NR1 Gezellig samen uit eten

NR1 Gezellig samen uit eten

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

‘Gezellig samen uit eten’ is het ideale geschenk voor iedereen die wel van een lekker hapje en drankje houdt. Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden! Een goed gezelschap is vaak een belangrijk onderdeel van een culinair avondje uit. Met ‘Gezellig samen uit eten’ zit je daarom altijd goed. Bestel deze dinerbon nu vanaf €10,-.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

NR1 Cadeau blinkt uit in het aanbieden van unieke cadeauboxen. Met zo'n box trakteer je de ontvanger op een onvergetelijk moment. Of je nu kiest voor een dag vol avontuur of een meeslepend boek voor een avondje op de bank, NR1 Cadeau heeft voor elke gelegenheid de perfecte box.

Wat houdt NR1 Gezellig samen uit eten in?

Kent u iemand die houdt van gezellig tafelen in een sfeervolle setting? 'NR1 Gezellig samen uit eten' is dan het ideale cadeau. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger een diner reserveren bij diverse toprestaurants in Nederland. Het belooft een culinaire beleving te worden waar gezelligheid en smaak samenkomen.

Waar kan ik NR1 Gezellig samen uit eten besteden?

De ontvanger kan de kaart inleveren bij meer dan 3.250 restaurants door heel Nederland. Op de website van NR1 Cadeau vind je een lijst met restaurants waar je deze cadeaukaart kunt inleveren.

Hoe lang is NR1 Gezellig samen uit eten geldig?

De 'NR1 Gezellig samen uit eten' is maar liefst 2 jaar na aankoop geldig. Hierdoor heeft de ontvanger alle tijd en ruimte om het ideale moment te kiezen voor een gezellig diner in een van de vele Nederlandse restaurants.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Gezellig samen uit eten?

Benieuwd naar het resterende saldo op jouw NR1 Gezellig samen uit eten? Bezoek de NR1 Cadeau website en raadpleeg de saldo checker.