NR1 Tijd voor elkaar

NR1 Tijd voor elkaar

  • Met 500.000+ mooie accommodaties

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block
Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

De ‘Tijd voor elkaar’ belevenis van NR1Cadeau is het ideale cadeau voor je geliefde, of voor een ander stel dat tijd voor elkaar goed kan gebruiken. De ontvanger heeft namelijk de mogelijkheid om helemaal zelf een mooi hotel uit te kiezen, bijvoorbeeld via Hotelgiftcard.com of Weekendjeweg.nl. Met meer dan 500.000 accommodaties wereldwijd zit er voor iedereen een leuk hotel tussen. Van hotels aan de kust tot hotels midden in een prachtig natuurgebied. Met de ‘Tijd voor elkaar’ belevenis weet je zeker dat je het juiste cadeau in huis haalt!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave en is online te besteden.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

De cadeauboxen van NR1 Cadeau zijn het ultieme geschenk voor onvergetelijke ervaringen. Of je nu trek hebt in een avond vol heerlijke sushi, je wilt onderdompelen in de magie van theater en musical, een verfijnde high tea wenst, of simpelweg een dagje eropuit gaat; NR1 heeft het ideale uitje voor je.

Wat houdt NR1 Tijd voor elkaar in?

‘Tijd voor elkaar’ is het perfecte geschenk voor jouw geliefde of voor bevriende koppels die samen willen genieten. Kies uit prachtige locaties zowel binnen als buiten onze grenzen. Of je nu de rust van de Veluwe wilt ervaren of een verkenningstocht door historisch Utrecht; alles is mogelijk.

Waar kan ik NR1 Tijd voor elkaar besteden?

Alles is mogelijk met 'Tijd voor elkaar' van NR1 Cadeau. Door het wereldwijde aanbod van maar liefst 600.000+ accomodaties zit er gegarandeerd een perfecte optie tussen. Kijk op de website van hotelgiftcard.com of weekendjeweg.nl voor de bestedingsmogelijkheden.

Hoe lang is de NR1 Tijd voor elkaar geldig?

Na het verkrijgen van 'Tijd voor elkaar' heb je 2 jaar om de ideale bestemming of activiteit te kiezen en samen te genieten van de mooiste momenten die Nederland en daarbuiten te bieden hebben.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Tijd voor elkaar?

Wil je weten hoeveel speciale momenten je nog kunt delen met je 'Tijd voor elkaar'? Kijk dan snel op de NR1 Cadeau website met de saldo checker en zie hoeveel waardevolle ervaringen je nog te wachten staan.

Quality time met 'Tijd voor elkaar'

‘Tijd voor elkaar’ is het perfecte geschenk voor uw partner of een stel dat quality time samen wil doorbrengen. Het biedt toegang tot de mooiste bestemmingen zowel in Nederland als daarbuiten. Wilt u lekker uitwaaien op het strand of ontspannen in een luxe hotel met dinerarrangement? Of misschien fietsen in Zuid-Limburg of een citytrip naar Amsterdam? Met ‘Tijd voor elkaar’ zijn de mogelijkheden eindeloos, dankzij een wereldwijd aanbod van meer dan 600.000 accommodaties, bijvoorbeeld via Hotelgiftcard.com of Weekendjeweg.nl. Bovendien is 'Tijd voor elkaar' tot twee jaar na aankoop geldig.

Let op! Er is een wettelijke beperking van een maximale besteding van €50,-. Dit betekent dat u online niet meer dan €50,- van uw cadeaukaart in één transactie kunt gebruiken.