NR1 Dineren op het strand

NR1 Dineren op het strand

  • Lekker eten met een prachtig uitzicht

  • Landelijk bij meer dan 3250 restaurants te besteden, waaronder meerdere strandrestaurants

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Na een rustgevende strandwandeling is er niks lekkerders dan aanschuiven bij een van de strandpaviljoenen! Met de ‘Dineren op het strand’ belevenis van NR1Cadeau laat je de ontvanger genieten van een heerlijk diner met prachtig uitzicht. Heerlijk dineren met het geluid van de zee op de achtergrond. Wil je ook iemand laten genieten van culinaire avond aan het strand? Geef dan ‘Dineren op het strand’ van NR1Cadeau. De ontvanger bepaalt helemaal zelf waar het etentje gaat plaats vinden. De locaties zijn gevestigd langs de volledige Nederlandse kust!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

NR1 Cadeau is dé bestemming voor bijzondere cadeauboxen. Zo'n box biedt de ontvanger een unieke beleving. Of het nu gaat om een actievol dagje uit of een meeslepend boek voor een rustige avond thuis, NR1 Cadeau heeft een uitgebreide selectie van themaboxen.

Wat houdt NR1 Dineren op het strand in?

Kent u iemand die dol is op dineren met uitzicht op de zee en het geluid van golven? Dan is 'NR1 Dineren op het Strand' precies wat u zoekt. Met dit cadeau kan de ontvanger een tafel reserveren bij een van de vele strandrestaurants in Nederland. Een unieke eetervaring met het beste van wat onze kust te bieden heeft!

Waar kan ik NR1 Dineren op het strand besteden?

De gelukkige ontvanger kan bij maar liefst meer van 3.250 strandrestaurants in Nederland de kaart besteden. Op de website van NR1 Cadeau vind je een overzicht welke aangesloten restaurants er mee doen.

Hoe lang is NR1 Dineren op het strand geldig?

De NR1 Dineren op het strand cadeaukaart blijft maar liefst 2 jaar na aankoop geldig. Dit geeft de ontvanger zeeën van tijd en flexibiliteit om het perfecte moment te kiezen voor een heerlijk diner met uitzicht op de Nederlandse kustlijn.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Dineren op het strand?

Wil je weten hoeveel saldo er nog op jouw NR1 Dineren op het strand cadeaukaart staat? Ga naar de website van NR1 Cadeau en gebruik de saldo checker.