NR1 Even lekker weg

NR1 Even lekker weg

  • Ontsnap aan het drukke bestaan!

  • Een ruim aanbod van 600.000+ accommodaties wereldwijd!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Ken je iemand die eraan toe is om een weekendje of nachtje weg te gaan? Of iemand die het heerlijk vindt om even te ontsnappen uit het dagelijkse leven? Geef dan de ‘Even lekker weg’-cadeaubon van NR1 Cadeau.

Een weekendje aan het strand of in de natuur: met de ‘Even lekker weg’-cadeaubon kan het allemaal. De ontvanger bepaalt namelijk zelf in welk hotel hij of zij verblijft voor een weekendje weg. Met meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd weet je zeker dat er voor iedereen een prachtige bestemming tussen zit.

Let op: deze cadeaukaart is 2 jaar geldig na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

NR1 Cadeau is dé plek voor bijzondere cadeauboxen. Met een dergelijke box bied je de gelukkige een unieke beleving. Of het nu een heerlijk weekendje weg is of een intrigerend boek voor een relaxte avond is; NR1 Cadeau heeft een veelzijdig assortiment aan themaboxen.

Wat houdt NR1 Even lekker weg in?

Weet u iemand die geniet van een weekendje eropuit? 'Even lekker weg' van Nr1 Cadeau is dan precies wat u zoekt. Met dit cadeau kan de gelukkige een verblijf kiezen uit meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd.

Waar kan ik de NR1 Even lekker weg besteden?

Met dit cadeau heeft de ontvanger de vrijheid om een hotelovernachting te reserveren bij een van de meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd, zoals te vinden op Hotelgiftcard.com of Weekendjeweg.nl.

Hoe lang is de NR1 Even lekker weg geldig?

'Even lekker weg' van NR1 Cadeau heeft een geldigheidstermijn van 2 jaar.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Even lekker weg?

Om erachter te komen welk saldo er staat op deze cadeaukaart kun je de saldo checker van NR1 Cadeau gebruiken.

Laat iemand ultiem ontspannen met NR1 even lekker weg!

Even lekker weggaan is heel fijn na een stressvolle periode. Na weken leren voor examens, een drukke periode op werk of een verbouwing in huis, heb je ook echt ontspanning verdiend.

Kan je vriend(in), collega, familielid of kennis een weekendje weg gebruiken? Geef de ‘even lekker weg’-cadeaukaart. Met deze cadeaubon kan de ontvanger een nachtje weg boeken bij één van de aangesloten accommodaties in het binnen- of buitenland.

Er zitten prachtige bestemmingen tussen. Kom bijvoorbeeld heerlijk tot rust op het strand en neem je handdoek en slippers mee. Of ontdek meer van de wereld en ga op citytrip naar Parijs. Verschillende soorten reizen, maar beide zijn natuurlijk ontspannend.

Hier ga jij naartoe met even lekker weg

Heb je de ‘Lekker even weg’-cadeaubon in huis? Of wil je weten waar je allemaal naartoe kan, voordat je deze cadeaukaart bestelt? Met meer dan 600.000 aangesloten accommodaties is er genoeg keuze.

Of je nu in Nederland blijft of de grens overgaat: het kan allemaal met de ‘Lekker even weg’-cadeaubon. Deze is namelijk wereldwijd te besteden. Ga bijvoorbeeld een weekendje weg naar de Veluwe en verblijf in een luxe suite midden in de natuur of geniet van de natuur in een koetshuis in Neerijse in België.

Je kunt ook verblijven in één van de luxe suites van Van der Valk met zijn tweetjes of huur een huisje met een groep bij Center Parcs. Ook een verblijf in het prachtige Disney Hotel is mogelijk. Laat je verrassen door al het magisch dat dit hotel te bieden heeft.

Let op! Er is een wettelijke bepaling van een maximale besteding van € 50,-. Dit betekent dat het niet mogelijk is om online meer dan € 50,- van je cadeaukaart in één transactie te gebruiken.

De cadeaubon zelf ontvangen of direct naar de ontvanger? Jij beslist!

Wil je de ‘Lekker weg’-cadeaukaart ontvangen en zelf geven aan je partner, beste vriend(in) of familielid? Of wil je dat dit cadeau direct naar de ontvanger verstuurd wordt? Het kan allebei.

Als je deze prachtige cadeaubox van NR1 voor 17.00 uur bestelt, gaat dit cadeau dezelfde dag nog mee met de bezorger. Je kunt er een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Denk aan een kaartje met een lieve boodschap.

Maak het geven nog leuker met één van onze fantastische cadeaupakketten. Extra leuk als je iets te vieren hebt. Ga bijvoorbeeld voor een borrelpakket, waarmee jullie het nachtje weg alvast kunnen inluiden. Of kies een theepakket als je liever voor ontspanning gaat.