NR1 Romantisch dineren

NR1 Romantisch dineren

  • Voor een romantisch diner naar keuze

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

‘Romantisch Dineren’ van NR1Cadeau is het ideale cadeau om je partner of een ander stel te verassen. Liefde gaat door de maag! Buiten de deur eten is altijd een goede manier om weer even tijd voor elkaar te nemen. Samen kies je een restaurant uit het aanbod van meer dan 3250 verschillende restaurants, verspreid door heel het land. Bestel dus nu ‘Romantisch Dineren’!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Bent u op zoek naar een blijvend cadeau? NR1 Cadeau heeft precies wat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een dag vol avontuur, een ontspannend saunabezoek, of een boeiend boek voor een relaxte avond thuis, de cadeauboxen van NR1 bieden onvergetelijke ervaringen.

Wat houdt NR1 Romantisch dineren in?

Op zoek naar het perfecte cadeau vol liefde en genot? Met NR1 Romantisch dineren schenkt u een magische avond aan uw geliefde of vrienden. Laat de ontvanger wegdromen bij heerlijke gerechten in één van de ruim 3.250 deelnemende restaurants verspreid over heel Nederland.

Waar kan ik NR1 Romantisch dineren besteden?

Met 'Romantisch dineren' van NR1 Cadeau kan de ontvanger bij maar liefst 3.250 aangesloten restaurants heerlijk genieten van een romantisch diner. Op de website van NR1 Cadeau vind je een lijst met alle aangesloten restaurants.

Hoe lang is NR1 Romantisch dineren geldig?

De 'NR1 Romantisch dineren' is twee jaar geldig na aankoop, waardoor geliefden de gelegenheid krijgen om het meest betoverende moment te vinden voor een intiem diner bij diverse romantische restaurants. Een avond om te koesteren en te herinneren.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Romantisch dineren?

Wilt u weten hoeveel romantische avonden u nog te wachten staan met uw 'NR1 Romantisch dineren'? Bezoek de NR1 Cadeau website en gebruik de saldo checker om het resterende tegoed te ontdekken.

Wat is NR1 Romantisch Dineren?

NR1 Romantisch dineren is een speciale cadeaubox, die uiterst geschikt is als geschenk voor je geliefde. Maar het is ook een leuk cadeau voor een ander stel die wel een avondje uit verdiend heeft! Met deze cadeaubon kun je uit eten gaan bij meer dan 3250 restaurants, verspreid door heel Nederland. Er zit dus altijd wel een romantisch plekje in de buurt. Een luxe sterrenrestaurant? Een knusse burgertent en proosten met een speciaal biertje? Een exotische avond bij de Ethiopiër? Met Romantisch Dineren van NR1Cadeau kan het allemaal. In alle uithoeken van het land en zelfs België zitten restaurants die mee doen. Dit cadeau zal dus sowieso in de smaak vallen bij je partner! En hopelijk mag je zelf ook gewoon mee…  

Hoe werkt het?

Bestel NR1 Romantisch dineren op werkdagen voor 17.00 uur en je hebt jouw cadeau de volgende dag al in huis. Wij versturen deze namelijk meteen per post! De cadeaubonnen van Nr1Cadeau worden standaard geleverd in een mooie geschenkverpakking, zoals getoond op deze pagina. Met dit mooie design zal het cadeau meteen in de smaak vallen! En dan moet het etentje nog beginnen… De ontvanger surft naar de website van NR1Cadeau om het restaurantaanbod te bekijken. Door je woonplaats in te vullen zie je meteen welke locaties er in de buurt zitten. De dinerbon hoeft niet in één keer uitgegeven te worden, deze mag gewoon mee naar meerdere etentjes. In de cadeaubox zit een soort betaalpasje, waarmee betaald kan worden bij het pinapparaat van de deelnemende restaurants.