Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Weekendjeweg.nl Cadeau Card

  • Geef een onvergetelijke belevenis cadeau

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

  • Geldig tot 3 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Wat voor verpakking wil je?

Verrassing

Cadeau Envelop Verrassing

Gratis

Kosten

Met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card geef je een onvergetelijke belevenis cadeau! De gelukkige ontvanger heeft keuze uit een ruim aanbod hotels en bungalowparken in o.a. Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Romantische arrangementen en last minute aanbiedingen tot de mooiste hotels in grote steden, alles is mogelijk met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card! O.a. te besteden bij Centerparcs, Van der Valk Hotels & Restaurants en Landal GreenParks.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 3 jaar na uitgifte. 
Te verzilveren op weekendjeweg.nl en bungalows.nl.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards in te leveren voor één boeking?

In principe kun je meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards gebruiken voor één boeking, tenzij anders vermeld. Of het mogelijk is om meerdere cadeau cards te verzilveren, hangt af van waar je de cadeau card hebt aangeschaft.
• Wanneer je de Weekendjeweg.nl Cadeau Card hebt gekocht via de webshop van Weekendjeweg.nl of bij een van onze verkooppunten in de retail, heb je de mogelijkheid om meerdere cadeau cards in te leveren voor een boeking.
• Wanneer je de (digitale) Weekendjeweg.nl Cadeau Card online aanschaft via een partner van Weekendjeweg.nl, kun je slechts één cadeau card per boeking inwisselen. Deze voorwaarde wordt duidelijk vermeld op de website van de partner voordat je de cadeau card aanschaft, evenals in de e-mailtemplate van de digitale Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Echter is het wel mogelijk om deze digitale cadeau card te combineren met een fysieke Weekendjeweg.nl Cadeau Card (pasje), een cadeaukaart waar Weekendjeweg.nl acceptant van is (bijvoorbeeld VVV), of een kortingsbon.