NR1 Romantisch dineren

NR1 Romantisch dineren

  • Voor een romantisch diner naar keuze

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Wil je meer keuze? De ontvanger kiest zelf uit 200+ cadeaubonnen met de

keuze cadeaubon

!

Hoeveel wil je erop zetten?

Digitaal of per post?

Kosten

‘Romantisch Dineren’ van NR1Cadeau is het ideale cadeau om je partner of een ander stel te verassen. Liefde gaat door de maag! Buiten de deur eten is altijd een goede manier om weer even tijd voor elkaar te nemen. Samen kies je een restaurant uit het aanbod van meer dan 3250 verschillende restaurants, verspreid door heel het land. Bestel dus nu ‘Romantisch Dineren’!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Wat is NR1 Romantisch Dineren?

NR1 Romantisch dineren is een speciale cadeaubox, die uiterst geschikt is als geschenk voor je geliefde. Maar het is ook een leuk cadeau voor een ander stel die wel een avondje uit verdiend heeft! Met deze cadeaubon kun je uit eten gaan bij meer dan 3250 restaurants, verspreid door heel Nederland. Er zit dus altijd wel een romantisch plekje in de buurt. Een luxe sterrenrestaurant? Een knusse burgertent en proosten met een speciaal biertje? Een exotische avond bij de Ethiopiër? Met Romantisch Dineren van NR1Cadeau kan het allemaal. In alle uithoeken van het land en zelfs België zitten restaurants die mee doen. Dit cadeau zal dus sowieso in de smaak vallen bij je partner! En hopelijk mag je zelf ook gewoon mee…  

Hoe werkt het?

Bestel NR1 Romantisch dineren op werkdagen voor 17.00 uur en je hebt jouw cadeau de volgende dag al in huis. Wij versturen deze namelijk meteen per post! De cadeaubonnen van Nr1Cadeau worden standaard geleverd in een mooie geschenkverpakking, zoals getoond op deze pagina. Met dit mooie design zal het cadeau meteen in de smaak vallen! En dan moet het etentje nog beginnen… De ontvanger surft naar de website van NR1Cadeau om het restaurantaanbod te bekijken. Door je woonplaats in te vullen zie je meteen welke locaties er in de buurt zitten. De dinerbon hoeft niet in één keer uitgegeven te worden, deze mag gewoon mee naar meerdere etentjes. In de cadeaubox zit een soort betaalpasje, waarmee betaald kan worden bij het pinapparaat van de deelnemende restaurants.