NR1 Sushibon

NR1 Sushi Cadeaubon

  • Keuze uit 3250+ restaurants, waaronder meerdere sushirestaurants

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Sushi is razend populair in Nederland. De kleine Japanse hapjes zijn van rijst met rauwe vis, zeewier, komkommer of avocado. Zoek je een cadeau voor een sushi-liefhebber?

Met de sushi cadeaubon van NR1 Cadeau kan de ontvanger zelf kiezen bij welk restaurant hij of zij sushi (of iets anders) gaat eten. Je hebt keuze uit meer dan 3.250 restaurants, waaronder meerdere sushi-restaurants. Zo zit er voor iedereen een leuke locatie in de buurt.

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

NR1 Cadeau is meer dan alleen een cadeaubon. Je geeft namelijk een cadeaubox weg. Voor veel uitjes en belevenissen biedt NR1 Cadeau een passend cadeau. Denk aan een dag vol avontuur, een ontspannende saunasessie of opgaan in een fascinerend boek. 

Wat houdt NR1 Sushi Cadeaubon in?

Met de NR1 Sushi Cadeaubon kan de ontvanger zelf kiezen waar hij of zij wil eten. Er zijn meer dan 3.250 restaurants aangesloten bij deze cadeaubon, waaronder veel sushi-restaurants. Geniet van een avond met verse nigiri, sashimi en maki. Een perfect cadeau voor een sushi-liefhebber dus!

De Sushi Cadeaubon: waar te besteden?

Met de Sushi Cadeaubon van NR1 kun je terecht in verschillende restaurants in Nederland. De sushi cadeaubon is bij deze restaurants te besteden.

Hoe lang is NR1 Sushibon geldig?

Na aankoop is de 'NR1 Sushibon 2 jaar geldig. Zo krijgen sushi-enthousiastelingen ruim de tijd om een avondje te plannen voor een fantastische sushi-ervaring.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Sushibon?

Je checkt makkelijk hoeveel saldo op je sushibon staat in de saldocheck van NR1 Cadeau.

Waar is de Sushi cadeaubon te koop?

Je koopt de Sushi Cadeaubon makkelijk op Cadeaubon.nl. Kies een bedrag tussen  €10 en €150 en bestel je kaart. Koop je één van onze cadeaubonnen voor 17.00 uur? Dan verzenden wij hem diezelfde dag. Handig!

Sushibon geven?

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte sushi-liefhebber? De sushi cadeaubon van NR1cadeau is een prachtige cadeaubox. Je geeft zeker een geschikt cadeau. De ontvanger kan namelijk een avond lang genieten van de lekkerste sushi en andere Japanse lekkernijen.

Denk je nu: sushi cadeaubon, waar te besteden? Je kunt het saldo op deze kaart bij meer dan 3.250 restaurants besteden, waaronder veel sushi-restaurants. Zo kiest de ontvanger altijd een heerlijk diner uit bij een restaurant naar keuze. Geniet van een avond vol kleefrijst, wasabipasta, tempura-garnalen, biefstukreepjes en sushi met de cadeaubon voor sushi.

Sushibon bestellen?

Het is ontzettend makkelijk om ‘Sushi eten’ van NR1 Cadeau in huis te halen. Weten waar de sushi cadeaubon te koop is? Je bestelt de cadeaubox makkelijk bovenaan deze pagina. Daarbij bepaal je zelf welk saldo je op de kaart zet. Je kan een bedrag kiezen tussen €10 en €150. Een passend cadeau voor elk budget dus.

Je krijgt er bovendien een luxe cadeaubox bij. Maak het geven nog leuker en personaliseer je cadeau met een persoonlijke boodschap, een fles wijn of reep chocola. Nadat je de kaart hebt gegeven, kan de ontvanger direct een restaurant uitzoeken en lekker gaan dineren.