NR1 Heerlijk Mediterraans dineren

NR1 Heerlijk Mediterraans dineren

  • Maak kennis met de Mediterrane keuken

  • Bij wel meer dan 3250 restaurants te besteden!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Deze culinaire belevenis is te besteden bij meer dan 3250 restaurants, waaronder meerdere mediterrane restaurants. De accepterende restaurants zijn verspreid over heel Nederland. Zo weet je zeker dat er voor de ontvanger altijd wel een leuk restaurant in de buurt zit! Met de ‘Heerlijk Mediterraans dineren’ belevenis van NR1Cadeau laat je de ontvanger kennismaken met wereldberoemde keukens. Heerlijke gerechten en goede wijnen zijn kenmerkend voor de mediterraanse keuken. Bestel daarom nu gauw de ‘Heerlijk mediterraans dineren’ belevenis!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Op zoek naar een onvergetelijk cadeau? Bij NR1 Cadeau vind je unieke cadeauboxen voor elke gelegenheid. Of het nu een avontuurlijke dag betreft, een relaxt dagje sauna, of een boeiend boek voor een avondje thuis, met deze boxen bezorg je de ontvanger een ervaring die bijblijft.

Wat houdt NR1 Heerlijk Mediterraans dineren in?

Zoekt u het perfecte cadeau voor een liefhebber van de mediterrane keuken? De 'NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren' is wat u nodig heeft. Hiermee trakteert u de ontvanger op een smaakvolle avond in diverse toprestaurants in Nederland, waar de zonnige smaken en aroma's van het Middellandse Zeegebied centraal staan.

Waar kan ik NR1 Heerlijk Mediterraans dineren besteden?

De aangesloten restaurants zitten verspreid over heel Nederland. Zo zit er altijd wel een geschikte optie bij jou in de buurt! De kaart is bij meer dan 3.250 restaurants te besteden. Kijk op de website van NR1 Cadeau welke restaurants dit zijn.

Hoe lang is NR1 Heerlijk Mediterraans dineren geldig?

De 'NR1 Heerlijk Mediterraans Dineren' cadeaukaart blijft maar liefst 2 jaar na aankoop geldig. Hierdoor heeft de ontvanger volop tijd om de ideale gelegenheid te kiezen voor een smaakvol avondje uit in een van de vele mediterrane restaurants in Nederland.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Heerlijk Mediterraans dineren?

Om te zien hoeveel tegoed je nog hebt op je 'NR1 Heerlijk Mediterraans dineren', kun je de saldo checker op de NR1 Cadeau website raadplegen.