NR1 Vorstelijk overnachten

NR1 Vorstelijk overnachten

  • Keuze uit 600.000+ accommodaties

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd

  • Te bestellen in waarden van €10,- tot €150,-

  • Geleverd in gratis luxe cadeaubox!

  • Geldig tot 2 jaar na uitgifte

pdp featured block

Keuzestress? Ga voor de

Keuze Cadeaukaart

en geef 200 cadeaukaarten in 1!

Hoeveel wil je erop zetten?

Verzendmethode

Kosten

€25,00

Ken je iemand die een nachtje weg goed kan gebruiken? Iemand die het wel kan gebruiken om er even tussenuit te gaan? Geef dan de ‘Vorstelijk overnachten’ belevenis van NR1Cadeau! Met deze belevenis kan de ontvanger zelf een keuze maken uit meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd, bijvoorbeeld via Hotelgiftcard.com of Weekendjeweg.nl. Laat de ontvanger genieten van een overnachting op vorstelijke wijze. Er is keuze uit de mooiste hotels over heel de wereld!

Deze cadeaukaart is te besteden tot 2 jaar na uitgave bij alle aangesloten locaties.

Veelgestelde vragen

Wat is NR1 Cadeau?

Met de cadeauboxen van NR1 Cadeau haalt u een bijzondere ervaring in huis. Ze zijn meer dan enkel een cadeau. Of het nu gaat om een avontuurlijk uitje, een relaxmoment in de sauna, of een avondje verdiept in een fascinerend boek; NR1 Cadeau biedt het allemaal.

Wat houdt NR1 Vorstelijk overnachten in?

Trakteer uzelf of een ander op een koninklijk verblijf met 'Vorstelijk overnachten' van NR1 Cadeau. Met deze cadeaubox kan de ontvanger genieten van luxe overnachtingen in de meest exclusieve hotels, accommodaties of zelfs kastelen!

Waar kan ik NR1 Vorstelijk overnachten besteden?

De 'NR1 Vorstelijk overnachten' kun je via hotelgiftcard.com of weekendjeweg.nl besteden bij de mooiste verblijven. Met meer dan 600.000 accommodaties wereldwijd zit er gegarandeerd een fijn verblijf op je te wachten.

Hoe lang is NR1 Vorstelijk overnachten geldig?

De 'NR1 Vorstelijk overnachten' is 2 jaar geldig na aankoop. Dit biedt liefhebbers van luxe verblijven de gelegenheid om het ideale moment uit te kiezen voor een nacht in één van de vele topklasse accommodaties die beschikbaar zijn.

Welk saldo staat er op mijn NR1 Vorstelijk overnachten?

Benieuwd hoeveel nachten in vorstelijke verblijven u nog in het verschiet heeft met uw 'NR1 Vorstelijk overnachten'? Ga naar de NR1 Cadeau website en check via de saldo checker uw resterende tegoed voor koninklijke overnachtingen.