wat voor verpakking wil je?

Kies uit 35 opties

Gratis

Kosten

€ 25,00

O.a. in te wisselen voor:

 • Logo - Beekse Bergen
 • Logo - Burgers Zoo
 • Logo - Dierenrijk
 • Logo - Lovers canal cruise
 • Logo - Moco Museum
 • Logo - Moviepark Germany
 • Logo - Plopsaland Depanne
 • Logo - Wildlands Emmen
 • Logo - Dolfanarium
 • Logo - Plopsaland Indoor
 • Logo - Ripleys Believe It Or Not
 • Logo - Scheepvaart National Maritime Museum

Wil je iemand verrassen met een dagje uit naar keuze? Geef dan een Dagje Uit Cadeaukaart cadeau. Superleuk voor jong en oud! Je kunt Dagje Uit Cadeaukaart besteden aan maar liefst 40 verschillende uitstapjes zoals Plopsaland, Beekse Bergen, Body Worlds, Attractiepark Slagharen, Het Scheepvaartmuseum, Aviodrome en nog veel meer. Bestel deze onvergetelijke ervaring nu eenvoudig online.

Je kunt de Dagje Uit Cadeaukaart inwisselen tot 2 jaar na uitgifte aan één of meerdere dagjes uit naar keuze.

Veelgestelde vragen

Waar is de Dagje Uit Cadeaukaart te koop?

Bij cadeaubon.nl bestel je snel en eenvoudig jouw Dagje Uit Cadeaukaart. Je bepaalt zelf de waarde van de cadeaukaart, kiest vervolgens optioneel een leuke verpakking uit en voegt eventueel nog een persoonlijke boodschap toe. Besteld voor 17.00 uur op een werkdag? Dan wordt de cadeaukaart nog dezelfde dag verzonden

Waar is de Dagje Uit Cadeaukaart te besteden?

De Dagje Uit Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 40 verschillende soorten uitjes. Diverse pretparken, dierentuinen, waterparken en indoor activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Bekijk welke gelegenheden zijn aangesloten op dagjeuit-cadeaukaart.nl.

Hoe werkt de Dagje Uit Cadeaukaart?

Het inwisselen van de Dagje Uit Cadeaukaart is heel simpel. De ontvanger kan gratis een account aanmaken in de ‘Dagje Uit webshop’. Hier kan de cadeaukaart verzilverd worden en schaf je tickets aan voor een uitje naar keuze. Het saldo dat overblijft na het kopen van tickets kan weer gebruikt worden voor een volgende besteding.

Hoe lang is de Dagje Uit Cadeaukaart geldig?

De Dagje Uit Cadeaukaart is geldig tot 2 jaar na uitgifte en kan in delen worden besteed.

Mijn Dagje Uit Cadeaukaart saldo checken

Benieuwd naar het saldo op jouw Dagje Uit Cadeaukaart? Je kunt dit eenvoudig en snel zelf controleren via de saldocheck op de website van Dagje uit Cadeaukaart.

Dagje Uit Cadeaukaart, waar te koop?

De Dagje Uit Cadeaukaart is dé manier om iemand een leuke dag te bezorgen. Een uitstapje met de familie, vrienden of geliefde is een fijne manier om weer eens even helemaal te ontspannen. Dit cadeau zal dan ook zeker in de smaak vallen bij mensen met (kleine) kinderen, want dan kan het hele gezin er van genieten! 

Je kunt de Dagje Uit Cadeaukaart kopen op cadeaubon.nl. Kies een waarde tussen de €10 en €150, voeg een mooie cadeauverpakking toe en schrijf een lief berichtje. Deze cadeaubon is dus de leukste belevenisbon van dit moment!

Dagje Uit Cadeaukaart, waar te besteden?

De Dagje uit Cadeaukaart is te besteden aan meer dan 40 uitjes in Nederland én zelfs in België en Duitsland. Zo kunnen kaarthouders die aan de grens wonen ook genieten van een gezellig dagje uit. Het leuke aan deze cadeaubon is dat het aanbod aan uitjes ontzettend divers is. Zo kunnen zowel gezinnen met jonge kinderen als volwassenen uit de voeten met de Dagje uit Cadeaukaart. Er doen allerlei attractieparken mee, zoals Bobbejaanland, Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. 

Wil je er liever een leerzame dag van maken? Ga dan naar Safaripark Beekse Bergen of Body Worlds. Je kunt de cadeaubon ook gebruiken om er een avontuurlijk dagje met vrienden van te maken. Zo is het mogelijk om te gaan lasergamen, paintballen, klimmen, skiën en nog veel meer. Je kunt dus alle kanten op met de Dagje Uit Cadeaukaart!